Read the Official Description

Angol nyelv és irodalom

Tartalmazza a Tanszék Angol nyelv és irodalom, amely-ben alakult eleje óta a létesítmény Gamah- részén Atorgomh-, amely 2001-ben alakult, egy csoport kar tagjai, akik specializálódtak az irodalom és a fordítás és a francia nyelvet. Mivel a létesítmény a szakasz eddig folytatta sikeres így részben a legfontosabb célja, hogy fenntartja az újdonság a vizsgálati terv, átfogó, igazított a kor szellemének és követelményeinek a gyorsan változó időkben. Szakasz középpontjában a speciális angol irodalom klasszikus irodalom és antikvitás és ad a kortárs irodalom, valamint a modern irodalom és a posztmodern részesedés egyenlő figyelmét.

üzenet

Épület tanulók kognitív képességek és analitikai marathi nyelven és angol irodalom, tudomány, és hogy ösztönözzék, és hozzájárul a kezdeményezés az építőiparban a tudományos kutatás és a szolgáltatás az egyetemi hallgatók.

célok

  • Diplomásokat képzett nyelvi és irodalmi ismereteket.
  • Kapacitás és kutatási ismeretek kar fejlődését.
  • Követelményeinek az összehangolása a munkaerőpiac és a lépéstartás ismeretek fejlődésének fejlesztése és korszerűsítése a folyamatban lévő tudományos programok.
  • Nyitottság a világ kultúrái.
  • Az eredményes partnerség a helyi közösség intézményei.
Program taught in:
Angol
Arab

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Last updated March 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date