Áttekintés

Spanyol őrnagy

  • A tanulmányokat olyan nemzetközi tapasztalatok alakítják ki, amelyek célja a nyelvtudás növelése és más kultúrába merülni
  • Egy másik kultúra alapos tanulmányozása és a külföldön való tartózkodás hosszabb időn keresztül betekintést nyújt arra, hogy más kultúrák hogyan látják a világot, valamint az amerikai kultúra jobb megértését

Május Term

Vegyen részt egy májusi tapasztalattal, ahol a diákok négy hetet külföldön töltenek, kombinálva az intenzív nyelvtanulmányt a kari által vezetett kirándulásokkal történelmi és kulturális jelentőségű helyszínekkel.

A májusi időszak alatt a spanyol nagyok és a kiskorúak kulturális érdeklődésre számot tartó helyszíneket látogatnak és tanulmányozzák a herediai Costa Ricában; Francia és francia tanulmányok nagyok és kiskorúak egy párizsi nyelvi intézetbe utaznak; Német / német tanulmányok nagyok és kiskorúak több németországi városba látogatnak.

Külföldön tanulni

Mint egy junior, német és spanyol főiskola külföldön tanul egy félévre.

Számos diák választhat a franciaországi Grenoble-i Egyetemen tanulni; a bonni vagy jenai egyetemek Németországban; és a USAC, Heredia vagy San Ramon, Costa Rica, vagy Córdoba vagy Buenos Aires, Argentína vagy Sevilla, Spanyolország.

Közös tanulási eredmények

Wartburg College egy integrációs tantervre épülő tanulási közösség, a tanulásra összpontosító társ-tantermi tevékenységek gazdag változatossága, valamint szándékos lehetőség a gondolkodásra és a vitára. Ezek az eredmény-megállapítások meghatározzák a Wartburg-oktatás elvárásait, és megadják azokat a referenciaértékeket, amelyekkel szemben a kollégium felelősségre vonható.

  • Széleskörű és integratív tudás: A hallgatók bemutatják a tudás szélességét és a tudományágak közötti kapcsolatok kialakításának képességét.
  • Mély és megkülönböztető ismeretek: A hallgatók bemutatják a tudás mélységét és a megkülönböztető módszerek és vizsgálati formák alkalmazását és alkalmazását a tudományos főiskola fegyelmi területén belül.
  • Együttműködés: A diákok hatékonyan dolgoznak együtt másokkal, tiszteletteljesek és polgáriak a mások felé.
  • Etika és elkötelezettség: A diákok meg fogják mondani, hogy a hit és az etika hogyan határozzák meg döntéseiket, cselekedeteiket és elkötelezettségüket a közösség tagjaiként.
  • Kommunikáció: A diákok hatékonyan és megfelelően kommunikálnak írásban és beszédben.
  • Kulturális kompetencia: A hallgatók bemutatják a képességét, hogy megfelelően, tiszteletteljesen és hatékonyan kommunikáljanak és együttműködjenek a különböző háttérrel és perspektívával rendelkező emberekkel.
Program oktatási nyelve:
  • Spanyol
  • Angol

23 további kurzus Wartburg College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
40,220 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Május 31, 2023
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 31, 2023