Hivatalos Leírás

Angol nyelv és irodalom

Tartalmazza a Tanszék Angol nyelv és irodalom, amely-ben alakult eleje óta a létesítmény Gamah- részén Atorgomh-, amely 2001-ben alakult, egy csoport kar tagjai, akik specializálódtak az irodalom és a fordítás és a francia nyelvet. Mivel a létesítmény a szakasz eddig folytatta sikeres így részben a legfontosabb célja, hogy fenntartja az újdonság a vizsgálati terv, átfogó, igazított a kor szellemének és követelményeinek a gyorsan változó időkben. Szakasz középpontjában a speciális angol irodalom klasszikus irodalom és antikvitás és ad a kortárs irodalom, valamint a modern irodalom és a posztmodern részesedés egyenlő figyelmét.

üzenet

Épület tanulók kognitív képességek és analitikai marathi nyelven és angol irodalom, tudomány, és hogy ösztönözzék, és hozzájárul a kezdeményezés az építőiparban a tudományos kutatás és a szolgáltatás az egyetemi hallgatók.

célok

  • Diplomásokat képzett nyelvi és irodalmi ismereteket.
  • Kapacitás és kutatási ismeretek kar fejlődését.
  • Követelményeinek az összehangolása a munkaerőpiac és a lépéstartás ismeretek fejlődésének fejlesztése és korszerűsítése a folyamatban lévő tudományos programok.
  • Nyitottság a világ kultúrái.
  • Az eredményes partnerség a helyi közösség intézményei.
Program oktatási nyelve:
Angol
Arab

21 további kurzus Al-Ahliyya Amman University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date