Hivatalos Leírás

Ez a tanfolyam az olasz nyelvben található.

A médiaművészeti képzés hároméves szakasza olyan szakembereket állít elő, akik képesek felfedezni és új megközelítéseket hozni a digitális és hagyományos médiák számára, és összehangolni a médiaeszközök tervezésének és előállításának valamennyi fázisát.

Az erős technikai készségeknek köszönhetően a diákok különböző kreatív nyelveket használhatnak, képeket, videókat, hangokat és üzeneteket kezelhetnek. Grafikai és videótervezéssel, multimédiás elbeszéléssel, szórakoztató dizájnnal, webdesignal és webfejlesztéssel, mobilalkalmazás fejlesztésével, grafikai műalkotások létrehozásával, valamint interaktív élmények megvalósításával foglalkoznak.

Szakmai lehetőségek - Digitális kommunikációs szakemberek, az új média interakció szakértői és a nem szokványos marketing. Digitális művészek 2D és 3D, Edutainment tartalmak, videók, mozgásrajzok és interfészek készítői a virtuális valósághoz, az immersív valósághoz és az interaktív installációkhoz.

A médiaművészek szakmai kontextusa a vállalatok termékeinek és szolgáltatásainak valorizálásával foglalkozik, és sokkal kiterjedtebb: kommunikációs és interaktív tartalomfejlesztő ügynökségek, termelési házak, integrált grafikai stúdiók, digitális játékok vagy alkalmazások - kiadók, kommunikáció, szórakoztatás és információ disztribúciós vállalatok és interaktív terméktervezés.

Módszertan és struktúra - Ez az oktatási Pathway a tervezési és műszaki-gyakorlati kompetenciákat biztosítja. A hallgatók szolid ismereteket szereznek a különböző médiumokról, és megtanulják kezelni a komplex digitális kommunikációs projekteket.

Az első év előkészítő megközelítéssel rendelkezik, amely biztosítja a multimédiás projekt sikeres kezeléséhez szükséges módszertani alapokat és technikai fogalmakat, a fogalomtól a gyakorlati megvalósulásig.

Az elméleti kurzusok lehetővé teszik a virtuális kommunikáció, a kortárs művészet és a mozi nyelvének értelmezését és kodifikálását, míg a gyakorlati órákon a diákok megtanulják a fényképészeti és video technikákat, a szoftverek felhasználását a képek, elrendezések és személyre szabott weboldalak kidolgozásához.

A második év egy multimédiás termék tervezésével és megvalósításával foglalkozik, kísérletezve az összes lehetséges alkalmazást, például használhatóságot, interfészeket, grafikai szoftvereket és programozást. A tervezési projektek a következő témákra összpontosítanak: új média interakció, webkommunikáció, interaktív rendszerek és nettó marketing.

A harmadik év egy olyan multimédiás termék mélyreható elemzésére és véglegesítésére szolgál, amelyet a hallgatóknak az autonómia, a médiaművészeti tervezéstől a projekt kommunikációjáig kell kérniük, és olyan tervezési döntéseket hoznak létre, amelyek koherensek a célkitűzésekre.

Program oktatási nyelve:
Olasz

3 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Venice »

Utoljára frissítve September 12, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
16,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date