BA Politikatudományban

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Kettős főnök a kommunikációval!

A Bar-Ilan University Politikatudományi Tanszékét Izrael egyik legjobbnak tartják. Nemzetközi hírnevet szerzett saját területén, magas rangú oktatói képessége, kiterjedt kurzusok, valamint hallgatói és diplomások átlag feletti tudományos szintje miatt.

A kar magában foglalja a világ vezető kutatóit és tapasztalt professzorokat, köztük olyan kiemelkedő médiafigurákat, akik úgy döntöttek, hogy hozzájárulnak tudásukhoz és tapasztalatukhoz a politikai közösség jövő generációjának műveléséhez és oktatásához.

A Főosztály számos vezető kutatóintézetet működtet, többek között: az Önkormányzati Központ - a helyi önkormányzatok valamennyi ágazatában a pozíciót betöltő személyek; a Begin-Sadat (BESA) Stratégiai Tanulmányok Központja - az egyik legbefolyásosabb intézmény a külügyek és a nemzetbiztonság területén; az Argov Központ az Izrael és a zsidó nép tanulmányozására; a Konfliktuskezelési és Tárgyalási Tanulmányok Programja, és így tovább.

Tel AvivAdam Jang / Unsplash

Miért érdemes tanulmányozni a politikatudományt?

Ha újságírók vagy, és a médiatudat nem elég; ha találsz történelmi és politikai folyamatokat riveting; ha meg szeretné tudni, hogyan működnek a különböző kormányzati ágazatok; ha álmodsz a karrierről a politikában vagy a polgári szolgálatban; Röviden - ha többet szeretne tudni az életünket érintő rendszerekről, a Politikai Tudomány a legjobb választás az Ön számára!

A politikai tanulmányokból szerzett felsőfokú oktatás számos polgári pályafutás elindulásához vezethet a közszolgálatban vagy a magánszektorban. Ha áttekinti a Knesset képviselőinek, a polgármesterek, a vezető médiafigurák, kommentátorok és politikai tanácsadók önéletrajzát, nem is beszélve a diplomáciai testület képviselőiről, akkor rájössz, hogy közülük sokan legalább egy fokú politikával rendelkeznek.

A zsidó kapcsolat

A Bar-Ilan University Politikatudományi Tanszéke különös hangsúlyt helyez a judaizmus politikai koncepciójára és szervezettségére, megvizsgálja a zsidó megismerés során kialakult politikai felfogásokat és áttekinti olyan kérdéseket, mint például a zsidó politikai hagyományok szövetségeinek gondolata, a zsidó kormány, a tisztelet törvényi engedelmesség törvényezése az állam törvényeivel és hatalmával kapcsolatban, a halachic határozatokkal együtt

program áttekintés

 • Programtípus: Major (26 kredit)
 • Program hossza: 3 év
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Felvételi követelmények:
  • SAT: 1100
  • Pszichometriai: 550
  • 3.5 Középiskolai GPA
 • Jelentkezési határidő: Rolling admissions

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Hogyan kell alkalmazni

1. Küldje el az alkalmazást

Jelentkezzen be a BIUInternational Online pályázati portálra, és töltse ki a jelentkezési lapot.

Minden alkalommal, amikor jelentkezik, nem kell visszatéríttetni egy 400 Ft-os jelentkezési díjat.

2. Küldje átiratok és oklevelek

A pályázóknak át kell adni az átiratok hivatalos példányát és a középiskolai érettségi bizonyítványt. A hallgatók az utolsó tanulmányi évben küldhetnek részleges átirat, és fogadják el, amíg a végső átiratát és diplomáját beérkezik.

Bár a döntési folyamatot felgyorsíthatja a szükséges dokumentumok digitális másolatainak feltöltése a pályázati portálon, az eredeti példányokat közvetlenül az irodánkba kell küldeni.

3. Tesztszámok küldése

A felvételhez SAT, ACT vagy pszichometrikus pontszámok szükségesek, amelyeket közvetlenül a tesztelő ügynökségtől kell küldeni. Azoknak a hallgatóknak, akik többször tettek ugyanazt a vizsgát, csak a legjobb pontszámot veszik figyelembe.

4. Töltse fel az azonosítót és az útlevél fotót

A pályázóknak fel kell tölteniük vagy e-mailben kell elküldeniük az útlevél vagy a Teudat Zehut első oldalának fénymásolatát, valamint egy újabb 2 "x2" méretű, útlevélméretű fotót magukról.

Kiegészítő dokumentáció

Az egyetemi történelemből és státuszodtól függően előfordulhat, hogy a következő további információkat kell elküldenie.

 • TOEFL eredmények
  A nem angolul beszélő középiskolában tanuló hallgatóknak a pszichometria angol szakaszán 134-es pontszámot kell benyújtaniuk, vagy az ezzel egyenértékű TOEFL pontszámot kell benyújtaniuk.
 • Főiskolai átiratok
  A középiskola utáni akadémiai programban (Yeshiva, szeminárium, szakadék év, Mechina, Főiskola) résztvevő pályázóknak át kell adniuk ezen átiratok másolatát.
 • Középiskolai beiratkozás
  Azoknak a jelentkezőknek, akik továbbra is beiratkoztak a középiskolába / középiskolába, az iskolájuknak ezt a tényt igazoló levelet kell benyújtania.

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Tovább

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Kevesebb