BA terméktervezés

Berlin International - University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA terméktervezés

Berlin International - University of Applied Sciences

Termékinformáció a Berlin International-en - kreatív tanulmány kreatív szabadsággal

Ön egy olyan kreatív terméktervezési tanulmány kedvében áll, amely sok egyedi design szabadságot hagy maga után? Fejlessze személyes, kreatív profilját a kiváló nemzetközi professzorok és előadók csapatával együtt. A tanárok az egész terméktervezés során kísérik Önt, és segítséget nyújtanak Önnek szakértelmükben. Segítsen neked az egyedi erősségeinek kidolgozásában, hogy a jövőt professzionális terméktervezővé alakíthassa *.

Tények programok

 • Időtartam: 3 év / 6 félév
 • Pontok: 180 ECTS
 • Nyelv: English
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Helyszín: Berlin-Mitte
 • Kezdés: október
 • Hozzájárulás: 600 € havonta

Karrierlehetőségei a terméktervezéssel

A kulcsszó jövője: hogyan válhat termék-tervezővé? És milyen készségekre van szüksége a termék tervezőjeként? Ismerje meg a professzionális tervezők munkaerőpiaci kihívásait. A személyre szabott tanulmányi program biztosítja a szükséges eszközöket és megértést, hogy a terméktervezés szakmai területén érvényesüljön. Előny a Berlin-berlini nemzetközi minőségbiztosítási terméktervezés után a különböző alkalmazási és fejlesztési lehetőségekből. Legyen szilárd alapja a karrierednek.

A terméktervezés vizsgálata

Nézzük együtt a technológiai változások és az innováció jelenségeit. A gyakorlati és interdiszciplináris projektmunkák elemzik a jelenlegi trendeket, fejlesztéseket és befolyásolják a kortárs terméktervezést. A témák: mesterséges intelligencia, emberi-gép kölcsönhatások, fenntartható termékfejlesztés, 3D nyomtatás és CNC gyártási technikák, innovatív anyagok, felhasználóközpontú tervezési folyamatok és még sok más.

Angol nyelvű szak

A barátságos, befogadó és személyes környezet lehetővé teszi, hogy közvetlenül válaszoljon a hallgatók egyéni igényeihez. Az egész főiskolai program a terméktervezésben angolul van

Ön szeretne terméktervezővé válni? - További információ a karrierlehetőségekről, a tanulmányi programról, és áttekintést kap a tartalomról.

Termékinformáció tanulmányozása a Berlin International-en

Programtanúsítás terméktervezés

Legyen termék-tervező * a BA terméktervezéssel. Legyen inspirálva kreatív környezetben Berlin közepén. A professzorok és az előadók tapasztalták, és a program az internacionalitás felé irányul. Itt a világ minden tájáról érkező hallgatók képesek fejleszteni tehetségüket, fejleszteni és oktatni saját design kézírását és személyiségét. A BA terméktervezés során megtudhatja mind a kísérleti, mind az alkalmazott formatervezést. Egy másik fontos téma a digitális technológia és annak a terméktervezésre gyakorolt ​​hatása. Tudjon meg mindent, amit érdemes tudni a nemzetközi piacok és a felhasználók különleges igényeiről. Együtt meglátogatjuk a gyártókat, design stúdiókat, nemzetközi kiállításokat és vásárokat, ismerkedjenek meg a vezető tervezőkkel és tegyék meg a berlini lüktető mindennapi kultúrát a hallgatói kutatások tárgyává. Interdiszciplináris projektek esetén jelenleg 48 különböző ország diákjaival dolgozhat.

Termékinformáció tanulmányozása a Berlin International-ben és karrierépítés

Most alapozta meg a sikeres karriert mint terméktervezőt. A szakirányú szakképzésben a terméktervezés az ipari termelés különböző területein dolgozik, mint munkatársak, szabadúszók vagy tervezőirodák. A tipikus munkakör leírása többek között az egyedi tervezési prioritásoktól függ: fogalmi munka, vizualizáció, tervezési fejlesztés, felülettervezés, anyagtervezés és tervkutatás. Általában a terméktervezők nagyobb fejlesztőcsapatokban dolgoznak. E csapatok helyzete a junior tervezõktõl a személyzeti felelõsségû kreatív igazgatókig terjed. Munkája befolyásolja a gazdasági, társadalmi, kulturális, politikai és személyes életet.

A terméktervezés különböző karrierlehetőségei:

 • bútoripar
 • Mobilitás és közlekedés
 • Vásárok, kiállítások és üzlet design
 • Nyilvános termékek
 • Elektromos berendezések és gépek
 • Digitális termékek és alkatrészek
 • Életmód, sport és szabadidő
 • Kutatás és oktatás

Legjobb képzés az akkreditált terméktervezéssel

A berlini nemzetközi bachelor program terméktervezését akkreditálták és minõségi programként ítélték oda, világos struktúrákkal, szabályokkal és képesítési célokkal. BA terméktervünk tehát bizonyította, hogy megfelel az európai felsőoktatási térségre vonatkozó magas minőségi előírásoknak. A program akkreditációját az államilag elismert ACQUIN ügynökség végezte.

Hogyan kérhetek BA terméktervezést?

A Berlin International terméktervezésének alkalmazási folyamata egyszerű. Az online regisztrációs platformunk segítségével egyszerűen és biztonságosan megadhatja személyes adatait, és megerősítő e-mailt kaphat egy linkkel. Ezután a hivatkozás segítségével feltöltheti a dokumentumok másolatát:

 • Útlevél vagy személyi igazolvány
 • Másolás "(Fach-) Abitur" vagy azzal egyenértékű fokozat
 • Az angol nyelvtudás bizonyítása
 • Portfólió (portfólió legfeljebb 10 munkával)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Berlin International - University of Applied Sciences

Utoljára frissítve October 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
600 EUR
Locations
Németország - Berlin, Berlin
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Berlin, Berlin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt