BA pénzügyek

Általános információk

Program leírás

pénzügy

Ön még mérlegeli a karrier pénzügyi? Attól függően, hogy a karrier törekvéseit, az Offutt School of Business a Concordia College hozott létre egy-az-egy-fajta egyetemi tapasztalat. Mi össze élvonalbeli tanterv gyakorlati valós tapasztalatok. Akkor vegyenek részt az egyik a tanuló által kezelt pénzeszközök szerezni egy igazi elismerés, amit a karrier válhat.

Van két fokkal, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot akkor - a hallgató. Azok számára, akik tudják, hogy szeretnék belemenni a pénzügy, akkor nagy a finanszírozáshoz. Lehetőségek közé tartozik * CFA (Chartered Financial Analyst) pályán, amelynek célja, hogy felkészítse a fiatal férfiak és nők számára a CFA Level One vizsga. Ez a tananyag kiterjed mintegy 80% -a alá vont Bank of Knowledge előírt határidőre, CFA Institute irányelveket. Az ő junior évben, diákok keres ilyen mértékű pályázhatnak a tanúsítvány a pénzügyminiszter. Elfogadása a program lehetőséget ad a diákok hitelességét, valamint egy szakmai és egy egyedileg kijelölt mentor. A főbb hat szükséges pénzügyi képzések, valamint a két választani.

Azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a pénzügyi, hanem egy add-on, hogy egy további foka, a Offutt School kínál üzleti jelentős a koncentráció finanszírozáshoz. Az ilyen mértékű két szükséges tanfolyamokat és három választani. Bár a feltételek kevésbé, mint a pénzügy szak, a koncentráció hasonló sok pénzügyi szakon más négyéves intézmények.

Szeretne venni egy nemzetközi figyelmet? Az 2015-16 tanévben, kínálunk egy hetes Kutatás Szeminárium, "Üzleti és Kereskedelmi Svájcban." Töltsön el egy héten Zürichben, Svájcban, találkozó üzleti vezetők, újabb alkalmazottak és interjú a nyári szakmai. Májusban 2016 kínálunk lehetőséget, hogy két hetet töltenek a londoni látogatása vállalkozások és a kormányzati szabályozók. Lehetősége lesz összehasonlítani az amerikai Federal Reserve és a Bank of England. Szakmai gyakorlat is kidolgozás alatt a vállalkozások, valamint a kormányzati szabályozók.

Utoljára frissítve dec. 2015

Az iskoláról

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Tovább

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Kevesebb