BA filmrendező és videojátékok

Általános információk

Program leírás

BEÁLLÍTÁSOK a 2020/2021-es tanévre

Be kell jelenteni

Innovatív oktatási program

Warsaw Film School egy egyedülálló, egyetemi BA Film és Multimédia tanfolyamot indított el, amely kiderült, hogy nagyon népszerű a külföldi hallgatók körében. A filmrendező és videojátékokra vonatkozó új specializációnk innovatív programja a világszínvonalú multimédiás szakemberek, valamint az aktív filmkészítők, alkotók és videojáték-gyártók tudásának és tapasztalatainak alapja.

A hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy a piacon elérhető csúcsminőségű felszerelést használják.

Minden osztály angol nyelven kerül megrendezésre a korrigált műhelyszobákban, stúdiókban, a Warsaw Film School elrendezett filmkészlettel.

A WFS által kínált összes programot rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, így reagálnak a dinamikus termelési környezet változásaira. Folyamatos fejlődésünk és kreativitásunk révén folyamatosan törekszünk a pozíciónk színvonalának emelésére a nemzetközi filmgyártási szakaszban.

Gyakorlati filmkészítés

Az eredeti filmes tanulmányi program értékes előadásokból, mesterkurzusok sorozatából, workshopokból és egyéni kreatív munkából áll, tapasztalt professzorok és szakemberek irányítása alatt.

A tanfolyam célja azoknak, akik gyakorlati készségeket akarnak szerezni és fejleszteni, hogy teljes és sikeres történetet hozzanak létre, kezdve a főszereplő megteremtéséért és fejlesztéséért, valamint a lőfegyverek készítéséért és a filmszínház elkészítéséért. Önnek felkínálhatják a fantasztikus lehetőséget, hogy átfogó és integrált tudással rendelkezzenek az izgalmas témáról, azaz filmrendezésről, forgatókönyvírásról, fényképezőgépes műhelyről, szerkesztésről, világításról

A BA kurzusunk lehetőséget nyújt arra, hogy megtanuljuk, hogyan készítsünk teljes értékű, professzionális rövid formákat, dokumentumfilmeket és hosszú formátumú produkciókat.

A kis csoportokban végzett munka lehetővé teszi a diákok számára, hogy tapasztalatokat cseréljenek és felfedezzék a rendező, színész, operatőr, világítástechnikai és hangtechnikus kézműveseit, amelyek segítenek a csapatszellem kialakításában, a kooperatív készségek fejlesztésében és a hallgatók felkészítésében a kreatív környezet minden területén.

Diákjaink képesek lesznek átfogó ismereteket és technikai ismereteket kapni a film- és televízióiparban.

Arthouse moziszínház a Campuson

Diákjaink számára is egyedülálló lehetőséget biztosít a teljes mozifilm csodálatos hangulatának megtapasztalására, mivel a Warsaw Film School hivatásos Cinema Elektronik tulajdonában van, amely tökéletes hely a vizsgaprojektek átvizsgálására.

Kitüntetések

Warsaw Film School hallgatók és a diplomások díjat kapnak a nemzetközi filmfesztiválokon, beleértve az Oscar jelöléseket is.

A végzős Dorota Kobiela a "Loving Vincent" című 2018-as Oscar-díjat jelölte ki. Ez volt a második Oscar-jelölés, amit iskolai végzettségünk büszke lehet. Az első címet 2015-ben adták át Tomasz Śliwiński számára dokumentumfilm rövid tárgya "A mi átok".

ECTS

Az ECTS-szabályoknak megfelelően a hallgató 60 kreditet szerzett a teljes munkaidős tanulmányi év sikeres elvégzésére, és 30 kredit az elmúlt félévre. A hallgatók kötelesek 180 kreditet kapni az első tanulmányi ciklusban.

díjak

  • Jelentkezési díj: 50 EUR
  • Bejegyzési díj: 1000 EUR
  • Tandíj: 5000 EUR / tanév

ösztöndíjak

Második és harmadik éves hallgatóinknak lehetősége nyílik a kancellár ösztöndíjára. Az ösztöndíjat az iskolai végzettség, az iskolai tevékenységekben, a kreativitásban és a vezetésben való részvételben ítélik oda.

Az ösztöndíjak megújítása minden tanévben.

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film in ... Tovább

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film institution, one of three in the country to grant BA diplomas. Based in the capital of Poland, WFS is at the center of a film education hub, which also includes a film-profiled high school, secondary school, vocational college, arthouse cinema, and a production company. Kevesebb