Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Libanon A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Vesd össze Humán tanulmányok BA-k Libanonban 2019/2020

A Ba (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy főiskolai szintű diploma, amelyet magán- és állami egyetemek egyaránt kínálnak. A képzés ötvözi az általános kurzusokat az olyan szakirányú kurzusokkal, amelyek felkészítik a hallgatókat a szakmában való elhelyezkedésre.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Libanon, hivatalosan a Libanoni Köztársaság, egy olyan ország a kelet-mediterrán. Ez által határolt Szíria az északi és a keleti és a déli Izraelt.

A Legjobb Humán tanulmányok Bölcsészettudományi Alapdiplomák Libanonban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Humán tanulmányok, Libanon

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Lebanese International University

Major elméletek és megközelítések fordításban: Ez a program bemutatja a diákokat, hogy az elméleti és gyakorlati szempontból a legfontosabb, így nekik egy kis ízelítőt né ... [+]

Bachelor értelmezése

A program magában foglalja a következő tanfolyamok:

Bevezetés a Translation Studies

Major elméletek és megközelítések fordítás: ez a tanfolyam megismerteti a hallgatókat az elméleti szempontból a legfontosabb, így nekik egy kis ízelítőt néhány úttörő elméleti kutatások a területein alkalmazott nyelvészet és a Translation Studies vagy Translatology.

Általános fordítási I

Alapvető technikák a fordítás nem szakszövegek angolról arab: Ez a kurzus középpontjában a különböző megközelítések megértéséhez az a forrás szöveget, és megfogalmazta a cél szöveget, miközben különös figyelmet fordítva a hibákat általában által fordítók.... [-]

Libanon Beirut
Október 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul