Tanszékünk nyelvtudományi BA-programja úgy tervezték, hogy a hallgatók szilárd hátteret adjanak a fonológia, szintaxis, szemantika és pragmatika, valamint az alkalmazott területeken, például a pszicholingvisztikában és a neurolingvisztikában. A tanszékben végzett tanulmányok angolul zajlanak, de ez nem az egyetlen nyelv, amelyet tanulmányozunk; a tanszék megközelítése az általános nyelvészet, amelynek célja az emberi nyelv és az emberi nyelvi képesség tanulmányozása. Tanszékünk nyelvtudományi BA-ja biztosítja a hallgatók számára az emberi nyelv - angol, héber, arab, orosz, vagy bármely más nyelv - elemzésére szolgáló eszközöket.

A pszichometriai pontszám legalább 550; az angol pszichometrikus 120-as pontszám vagy egy 220-as Amir-pontszám; és egy Bagrut-fokozat, amely 5 pontot tartalmaz angol nyelven. Alternatív megoldásként a 100-nál nagyobb Bagrut-fokozatú pályázók, amelyek 5 pontot tartalmaznak angol nyelven, 85-es vagy annál magasabb, és Amir-fokozattal 220 vagy annál magasabbak, pszichometriai fokozat nélkül alkalmazhatók. Az online számológép segítségével értékelheti a nyelvi programba való befogadásának esélyeit. Azok a pályázók, akiknek pontszámai csak kismértékben elmaradnak ezen szintektől, továbbra is elfogadhatók a tanszéki felvételi vizsgán.

Nyelvtudományi tanulmányok BA nyelvtudományi tanulmányokhoz

A diákok széles választékot kínálnak a nyelvészet BA-programjaiban, ahol választhatják, hogy a nyelvi tanulmányokat más tanulmányokkal kombinálják-e. Bizonyos kombinációkhoz speciális programot kínálunk; más kombinációk esetén kiválaszthatja a nem tervezett kettős nagyítót. A rendelkezésre álló számok a következők:

 1. Bővült a nyelvészetben (más osztályokon végzett tanulmányok nélkül).
 2. Kombinált kiterjesztett fő: az osztályon belül egy kiterjesztett fő, amely többnyire a nyelvtudományt ötvözi kisebb számban az irodalomban.
 3. A következő tervezett kettős szakok :
  1. Nyelvészet és angol irodalom, a hallgatók iránt érdeklődő diákok az angol irodalom osztályán belül
  2. Nyelvészet és agytudomány, a nyelvtanulásra és az agykutatásra összpontosító hallgatók számára.
  3. Nyelvészet és francia.
 4. Nem tervezett kettős fő: azonos nyelvtudományi specializáció és egy másik tanulmányi terület (bármely más osztályban, amely kettős fővel rendelkezik).
 5. "Major a saját tempójában" - Új lehetőség azoknak a hallgatóknak, akiknek a munkahelye vagy egyéb kötelezettségvállalása kevéssé szabad időt hagy az órákon. A követelmények ugyanazok, mint a rendszeres fő, de ötéves időszak alatt vesznek részt, évente kevesebb tanfolyam szükséges.

Ezen túlmenően, a közvetlen MA program lehetővé teszi a magasan képzett egyetemi hallgatók számára, hogy az alapképzés megkezdésétől számított négy éven belül, vagy öt éven belül az egyetemi diplomával rendelkezzenek.

A fent felsorolt ​​dokumentumok azt is megmutatják Önnek, hogy milyen a tanulmányi év:

 • Első év: alapítványi tanfolyamok, amelyek nagyrészt előre meghatározott menetrendet követnek
 • Második év: több területen speciális és választható kurzusok, bizonyos rugalmasság a kurzus kiválasztásában (többnyire a második félévben)
 • Harmadik éve és azon túl: az Ön által választott továbbképzések és szemináriumok

Tanfolyamok

 • 184: Bevezetés a nyelvészetbe
 • 286: Fonetika és fonológia
 • 287: Szintaxis
 • 289: Szemantika
 • 517: Kutatási módszerek
 • 522: Pszicholingvisztika
 • 586/587/589: Haladó fonológia / szintaxis / szemantika
 • választani
 • szemináriumok

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Bar-Ilan University

3 további kurzus Bar-Ilan University »

Utoljára frissítve Június 16, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
13,500 ILS
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date