BA Számviteli

Általános információk

Program leírás

A számviteli fő biztosít a három választható koncentrációját.

  • Általános Számviteli: Ez ideális azoknak, akik érdeklődnek a vállalati vagy általános számviteli és szeretné befejezni a fő könnyebben négy éven belül. A diákok érdekel folytat a diplomáját is érdekelt az általános számviteli koncentráció.
  • Pénzügyi és Számviteli: Ez a koncentráció nyújt kiváló kombinációja az üzleti pénzügy és számvitel, hogy a diákokat egy szélesebb körű megértéséhez a vállalati működés egy pénzügyi szempontból.
  • Számviteli: A Számviteli koncentrációja végigvezeti a diákok egy robusztus 150 hitel program, amely felkészíti őket arra, hogy a Certified Public Accountant vizsga. Concordia diákok a második legmagasabb arányt át a CPA vizsga között Minnesota főiskolák és egyetemek (64,4 százalék az átlagos pontszám 76).

CPA Club

Concordia számviteli diákok is teremtettek a hallgatói szervezet, a CPA Klub számviteli szakon is együtt, fogadó események az egyetemen, mint a külső előadók, workshopok, és karrierlehetőségek.

Utoljára frissítve dec. 2015

Az iskoláról

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Tovább

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Kevesebb