Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Energiatanulmányok Bölcsészettudományi Alapdiplomák Megtekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A BA (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy graduális diploma, amely felkészíti a hallgatókat a szakterületükön való pályára. Intézménytől és képzéstől függően a BA képzés három-öt éves lehet.

Az energetikai képzés során a hallgatók megtanulják, miként lehet kielégíteni a világ villamosenergia igényét. A tanulmányok középpontjában állhat egy adott energiaforrás, de az alternatív források fejlesztése is. A fenntartható energiaforrások is részét képezhetik a programnak.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Energiatanulmányok Bölcsészettudományi Alapképzések Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Energiatanulmányok, Nyugat-Európa

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Mit keresett a jövőbeli technológiák az energiahatékonyság növelésére? A szél, a víz és a nap fedél idején az energia átmeneti energiaszükséglet világszerte? Az alapképzé ... [+]

Mit keresett a jövőbeli technológiák az energiahatékonyság növelésére? A szél, a víz és a nap fedél idején az energia átmeneti energiaszükséglet világszerte? Az alapképzési szak Megújuló energiák megtanulod választ adni ezekre a kérdésekre, tudományos alapokon nyugvó, alkalmazás- és elsajátítsák az alapvető kutatási készségek. Apropó szél, a víz és a nap: Ha nem elég belőle, akkor pontosan van a College of Stralsund. A campus a Balti-tenger, mi egy különleges tanulási és szabadidős élmény!

áttekintés Program - Megújuló energiák - Bachelor (REB) - Villamosmérnöki Kar és számítástechnika Baseline - téli félévben Felvételi - Nyílt felvételi Tanulmányi időszak - 7 félév Kreditpontokat - 210 ECTS Képzés - Bachelor of Science (BSc) Előadás nyelve - Német Előfeltételek általános egyetemi (érettségi), vagy műszaki főiskola vagy Mesterfokozattal vagy azzal egyenértékű szakmai képzés vagy specializált egyetemi vizsga (további információ az általános iránymutatás), vagy hozzáférés-ellenőrzést összefoglalás ... [-]
Németország Schwerin
Szeptember 2019
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul