BA filmrendező és videojátékok

Általános információk

Program leírás

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

Innovatív oktatási program

Warsaw Film School egyedülálló, egyetemi hallgató által indított BA film- és multimédia tanfolyamot indított, amely nagyon népszerűnek bizonyult a külföldi hallgatók körében. A filmrendezés és a videojátékok új specializációjának innovatív programja a világszínvonalú multimédiás szakemberek, valamint az aktív filmkészítők, alkotók és videojátékok gyártói tudásán és tapasztalatán alapul.

A hallgatók lehetőséget kapnak a piacon elérhető legkiválóbb eszközök használatára.

Minden osztály angol nyelven kerül megrendezésre a korrigált műhelyszobákban, stúdiókban, a Warsaw Film School elrendezett filmkészlettel.

A WFS által kínált összes programot rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, következésképpen reagálnak a dinamikus termelési környezet változásaira. Gyors fejlődésünk és kreativitásunk révén folyamatosan törekszünk javítani pozíciónk szintjét a nemzetközi filmkészítés színpadán.

Gyakorlati filmkészítés

Az eredeti filmtanulási program értékes előadásokból, mesterkurzus-sorozatból, műhelyekből és egyéni kreatív munkából áll, tapasztalt tanárok és szakemberek irányítása alatt.

A tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének elsajátítani és fejleszteni a teljes és sikeres történet készítéséhez szükséges gyakorlati készségeket, kezdve a főszereplő létrehozásával és fejlesztésével, a forgatási táblák előkészítésével és a filmhelyszín felépítésével. Fantasztikus lehetőséget kínál Önnek arra, hogy átfogó és integrált ismereteket szerezzen erről az izgalmas témáról, azaz a filmrendezésről, a forgatókönyvírásról, a fényképezőgép műhelyéről, a szerkesztésről, a film világításáról és a zeneről, a film nyelvéről és még sok másról.

A BA kurzusunk lehetőséget nyújt arra, hogy megtanuljuk, hogyan készítsünk teljes értékű, professzionális rövid formákat, dokumentumfilmeket és hosszú formátumú produkciókat.

A kis csoportokban végzett munka lehetővé teszi a diákok számára, hogy tapasztalatokat cseréljenek és felfedezzék a rendező, színész, operatőr, világítástechnikai és hangtechnikus kézműveseit, amelyek segítenek a csapatszellem kialakításában, a kooperatív készségek fejlesztésében és a hallgatók felkészítésében a kreatív környezet minden területén.

Diákjaink képesek lesznek átfogó ismeretekhez és technikai készségekhez jutni a film- és televíziós iparban való sikeres megvalósításhoz.

Arthouse moziszínház a Campuson

Diákjainknak egyedülálló lehetőséget kínálnak arra is, hogy érezzék a teljes méretű mozi lenyűgöző légkörét, mert a Warsaw Film School professzionális Elektronik mozi tulajdonában van, amely tökéletes hely a vizsgaprojektjeik átvilágításához.

Kitüntetések

Warsaw Film School hallgatók és a diplomások díjat kapnak a nemzetközi filmfesztiválokon, beleértve az Oscar jelöléseket is.

A végzős Dorota Kobiela a "Loving Vincent" című 2018-as Oscar-díjat jelölte ki. Ez volt a második Oscar-jelölés, amit iskolai végzettségünk büszke lehet. Az első címet 2015-ben adták át Tomasz Śliwiński számára dokumentumfilm rövid tárgya "A mi átok".

ECTS

Az ECTS-szabályoknak megfelelően a hallgató 60 kreditet szerzett a teljes munkaidős tanulmányi év sikeres elvégzésére, és 30 kredit az elmúlt félévre. A hallgatók kötelesek 180 kreditet kapni az első tanulmányi ciklusban.

díjak

  • Jelentkezési díj: 50 EUR
  • Bejegyzési díj: 1000 EUR
  • Tandíj: 5500 EUR / tanév

ösztöndíjak

Második és harmadik éves hallgatóinknak lehetősége nyílik a kancellár ösztöndíjára. Az ösztöndíjat az iskolai végzettség, az iskolai tevékenységekben, a kreativitásban és a vezetésben való részvételben ítélik oda.

Az ösztöndíjak megújítása minden tanévben.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film in ... Tovább

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film institution, one of three in the country to grant BA diplomas. Based in the capital of Poland, WFS is at the center of a film education hub, which also includes a film-profiled high school, secondary school, vocational college, arthouse cinema, and a production company. Kevesebb