Tervezze meg és programozza saját játékait a játéktervezés alapképzésével

A számítógépes, video- és mobiljátékok a jövő közepe. Már ma a németek több mint 40 százaléka vallja iránti szeretetét, míg az emberek 90 százaléka hetente többször játssza őket. A játékok szórakozást és üzletet jelentenek, mégis tükrözik a személyes kifejezést és a globális perspektívákat - és mindenekelőtt nagyon szórakoztatóak! Játéktervezőként innovatív játékmechanikákat fog létrehozni, és játék-narratívákat alakíthat ki. Szakértelemmel bekapcsolódik a fejlesztés minden szakaszába: az első ötlettől a műszaki és kreatív koncepciók kidolgozásáig, végül a terek és a karakterek kialakításáig.

A számítógépes játékok művészi és kulturális lehetőségeit médiumként azonosítottuk, és oktatjuk Önt a valódi iparban való gyakorlás céljából. Mint a holnap játéktervezője vagy játékfejlesztője, megtanulja az új játékok létrehozásának minden kulcsfontosságú folyamatát, a játékkoncepció első prototípusától kezdve, a játék fejlesztése során felmerülő összes műszaki és kreatív döntésig, valamint a világok tervezéséig. és karakterek. A sikeres tervezők a dobozon kívülről néznek ki, és együttműködnek más tudományágak emberekkel. Az Európai University of Applied Sciences Europe egyedülálló lehetőség lesz arra, hogy összeállítsa a játék tervezésének, programozásának és művészetének saját egyedi kombinációját, ami azt jelenti, hogy megismerheti az egyes tudományágakat és azok kölcsönös hatásait.

Egyetemünk az Ön fejlesztésére összpontosít. Ezért tanítunk kis tanulási csoportokban, barátságos és személyes légkörben. Figyelemmel kísérjük az egyéni fejlesztési folyamatot, és segítünk meghatározni tehetségét és erősségeit, miközben elősegíti a saját vizuális aláírásának kidolgozását. A szerencsejáték-iparág elismert előadói oktatják Önt és tanulmányozzák a központi elhelyezkedésű, a legújabb technológiával felszerelt egyetemen (játéklabor, VR berendezés, MacPools stb.), És ismert a nemzetközi és angol nyelvű karakter.

Az egyetemenkben a játéktervezés gyakorlat-orientált, annak érdekében, hogy a kezdetektől kezdve előkészítse az utat a munkába. Diákként áttekintést kap a számítógépes játékok gazdaságáról, kultúrájáról és piacairól, az AAA-tól az indie-játékoktól a kísérleti formátumokig. Oktatást kap a játéktervezés, a játék művészete és a játékprogramozás területén, valamint ezek kölcsönhatásában. Az Európai University of Applied Sciences Europe még lehetőséget kap arra, hogy aktívan alakítsa tanulmányait és karrierjét. Személyes karrier céljaitól függően kiválasztja saját szakterületeit, és választhat az interdiszciplináris tantárgyak közül. Az egyetemen tanított programok magukban foglalnak gyakorlati projekteket a szerencsejáték-ipar legfontosabb partnereivel, terepi kirándulásokat és műhelymunkákat, amelyek tökéletesen felkészítik Önt álmai munkájára.

tények:

Diploma: Bachelor of Arts

Campus: Berlin

Oktatási nyelv: angol (Berlin, Hamburg), német (Hamburg)

Kezdeti félév: Téli félév: szeptember, nyári félév: március

Szemeszterek száma: 7 félév (teljes munkaidőben)

Gyakornoki szemeszter / Félév külföldön: 5.év

Kredit: 210 ECTS

Főbb jellemzők:

Összpontosítson az egyéni fejlődésre a kis tanulási csoportokban és a személyes légkörben. Kreatív szabadság, professzionális felszerelés és gyakorlati projektek. A szerencsejáték-ipar neves oktatóinak oktatása.

Tandíj:

Az EU pályázói számára: évi 7980 euró
Nem uniós pályázóknak: évi 10 380 euró

Mi teszi kiemelkedővé az University of Applied Sciences Europe Ipartudományi University of Applied Sciences Europe tanulást?

A University of Applied Sciences Europe az állam akkreditálta, több díjat kapott, és nemzetközi megközelítéssel világszerte vezető szerepet játszik az egyetemek között. A jelentkezéshez középiskolai diploma szükséges.

A campusokon kis csoportokban tanulhat. Ez garantálja az egyéni támogatást és az oktatókkal való személyes kapcsolattartást. Professzoraink sikeres szakértők vállalkozásukban.

Az elmélet mellett programjaink projektheteket és különféle interdiszciplináris szemináriumokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a tanulmányok fókuszának meghatározását. Az University of Applied Sciences Europe modern berendezéseket kínál, mint például játéklabor és még sok más.

A gyakorlat és / vagy a félév külföldön kötelező, és az izgalmas kirándulások lehetőséget kínálnak New York, Izland, Vietnam, Párizs és más úticélok meglátogatására, ahol kiképzik képességeidet. Készítse el saját történetét, inspirálja a világot!

A program: kurzusok, szakmai gyakorlatok és félév külföldön

A Game Design programban a tanulmányai innovatív és kísérleti játékok fejlesztésére és létrehozására összpontosítanak. Diákként áttekintést kap az üzleti, kulturális és a számítógépes játékokat körülvevő piacról, az AAA-ról az indie-játékokra és a kísérleti formátumokra.

A játéktervezés, a játékmûvészet és a játékprogramozás, valamint az egymással való kölcsönhatás területén vannak osztályok. Az első félévtől kezdve megtanulhatja, hogyan kell elsajátítani a fejlesztési folyamatot csapatokban egy projekt alapon. A játék és a prototípus fejlesztése érdekében megismerkedhet a játékelmélet mint közeg elméleti vonatkozásairól, áttekinti a pénzügyi perspektívákat, és betekintést nyer az iparágba nemzeti és nemzetközi szinten.

Interdiszciplináris szemináriumokon, workshopokon és tanulmányutakon keresztül bővítheti látókörét.

Pályafutási lehetőségei játéktervező diplomával

A játéktervezők minden egyes döntési folyamatban részt vesznek egy új játék létrehozásakor, kezdve a játékötlet első tervezetével a fejlesztés alatt álló kreatív döntésekkel a világok és a karakterek megtervezéséig. Fejlesztik a játékmûszereket és bemutatják a játék elbeszélését.

Ez a program nagyfokú önállóságot biztosít a hallgatók számára, így fejlesztõ stúdiókban dolgozhatnak, miközben maguk fejlesztik a játékokat.

Jellemző munkaterületek a következők:

  • Játéktervező, rendszertervező, szinttervező, narratív tervező, játékíró
  • Játékművész, környezetművész, karakteres művész, 3D-s modellező, textúra-művész, pixelművész
  • Játékprogramozó, játékvezérlő, prototípus programozó, AI programozó
  • Gaming újságíró, szerencsejátékos
  • Szabadúszó, önálló vagy teljes munkaidős foglalkoztatás

"Harminc évvel ezelőtt, amikor a dühös fiatalok el akarnak mondani valamit az életükről, gitárt vettek és dalt írnak; Most már ugyanolyan valószínűleg játszanak játékot. [...] A játékok a megengedett kreatív térré váltak, amely a punk rock volt. "
Az őrző

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

22 további kurzus University of Applied Sciences Europe »

Utoljára frissítve Augusztus 17, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
márc. 2020
Duration
7 félév
Nappali
Price
10,380 EUR
EU pályázók: évi 7980 euró; Nem uniós pályázók: évi 10 380 euró
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date