$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Dráma Bölcsészettudományi Alapképzések Keresése az Amerikai Egyesült Fürdőkád Egyesült Királyság 2022/2023

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is.  A drámai területet tanulmányozó diákok megtanulhatják a drámai művészet történetét, valamint a teljesítmény technikáinak, k… Tovább

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is. 

A drámai területet tanulmányozó diákok megtanulhatják a drámai művészet történetét, valamint a teljesítmény technikáinak, képernyőjének vagy szövegírásának és a színház alapjainak bonyolultságait. A dráma-tanulmányok javíthatják a diákok nyelvtani és nyilvános beszédkészségét. 

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Bath két egyetem és két külön főiskolák. A University of Bath volt még neve University of the Year 2011-ben koncentrálódik a tudományról és a mechanika, míg Bath Spa University inkább a társadalomtudományok. Más főiskolák City of Bath College és a Northland College.

Kevesebb
További információ az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Bath Spa University
Fürdőkád, Egyesült Királyság

n/a

BA
Nappali
Részidős
3 - 4 év
Angol
Campus