Áttekintés

İstanbul Şehir Egyetem Angol Nyelv és Irodalom Tanszéke diákorientált megközelítést alkalmaz, amelynek célja, hogy kritikus készségeket nyújtson a hallgatók számára az irodalmi és nem irodalmi kultúra termékeinek angol nyelven történő olvasására, elemzésére, értelmezésére, megvitatására és kritikus értékelésére. A gótikus irodalomtól, a modernizmustól és a drámától a posztkoloniális irodalomhoz, a posztmodernizmushoz, az adaptációhoz és a kortárs női költészethez széles körű tantárgyakat kínálunk, melynek célja, hogy a hallgatóknak szakmai ismereteket szerezzenek a hagyományos és a legújabb kutatásokról. Interdiszciplináris megközelítést támogatunk az irodalomban: diákjaink képesek a szakirodalom tanulmányozására a humán tudományok különböző tantárgyaihoz, mint például a politikai tudomány, a pszichológia, a filmtudományok és a szociológia. Ily módon lehetővé tesszük számukra, hogy szakterületükre specializálódjanak saját érdekeikhez képest. Arra bátorítjuk őket, hogy a történelmi és így a kulturális kontextusokkal kapcsolatos szövegeket vizsgálják meg. Az irodalomelméleti különféle kurzusokat kínálva diákjainknak eszközöket biztosítunk a kulturális termékek kritikus kezeléséhez.

117718_IMGL79281.jpg

Angol nyelv és irodalom

İstanbul Şehir Egyetem Angol Nyelv és Irodalom Tanszéke diákorientált megközelítést alkalmaz, amelynek célja, hogy kritikus készségeket nyújtson a hallgatók számára az irodalmi és nem irodalmi kultúra termékeinek angol nyelven történő olvasására, elemzésére, értelmezésére, megvitatására és kritikus értékelésére. Diákjaink angol és szász idők szövegeit kortárs korszakig tanulmányozzák és beszélnek a kanonikus és a kánon kívüli példákkal. A gótikus irodalomtól, a modernizmustól és a drámától a posztkoloniális irodalomhoz, a posztmodernizmushoz, az adaptációhoz és a kortárs női költészethez széles körű tantárgyakat kínálunk, melynek célja, hogy a hallgatóknak szakmai ismereteket szerezzenek a hagyományos és a legújabb kutatásokról.

Interdiszciplináris megközelítést támogatunk az irodalomban: diákjaink képesek a szakirodalom tanulmányozására a humán tudományok különböző tantárgyaihoz, mint például a politikai tudomány, a pszichológia, a filmtudományok és a szociológia. Ily módon lehetővé tesszük számukra, hogy szakterületükre specializálódjanak saját érdekeikhez képest. Arra bátorítjuk őket, hogy a történelmi és így a kulturális kontextusokkal kapcsolatos szövegeket vizsgálják meg. Az irodalomelméleti különféle kurzusokat kínálva diákjainknak eszközöket biztosítunk a kulturális termékek kritikus kezeléséhez.

Tanfolyamaink kifejezetten a diákok kutatási és írási készségeinek fejlesztésére szolgálnak. Az osztályokban folytatott megbeszéléseik révén kiképezték az elsődleges és másodlagos forrásokban bemutatott ötleteket. Alapvető perspektíva az, hogy a hallgatóknak önálló és kreatív megközelítést adjanak a tárgyanyagaihoz, lehetővé téve számukra, hogy ezeket a technikákat a jövőbeni kutatásukban és írásukban használják.

Az irodalmi, nyelvi és kulturális tanulmányokkal kapcsolatos szakértelem, folyékonyan angolul és interdiszciplináris ismeretekkel és készségekkel, programunk végzősei várják a kulturális területeken, különösen az akadémiában, a kiadványokban, a médiában, a művészetekben, az oktatásban és az oktatásban. turizmus.

Asst. Prof. İlke Büyükduman

Tanszék elnöke, angol nyelv és irodalom

Belépési minősítés

Középiskola / középfokú oktatás (vagy magasabb)

A belépési képesítési dokumentumokat a következő nyelveken fogadják el: angol / török.

Gyakran előfordulhat, hogy az iskolából megfelelő átirat található. Ha nem ez a helyzet, akkor az eredeti hiteles másolatokkal együtt hivatalos fordításokra lesz szükség.

A belépési képesítési dokumentumok hitelesített példányait együtt kell vennie, amikor végül az egyetemre megy.

Nyelvi követelmények

angol

Az angol nyelvtudás igazolása nem szükséges az alkalmazáshoz.

Az angol előkészítő év alól mentesíthető minimumkövetelmények:

  • TOEFL: iBT 79
  • PTE Tudományos: 55

Program oktatási nyelve:
  • Angol

12 további kurzus Istanbul Sehir University »

Utoljára frissítve Július 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
6,000 USD
évente
Deadline
okt. 15, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
Július 2024
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2020
End Date
Július 2024

This is İstanbul Şehir University