BA a kulináris művészetben
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Kulcs információ
Campus helye
Lucerne, Svájc
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Áttekintés
A program a diákok számára kiterjesztett gyakorlati és szakmai kompetencia-képzést kínál ezen a területen, hogy képesek legyenek jutalmazni a posztgraduális pozíciókat. Az is előnyös az emberek számára, akik sajátos kulináris vagy vendéglátóipari üzletük megnyitásakor tervezik a szükséges szakismereteket.
A BHMS kezeli a programot az RGU-val, aki a harmadik évfolyamot sikeresen teljesítő hallgatókat a főiskolai diplomával osztja, és átadja az összes modult. A BHMS tagja az 1928-ban alapított svájci Bénédict svájci iskolai csoportnak, amelynek feladata a felnőttoktatás biztosítása a sikeres sikert kívánó emberek számára. A Bénédict Iskola Svájc egyik legnagyobb magánoktatási szervezete, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős diákot tanít. Ön és társaitok egy olyan dedikált karon tanulnak, aki az akadémiai hitelesítő adataik mellett a kulináris és üzleti területeken jártas know-how-t és tapasztalatot hoz. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanultak kortársak legyenek, és a mindennapi vendéglátó-ipari vagy élelmiszer-szolgáltatási környezetben alkalmazhatók a valós helyzetekben. A Robert Gordon Egyetem, amelyet 1881-ben alapítottak Aberdeenben főiskolaként, 1992-ben vált dinamikus, modern egyetemévé, és nemzetközi hírnevét fejezi ki, hogy magas színvonalú oktatást nyújtson több mint 13.000 diáknak a Ph.D. szint.
A program célja
A BHMS BA a kulináris művészeti programban kifejezetten olyan fiatal felnőtteknek készült, akik karriert szeretnének fejleszteni a gasztronómia területén. Az is előnyös az emberek számára, akik sajátos kulináris vagy vendéglátóipari üzletük megnyitásakor tervezik a szükséges szakismereteket. A megfelelő képesítéssel rendelkező diákok a harmadik évben léphetnek be a programba. Mire a diákok belépnek a harmadik évre, egy olyan szeretetet és szenvedélyt kellett kifejleszteniük az élelmiszerek iránt, amire példaként szolgálnak azok az elkötelezettség, hogy ezt a tiszteletre méltó és nagyon igényes szakmának tartják. A capstone modulok interdiszciplináris sorozata megkönnyíti a kulináris koncepciók kreativitásának fejlesztését és a különböző élelmiszer-szolgáltatási műveletek kezeléséhez szükséges ismereteket.
Paid Industry Training Svájcban
Az iparági képzés a BHMS tanulmányi programjának szerves részét képezi, és lehetőséget nyújt a fizetett munkatapasztalat megszerzésére a karrier kezdeti szakaszában. Ez felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul az első felügyeleti vagy vezetői pozícióra. A hallgatók a tehetségük szerint teljesítik a szállodai vagy éttermi konyhájukon végzett képzést. A sikeres diákok nagyobb felelősséget vállalhatnak a harmadik évben. Svájcban a munkaadók szövetsége és a munkavállalói unió között megtárgyalt iparági képzési díjat jelenleg legalább 2 168 CHF bruttó összegben állapítják meg. Ebből a fizetésből a diákoknak meg kell fizetniük a szobát, a fedélzetet és az adókat. A havi átlagos nettó jövedelem CHF 1'200 és 1'400 között változik.
Belépési követelmények
- Legalább 17 éves
- Befejezett középiskolai diploma (legalább 11 év)
- Angol nyelvi készségek az IELTS 5.0-vel azonos szinten
Tanfolyam tartalom
* A közvetlen belépő diákok további európai konyhai gyakorlatokat és német nyelvtanfolyamokat fognak tartani, hogy támogassák és felkészítsék őket a svájci szakmai gyakorlatra
d
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Gasztronómiából alapképzés
- Split, Horvátország
- Zagreb, Horvátország
Gasztronómia végzettség
- Valencia, Spanyolország
Gasztronómiai fokozat
- Madrid, Spanyolország