$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Biztonságtechnika Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Sok ember, kapok egy Bachelor of Arts diplomát egy egyetem egy életcél. Miután több éves szorgalmas munka, akkor lehet keresni ezen a fontos mértékben, amely széles választékát szakmai és oktatási lehetőségek. Mi a BA Biztonságtechnikai? Ez az elemzés a különböző rendszerek az ipar és az ellenőrzés, hogy minden biztonsági szabványok követelményeinek. Azokban az ágaz… Tovább

Sok ember, kapok egy Bachelor of Arts diplomát egy egyetem egy életcél. Miután több éves szorgalmas munka, akkor lehet keresni ezen a fontos mértékben, amely széles választékát szakmai és oktatási lehetőségek.

Mi a BA Biztonságtechnikai? Ez az elemzés a különböző rendszerek az ipar és az ellenőrzés, hogy minden biztonsági szabványok követelményeinek. Azokban az ágazatokban, mint az ipari tervezés, az épületek, és a szállítás, biztonságtechnikai elengedhetetlen lépés a gyártási folyamat. Diákok, akik tanulnak biztonságtechnikai kell a készségek fejlesztése a kritikus gondolkodás és elemzés. Az osztályok ebben a programban többek között a statisztika, az ipari mérnöki, tűzvédelmi, biztonsági rendszer, logisztika, minőség-ellenőrzés és ipari higiénia. Attól függően, hogy az iskola vagy a program, a hallgató esetleg szakosodnak egy meghatározott aspektusát biztonságtechnikai is.A különböző szakterületek közé tűzvédelemmel, kőolaj mérnöki, szakmai mérnöki és ipari tervezés.

Egyre szakértő biztonságtechnikai hozza meg a nagy kereslet a különböző iparágakban. A megszerzett tudás ilyen mértékű segít elemezni a kockázatokat a sok helyzetben találkozik.

Az az összeg, amit fizetni a mértéke eltérő lehet földrajzi helyeken és a különböző iskolákban. Első pénzügyi támogatás vagy támogatási segíthet csökkenteni a tandíj egy kezelhetőbb költség.

Miután befejeztük a mértéke a biztonságtechnikában, akkor lehet része a fejlődő ágazat. A munkaadók keresnek új diplomásokat, akik értik az igényeit egy adott területen közepette változó technológia. Pályakezdő területen dolgozó munkavállalók biztonságára vagy ipari biztonsági lehet igénylő pozíciók őket, hogy ellenőrizze a különböző munka oldalak, hogy rendeletek betartását.Termékbiztonsági mérnökei szorosan gyártó cégek, hogy csökkentse a kockázatok és problémák egy vállalat árut.

Abban a pillanatban, hogy a választás, hogy online osztályok, ez lesz könnyű elkezdeni. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
East Georgia State College
Swainsboro, Amerikai Egyesült Államok

East Georgia State College remek hely a Tűz- és Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságának tanulmányainak folytatására. Itt található: Remek oktatók, mint például Beverley Walk ... +

East Georgia State College remek hely a Tűz- és Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságának tanulmányainak folytatására. Itt található: Remek oktatók, mint például Beverley Walker, volt tűzoltó hadnagy, aki 25 éves tűzoltó és sürgősségi szolgálati tapasztalattal rendelkezik, valamint sok évig oktatóként és oktatóként Grúziában és a Nemzeti Tűzoltó Akadémián. Online tanulási környezet, amely kielégíti a sürgősségi szolgálatok ütemtervének és a feltörekvő közigazgatási szakemberek ütemtervének összetett igényeit. Megfizethető módja a tanulmányok folytatásának, elfogadható tandíjakkal, bőséges pénzügyi támogatással és a HOPE ösztöndíj előnyeihez való hozzáféréssel. Kihívást jelentő tanfolyamok kombinációja a tűzoltó és sürgősségi szolgálatok adminisztrációjában, a közigazgatásban, a szervezeti magatartásban és a szakmai fejlődésben, hogy felkészüljön a vezetői szerepre a sürgősségi szolgálatok adminisztrációjában és irányításában. -
BA
Angol
Campus