A programot német vagy spanyol tanulmányokkal is kínálják .

Áttekintés

Ezek a tanfolyamok ugyanazokat a főbb területeket ölelik fel, mint a BSc Economics, és ezekkel a tanfolyamokkal bővítheted a horizontot egy év külföldön, javítva nyelvi készségeidet.

Segítenek Önnek olyan magas színvonalú gazdasági elemzővé válni, aki folyékonyan beszél egy idegen nyelven. A nyelvi komponens a bevitt modulok egyharmadát képviseli, és a nyelvtanulást (kezdőktől a haladókig) és az adott ország kultúrájára és társadalmára vonatkozó modulokat tartalmaz.

Első év
Az első évben a mikroökonómia és a makroökonómia alapjait fedezzük fel, és a matematikai képességedtől függően ökonometriát vagy mennyiségi közgazdaságtant választunk. A kurzus nyelvi elemeire egy egész éves modult, valamint az adott ország történelmére, politikájára, kultúrájára és irodalmára vonatkozó opcionális modulokat fog tanulni.

Két év
A második év során a mikroökonómia és a makroökonómia ismereteire támaszkodik, és megerősíti az ökonometria vagy az alkalmazott ökonometria ismereteit. Az idei év kétharmada a közgazdaságtanra összpontosít, a fennmaradó rész pedig az adott ország megértését, valamint a nyelvi készségeket fogja fejleszteni.

3. év
A harmadik évet külföldön és / vagy munkahelyen tölti Franciaországban, Németországban, Portugáliában, Spanyolországban vagy Oroszországban. Lehetőséget fog kapni arra, hogy kibővítse látókörét és javítsa a foglalkoztathatóságát egy másik kultúra tapasztalatával.

Választhat, hogy hasonló modulokat tanulmányoz a kollégáival Nottinghamben, vagy bővítse ismereteit más lehetőségekkel. A tanítás jellemzően a megfelelő nyelven történik.

Négy év
Az utolsó évre visszatér Nottinghambe. Közgazdasági tanulmányai egy disszertációra és néhány opcionális modulra összpontosítanak, míg az újonnan folyékony nyelvi készségeket egy utolsó nyelvi modulban finomítja, és az opcionális modulok listájáról tanulmányozza a választást.

Tudjon meg többet.

Belépési követelmények

A szintek: A * AA, kivéve az általános tanulmányokat, a szabadidős tanulmányokat, valamint a globális perspektívákat és a kutatást (A * ABB azok számára, akik négy teljes A szintet vesznek fel és töltik be őket ugyanabban az évben)

GCSE: GCSE matematika, 7 (A) vagy annál magasabb, kivéve, ha az A szintet veszi

Értsd meg, hogyan mutatjuk be a GCSE fokozatokat

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 7,0 (legfeljebb 7,0 olvasás és írás, 6,0 beszéd és hallgatás)

Az egyéb angol nyelvvizsga és képesítéssel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg belépési igényeinket .

Karrier

A külföldön töltött éved lehetővé teszi, hogy tökéletesítsd a kiválasztott nyelvedet. A megszerzett nemzetközi tapasztalatok segítenek abban, hogy olyan önálló CV-t dolgozzanak ki, amely bizonyítja, hogy találékony és alkalmazkodó. A munkáltatók a nyelvtudással rendelkező diákokat nagyon keresik.

A diplomások széles körű pályát választanak, beleértve a befektetési banki tevékenységet, a könyvelést, az adótanácsadást, a kormányhivatalokban való munkát, a könyvvizsgálatot, a származékos ügyleteket, a vezetői tanácsadást, az egyesüléseket és felvásárlásokat, és még sok más.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

28 további kurzus University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Utoljára frissítve Február 18, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint