BA interakciótervezésben

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Interakciótervezés NQF 7

SAQA azonosító: 99355

Minden fizikai és digitális dolog figyelembe veszi az őket használó embereket. A KREATÍV TECHNOLÓGIÁK ISKOLA a gyakorló szakembereket arra készteti, hogy tervezzenek és fejlesztsenek párbeszédet a felhasználó és a termék között.

Az INTERACTION DESIGN fokozat az Open Window-ban az első ilyen jellegű helyben, innovatív tanulmányokat kínál az Interaktív Fejlesztés, az Interakciótervezés és a 3D-Design különböző és gyorsan fejlődő területein.

Ez a diploma biztosítja a végzős fenntartható karrierjét e dinamikus és újonnan megjelenő területeken, a specializáció a fegyelem a választás, miközben továbbra is lehetővé teszi a jelentős expozíció számos kapcsolódó készségek a tervezési és fejlesztési ágazatok.

Az Interaction Design program célja, hogy foglalkozzon a tervezési ágazat szakadékával és az ezzel együtt járó új lehetőségekkel. A diplomások erős problémamegoldó és kutatói készséggel rendelkeznek annak érdekében, hogy a termékeken keresztül értelmes tapasztalatokat szerezzenek. Ez a minősítés a fejlesztők, interaktív tervezők és terméktervezők számára készült.

Utoljára frissítve jún. 2018

Az iskoláról

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences is a leader in South African tertiary education for innovation and creativity in the fields of visual communication, film, animation and interac ... Tovább

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences is a leader in South African tertiary education for innovation and creativity in the fields of visual communication, film, animation and interaction design. We are accredited with the Council of Higher Education and offer bachelor degrees in Visual Communication and Film Arts. Kevesebb