Read the Official Description

A BA nyelvtudományi program célja, hogy a hallgatók szilárd háttérrel rendelkezzenek a fonológia, a szintaxis, a szemantika és a pragmatika főbb területein, valamint az alkalmazott területeken, mint a pszicholingvisztika és a neurolingvisztika. Tanulmányok az osztályon angolul, de ez nem az egyetlen nyelv, amelyet tanulmányozni kell; a tanszék megközelítése az általános nyelvészi megközelítés, amelynek célja az emberi nyelv és az emberi nyelvi képességek tanulmányozása. A tanszékünkben működő nyelvtudományi BA a hallgatók számára biztosítja az emberi nyelv - angol, héber, arab, orosz vagy bármely más nyelv - elemzését.

A pályázóknak legalább 550 pszichometriai pontszámot kell biztosítaniuk; 120 pont az angol pszichometrikus, vagy Amir pontszám 220; és egy Bagrut-fokozat, amely 5 pontot tartalmaz angolul. Alternatív megoldásként a 100 fölötti Bagrut-fokozattal rendelkező kérelmezők pszichometriai fokozat nélkül is alkalmazhatják az angol 5 pontot 85 vagy annál magasabb fokozatú és 220 vagy annál magasabb Amir-fokozattal rendelkező kérelmezőkre. Az online számológép segítségével értékelheti az elfogadottság esélyeit a nyelvtudományi programba. Azok a pályázók, akiknek a pontszámai csak alig haladják meg ezeket a szinteket, továbbra is elfogadhatóak egy tanszéki belépési vizsga alapján.

A BA nyelvtudományi tanulmányok

A hallgatók széles választékban részesülnek a BA nyelvtudományi programokban, ahol választhatnak, hogy kombinálják-e a nyelvészeti tanulmányokat más tanulmányokkal. Bizonyos kombinációk esetén speciális programot kínálunk; más kombinációk esetén kiválaszthatja a nem tervezett dupla főkönyvet. A rendelkezésre álló műsorszámok a következők:

 1. Bővült a nyelvészetben (más osztályokon végzett tanulmányok nélkül).
 2. Kombinált kiterjesztett fő: az osztályon belül egy kiterjesztett fő, amely többnyire a nyelvtudományt ötvözi kisebb számban az irodalomban.
 3. A következő tervezett kettős szakok :
  1. Nyelvészet és angol irodalom, a hallgatók iránt érdeklődő diákok az angol irodalom osztályán belül
  2. Nyelvészet és agytudomány, a nyelvtanulásra és az agykutatásra összpontosító hallgatók számára.
  3. Nyelvészet és francia.
 4. Nem tervezett kettős fő: azonos nyelvtudományi specializáció és egy másik tanulmányi terület (bármely más osztályban, amely kettős fővel rendelkezik).
 5. "Major a saját tempójában" - Új lehetőség azoknak a hallgatóknak, akiknek a munkahelye vagy egyéb kötelezettségvállalása kevéssé szabad időt hagy az órákon. A követelmények ugyanazok, mint a rendszeres fő, de ötéves időszak alatt vesznek részt, évente kevesebb tanfolyam szükséges.

Továbbá, a közvetlen MA program lehetővé teszi a magasan képzett egyetemi hallgatók számára, hogy befejezzék a MA tézis nélkül négy éven belül megkezdte egyetemi tanulmányait, vagy egy MA disszertáció öt éven belül.

A fent felsorolt ​​dokumentumok azt is megmutatják Önnek, hogy milyen a tanulmányi év:

 • Első év: alapítványi tanfolyamok, amelyek nagyrészt előre meghatározott menetrendet követnek
 • Második év: több területen speciális és választható kurzusok, bizonyos rugalmasság a kurzus kiválasztásában (többnyire a második félévben)
 • Harmadik éve és azon túl: az Ön által választott továbbképzések és szemináriumok

Tanfolyamok

 • 184: Bevezetés a nyelvészetbe
 • 286: Fonetika és fonológia
 • 287: Szintaxis
 • 289: Szemantika
 • 517: Kutatási módszerek
 • 522: Pszicholingvisztika
 • 586/587/589: Haladó fonológia / szintaxis / szemantika
 • választani
 • szemináriumok
Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Bar-Ilan University »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
13,500 ILS
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date