Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Olaszország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Vesd össze Humán tanulmányok BA Diplomák Olaszországban 2019/2020

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) egy olyan tanulmányi eredmény, melyet egy három-négy éves képzés kurzusainak sikeres elvégzése után kaphatnak meg a hallgatók. A képzés keretein belül tanulható tárgyak skálája igen széles, a művészetektől a bölcsészeten át a természettudományokig terjed.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A Legjobb Humán tanulmányok Bölcsészettudományi Alapdiplomák Olaszországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Humán tanulmányok, Olaszország

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

A tanszék teljes munkaidős hároméves alapképzést kínál az Orosz Szövetségi Standard és az MGIMO Felsőoktatási Szabványának megfelelően. A programbevitel 25 fő, az osztály ... [+]

Általános információ

A tanszék teljes munkaidős hároméves alapképzést kínál az Orosz Szövetségi Standard és az MGIMO Felsőoktatási Szabványának megfelelően. A programbevitel 25 fő, az osztályok 2018 őszén kezdődnek.

Mi a program?

A program célja, hogy felkészítse a jövőbeli szakembereket az orosz kultúra, történelem és terület tanulmányok képesek hatékonyan kommunikálni a kultúrák közötti környezetben a változó világban.

Az angol nyelvű tanulmányok megkezdésével a diákok fokozatosan megismerik az orosz nyelv mélyreható ismeretét, amely kulcsfontosságúvá válik az ország kultúrájának és értékeinek első kézből való megértéséhez.... [-]

Olaszország Macerata Milan Rome
Szeptember 2019
Angol,Orosz
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
John Cabot University

A program nagy hangsúlyt fektet a történelmi és a kulturális megértés fejlődésének irodalom angol angolszász időszak a 21. században, de tanfolyamok az elmélet a különböz ... [+]

A szervezett szakirodalom tanulmányozása írva a Angol nyelv már régen bebizonyította, hogy érdemes a hagyományos tudományág, amely gyakorolja a képzelet, ösztönzi az intellektuális pontosság, inculcates kritikus értékelésének humánus, liberális értékeket. A diákok képzett ebben a sportágban általában úgy találta, hogy általa szolgáltatott megfelelő hátteret a pályára a különböző területeken túl a fegyelem, beleértve törvény, a kormány, a diplomácia, az újságírás, a könyvkiadás, az oktatás, és, nem utolsósorban, üzlet.

A program nagy hangsúlyt fektet a történelmi és a kulturális megértés fejlődésének irodalom angol angolszász időszak a 21. században, de tanfolyamok az elmélet a különböző irodalmi műfajok is szükség van. Minden kurzus, a diákok nem csak olvasni szövegeket nagy körültekintéssel, hanem kritizálni őket, és az eredményeket a saját kutatási jól megírt esszét. A képzés a készségek, a kutatás és az írás csúcspontja a tézis, hogy a hallgató kell mutatnia az ő / ő az utolsó évben. ... [-]

Olaszország Rome
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul