BA spanyolul

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Spanyol őrnagy

  • A tanulmányokat olyan nemzetközi tapasztalatok alakítják ki, amelyek célja a nyelvtudás növelése és más kultúrába merülni
  • Egy másik kultúra alapos tanulmányozása és a külföldön való tartózkodás hosszabb időn keresztül betekintést nyújt arra, hogy más kultúrák hogyan látják a világot, valamint az amerikai kultúra jobb megértését

Május Term

Vegyen részt egy májusi tapasztalattal, ahol a diákok négy hetet külföldön töltenek, kombinálva az intenzív nyelvtanulmányt a kari által vezetett kirándulásokkal történelmi és kulturális jelentőségű helyszínekkel.

A májusi időszak alatt a spanyol nagyok és a kiskorúak kulturális érdeklődésre számot tartó helyszíneket látogatnak és tanulmányozzák a herediai Costa Ricában; Francia és francia tanulmányok nagyok és kiskorúak egy párizsi nyelvi intézetbe utaznak; Német / német tanulmányok nagyok és kiskorúak több németországi városba látogatnak.

Külföldön tanulni

Mint egy junior, német és spanyol főiskola külföldön tanul egy félévre.

Számos diák választhat a franciaországi Grenoble-i Egyetemen tanulni; a bonni vagy jenai egyetemek Németországban; és a USAC, Heredia vagy San Ramon, Costa Rica, vagy Córdoba vagy Buenos Aires, Argentína vagy Sevilla, Spanyolország.

Közös tanulási eredmények

Wartburg College egy integrációs tantervre épülő tanulási közösség, a tanulásra összpontosító társ-tantermi tevékenységek gazdag változatossága, valamint szándékos lehetőség a gondolkodásra és a vitára. Ezek az eredmény-megállapítások meghatározzák a Wartburg-oktatás elvárásait, és megadják azokat a referenciaértékeket, amelyekkel szemben a kollégium felelősségre vonható.

  • Széleskörű és integratív tudás: A hallgatók bemutatják a tudás szélességét és a tudományágak közötti kapcsolatok kialakításának képességét.
  • Mély és megkülönböztető ismeretek: A hallgatók bemutatják a tudás mélységét és a megkülönböztető módszerek és vizsgálati formák alkalmazását és alkalmazását a tudományos főiskola fegyelmi területén belül.
  • Együttműködés: A diákok hatékonyan dolgoznak együtt másokkal, tiszteletteljesek és polgáriak a mások felé.
  • Etika és elkötelezettség: A diákok meg fogják mondani, hogy a hit és az etika hogyan határozzák meg döntéseiket, cselekedeteiket és elkötelezettségüket a közösség tagjaiként.
  • Kommunikáció: A diákok hatékonyan és megfelelően kommunikálnak írásban és beszédben.
  • Kulturális kompetencia: A hallgatók bemutatják a képességét, hogy megfelelően, tiszteletteljesen és hatékonyan kommunikáljanak és együttműködjenek a különböző háttérrel és perspektívával rendelkező emberekkel.
Utoljára frissítve júl. 2018

Az iskoláról

The liberal arts education you will receive at Wartburg allows you to not only gain the skills required from your chosen field of study, but also the critical thinking skills required to explore the e ... Tovább

The liberal arts education you will receive at Wartburg allows you to not only gain the skills required from your chosen field of study, but also the critical thinking skills required to explore the ethics of decision-making and community engagement, effective communication, cultural competence, and collaboration. Kevesebb