$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Dráma Bölcsészettudományi Alapképzések Áttekintése az Egyesült Királyságban 2022/2023

A BA (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy graduális diploma, amely felkészíti a hallgatókat a szakterületükön való pályára. Intézménytől és képzéstől függően a BA képzés három-öt éves lehet. A drámai területet tanulmányozó diákok megtanulhatják a drámai művészet történetét, valamint a teljesítmény technikáinak, képernyőjének vagy szövegírásának é… Tovább

A BA (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy graduális diploma, amely felkészíti a hallgatókat a szakterületükön való pályára. Intézménytől és képzéstől függően a BA képzés három-öt éves lehet.

A drámai területet tanulmányozó diákok megtanulhatják a drámai művészet történetét, valamint a teljesítmény technikáinak, képernyőjének vagy szövegírásának és a színház alapjainak bonyolultságait. A dráma-tanulmányok javíthatják a diákok nyelvtani és nyilvános beszédkészségét. 

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Kevesebb
További információ az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
MA
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Bath Spa University
Fürdőkád, Egyesült Királyság

n/a

BA
Nappali
Részidős
3 - 4 év
Angol
Campus