Hivatalos Leírás

Vendéglátás

Ez a fokozat elengedhetetlen mindazoknak, akik a vendéglátás és az idegenforgalom területén követni kívánják az utat. A vendéglátás és a kapcsolódó szolgáltatások hatalmas és dinamikus ágazat, kiváló kilátásokkal és lehetőségekkel. A diploma biztosítja a hallgatók számára a szükséges tudást, vezetést, elemző és kommunikációs készségeket, és felkészíti őket arra, hogy sikeresen vegyenek részt a gazdaság igényes ágazatában. Ez biztosítja a hallgató számára a szükséges eszközöket, hogy értéket adjon a vendéglátóiparban működő szervezeteknek. A befejezés után a hallgatók mélyrehatóan meg tudják érteni azokat az erőket és kihívásokat, amelyek ilyen dinamikus szektort vezetnek, és hatékonyan képesek lesznek hatékonyan együttműködni bármely iparágon belül.

Ez a fokozat ideális azok számára, akik szervezetükön belül szeretnék fokozni pozíciójukat, ugyanakkor kiváló kilátást kínál a jövőbeni foglalkoztatásra az élelmiszerek és italok, szállodák és üdülőhelyek, éttermi menedzsment és marketing területén.

DURATION

4 év

Szállítási mód

Online és a támogatott Open Learning

Belépési követelmények

  1. A rendszeres felvételi Bachelor diploma megköveteli a High School Leaving Certificate vagy ezzel egyenértékű.
  2. A belépéshez figyelembe kell venni a diplomával vagy fejlett diplomával rendelkező pályázókat.
  3. A hitelközvetítés során figyelembe vehető a megfelelő területen diplomával vagy fejlett diplomával rendelkező pályázók.
  4. A belépéshez figyelembe kell venni a legalább 2 éves posztgraduális tapasztalattal rendelkező pályázókat.
  5. Angol nyelvtudás.
  6. Útlevél vagy azonosító másolata
Azok a pályázók, amelyek nem felelnek meg a minimális belépési követelményeknek, figyelembe vehetők az "ALAPÍTVÁNY PROGRAMJÁBAN".

Az erős tudományos felmérés mellett figyelembe veszik a diák speciális tantervi részvételét, vezetői készségeit és más releváns háttérinformációkat is.

Tanulmány terv

Szakasz: Nyelvi kifejező modulok

  • Üzleti kommunikáció - UU-BBA-2000
  • Írásmódszerek - UU-ENG-1000
  • Összetétel angolul - UU-ENG-1001
  • Egyetemi angol - UU-ENG-1005
Szakasz: Számítógépes modulok
  • Számítógépes rendszerek és tervezés - UU-COM-1000
  • Digitális üzletág - UU-COM-3010-BHM
Szakasz: Matematika modulok
  • Bevezetés az algebra - UU-MTH-1000
  • Kvantitatív módszerek - UU-MTH-1005
  • Bevezetés a statisztikai módszerekhez I - UU-MTH-2000
  • Statisztikai módszerek II - UU-MTH-3000
Szakasz: Társadalomtudományi modulok
  • A pszichológia alapelvei - UU-PSH-1000-BHM
  • Pszichológia II - UU-PSH-1100-BHM
  • Szociológia: Bevezetés - UU-SOC-1000-BHM
Szakasz: Hotel / vendéglátás / éttermi modulok
  • Bevezetés a vendéglátáshoz - UU-HOM-1000
  • Élelmiszertudomány - UU-HOM-1010
  • Takarítás és karbantartás - UU-HOM-2010
  • Front Office menedzsment - UU-HOM-2020
  • Vendéglátóipari IT-rendszerek - UU-HOM-3000
  • Étterem üzemeltetés menedzsment - UU-HOM-3005
  • Élelmiszer- és italkezelés - UU-HOM-3010
  • Élelmiszer-szolgáltatás elrendezés és tervezés - UU-HOM-3020
  • Élelmiszer- és italszabályozás a vendéglátóipar számára - UU-HOM-4080
  • Eseménykezelés - UU-HRM-2000
  • Vendéglátás és Idegenforgalmi Törvény - UU-HRM-2037
  • Hotel Menedzsment - UU-HRM-2045
  • Interkulturális kommunikáció - UU-HRM-2046
  • Kulturális földrajz - UU-HRM-3030-BHM
  • Konferencia menedzsment és kiállítások - UU-HRM-3040
  • Élelmiszer-szolgáltatási kurzus - UU-HRM-3070
  • Szolgáltatásminőség-menedzsment - UU-HRM-4000
  • Végvári szeminárium - UU-HRM-4010
  • Szakmai előmenetel és karriertervezés - UU-HRM-4030
  • Vendéglátás és közlekedés - UU-HRM-4040
  • Turizmus Környezetgazdálkodás - UU-HRM-4050
Szakasz: Üzleti támogatási modulok
  • Könyvelés I -UU-ACG-1000
  • Számvitel II - UU-ACG-1001-BHM
  • Stratégiai kurzus - UU-BBA-4020-BHM
  • Bevezetés a vezetéshez - UU-MAN-2010
  • Humán erőforrás - UU-MAN-4000-BHM
  • Marketing - UU-MKT-2000
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Unicaf University (MW) »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date