BA pszichológiában

Általános információk

Program leírás

Ez az átfogó Bachelor program oktatást biztosít a pszichológia számos aspektusára, beleértve a társadalmi, abnormális, kultúrális, klinikai és ipari jellegűeket. Az oklevél felajánlja a hallgatók számára, hogy szilárd alapot nyújtsanak a jövőbeli tanulmányokhoz, vagy előrelépjenek a pályára.

Az amerikai pszichológia program az emberi viselkedés és a gondolkodásmód megértésére összpontosít. Ez a diploma magában foglalja az általános oktatási tanulmányok szükséges befejezését, beleértve a történelemtörténeti, politikatudományi, filozófiai, irodalmi vagy üzleti osztályokat.

Az általános oktatás nemcsak hozzájárul a megművelt, jól körülölelt és jól tájékozott emberi lény növekedéséhez, hanem szilárd alapot nyújt a továbbképzéshez és a karrierlehetőségekhez. A széleskörű oktatás teljes hozzáférést biztosít az amerikai egyetemi rendszerben mesterképzéshez.

Kulcs információ

  • Időtartam: 4 év
  • A kezdő időpontok: Őszi szemeszter: Késő augusztus, Tavaszi félév: Február
  • Helyszín: Campus am Rupenhorn
  • Díjak: Az első félévben 4500 € átalánydíjat kell fizetni. A második félév elején ez egy hitelkamatláb. 12 kreditnél kevesebbet (1-3 tanfolyamon *), a tandíjat 400 eurós hitelenként számolják ki. 12 vagy több kreditért a díj 350 euró.

Belépési követelmények

Abitur, középiskolai diploma, GED vagy azzal egyenértékű.

Programszerkezet

  • US Degree Track (120 amerikai főiskolai kredit)

Kötelező általános oktatás (40-44 amerikai kredit)

Választani (55 kredit, 25 kell a liberális tudományok)

Kötelező pszichológia tanfolyamok (22 amerikai kredit)

Négy választani (12 amerikai kredit)

Utoljára frissítve jún. 2018

Az iskoláról

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry ... Tovább

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry, the transmission of knowledge, social justice, and service to society. Kevesebb