Ez a tanfolyam az olasz nyelvben található.

A belsőépítész tervezőként működik különböző környezetekben: elsősorban a háztartási terület, a magán- és kollektív lakóterek, a nyilvános terek (repülőterek, kikötők, állomások), a közszolgálati területek (bankok, postahivatalok, kórházak, iskolák, múzeumok és kiállítási terek); helyek a fogyasztók (üzletek, bárok, szállodák) és végül nyitott terek (terek, udvarok és játszóterek).

Szakmai profilok: A belsőépítész karrierlehetősége magában foglalja: a bútorrendszerek kialakítását; belső lakberendezés; a társadalmi, kulturális, oktatási, ápolási és vendéglátó központokra szánt belső terek; városi bútorok, vásárok és ideiglenes rendezvények készítése; kiállítási tervezés. A belsőépítész javasolhatja, hogy általános tervezőként, a belsőépítészek CAD tervezőjeként vagy technikusként dolgozzon a terek fizikai és virtuális modellezésében.

Kontextus - A kurzus feltárja az olasz design gondolkodást, amely világszerte elismert egyedi lélek projektek létrehozása, az érzelmek és észlelések összekapcsolása merev funkcionális elrendezéssel. A diákok kölcsönhatásba lépnek az olasz Design Rendszerrel, kifejezett inspirációt kapva a vállalatoktól és a tervezők közül. A tanfolyam megtanítja, hogyan váljunk a jövőre dolgozó tervezők iránt, akik tiszteletben tartják az embereket és a természetet.

Módszertan és struktúra - Ez az oktatási Pathway hallgatókat a szakma széles skálájával látja el: kulturális, instrumentális és módszertani. Megvizsgálja a tervezést, az építészetet, a művészt, a szociológiát és az antropológiát jellemző kulturális elemeket. Bevezetésre kerül a marketing, annak érdekében, hogy elmagyarázza, miként elemezhető a márka értékek és a piaci pozicionálás, valamint a trendek értelmezése és előrejelzése.

A résztvevők olyan erős tervezési módszertanot kapnak, amely lehetővé teszi a stratégiai tervezési gondolkodást, melynek köszönhetően megtanulják a pszichofizikus wellnesst az anyagok, színek, színek és fények tudatos felhasználásával. Ezután kifejező eszközöket kapnak a projekt fejlesztéséért és megismeréséért: szabad rajz, szoftver 3D modellezéshez, rendereléshez és modellekhez.

Az IED oktatási módszertan előadásokon, workshopokon és gyakorlati gyakorlatokon alapul . A projektben több olyan látogatásra, találkozóra és projektekre összpontosít, amelyekben kiemelkedő vállalatok és intézmények működnek együtt, például a Hotel Bauer és a Velencei Peggy Guggenheim Gyűjteményben, csak azért, mert két olyan részt vett, amely részt vett a kurzus korábbi kiadásaiban.

Program oktatási nyelve:
Olasz

3 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Venice »

Utoljára frissítve September 12, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
17,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date