BACHELORSTUDIES

2 Alkalmazott matematika Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Sok egyén felismerik annak fontosságát, hogy megszerezze a diplomát. A munkaerőpiacon folyamatosan növekszik, fontos, hogy annyi tudás és annyi alkalmazandó készségek lehető alkalmazása során bizonyos pozíciókban. Akiket érdekel a folytató pályára a bölcsész vagy társadalomtudományi mérlegelnie kell a Bachelor of Arts fokozatot.

Néhány kérheti, "Mi a BA Alkalmazott Matematikai?" Ez egy szak, amely felkészíti a magánszemélyek is közönséges matematikai elvek gyakorlati megvalósítását a különféle kérdésekkel. Együtt tanulás matematikai elméletek és elvek, a diákok is kialakulhat erős matematikai gondolkodás, a problémamegoldás és elemző készség. Ezek erősítik kommunikációs készség tanulmányozása és alkalmazása erős szóbeli és írásbeli kommunikációs stratégiák is.Befejezése után a program diplomások készek arra, hogy megfelelően dolgozzon, foglalkoztat, és felügyeli a hatékony matematikai megoldásokat a különböző kérdésekben.

Matematikai elveket erősen hasznosítják a mindennapi életben, valamint a különböző vállalkozások. Mint ilyen, ez a program felkészíti a magánszemélyek, hogy folytassa pozíciókat a különböző iparágakban, és felvértezi őket Szükséges készségek, hogy azok életképes jelöltet a munkaadók.

Az ára megszerzésére irányuló BA Alkalmazott Matematika függően változhat bizonyos tényezők. Dolgok, mint a földrajzi elhelyezkedés egy iskola, az átlagos részvételi költségek az intézmény, valamint attól, hogy tanulmányozza az egyetemen, vagy online egész hatással van az ára.

Azok, akik folytatni ezt a fokát van a különböző karrier lehetőség közül választhat. Diplomások is folytatni egy sor matematikai kapcsolódó pozíciókat, például biztosításmatematikai tudós, statisztikus, elemző és így tovább.Az ilyen pozíciók állnak rendelkezésre a különböző szervezetek, köztük a kormányzat informatikai cégek, gyógyszergyártók, mérnöki vállalkozások és pénzügyi, illetve befektetési vállalkozások. Vannak még lehetőségek, hogy folytassa tanári állások, valamint a lehetőséget, hogy fejlesszék a kisvállalkozások.

Ha van egy erős hajlamát a matematikai és élvezze a problémamegoldás, a BA Alkalmazott Matematika érdemes lenne megfontolni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Alkalmazott matematika Filter

Matematika - statisztika és alkalmazott matematika hangsúly

University of Wisconsin Eau Claire
BA
szept. 2021
Angol

A University of Wisconsin-Eau Claire matematikája - statisztikák és alkalmazott matematika hangsúlyos alapképzés kiváló választás a matematika tudományos vagy mérnöki alkalmaz ...

Tovább

BA serdülőkori oktatásban: matematika

State University of New York at Potsdam (SUNY)
BA
szept. 2021
Campus

A serdülőkori oktatás: A matematika program egy matematika szak elvégzését igényli, ugyanakkor az oktatás második szakát is elvégzi, a tanítandó tartalomra jellemző pedagógiai ...

Tovább