BA nemzetközi kapcsolatok

Geneva School of Diplomacy and International Relations

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA nemzetközi kapcsolatok

Geneva School of Diplomacy and International Relations

BA nemzetközi kapcsolatok

A Bachelor of Arts in International Relations (BA-IR) egy moduláris 3 éves program, amely biztosítja az elméleti alapjait, a gyakorlati betekintést és elemző készség, hogy van értelme a nemzetközi kapcsolatok, a nemzetközi jog és a globális gazdaság. A program egy egyedülálló kombinációja az elméleti képzés, gyakorlati feladatok és a szakmai gyakorlat pozíciókat.

A Genfi Diplomáciai Iskola (GSD) kurzusok tanítják tapasztalt oktatók és kiváló szakemberek hátterű kormány, a diplomácia, a nemzetközi szervezetek, a civil társadalom és az üzleti. Mi sokszínű kari megosztani mély humanitárius elkötelezettség, és a vágy, hogy ösztönözze, motiválni a diákokat.

Hogy segítse megérteni, hogyan elméleti felismeréseket vonatkozik valós helyzetekben, a BA-IR egyesíti alap-és választható modulok, hogy a keverék különböző tanítási és tanulási módszerek, beleértve előadások és szemináriumok, műhelyek és szimulációk, valamint a személyre szabott feladatokat, és számos lehetőséget, hogy vizsgálja meg, fejlesztése, bemutatása és megvitatása ötletek és törekvéseit.


Nevezési feltételek

A diákok kötelesek kitölteni bármely elismert érettségi bizonyítvány, a Nemzetközi Érettségi Program, A-szint, amerikai Gyakorlat, francia érettségi, Érettségi, Abitur, stb alkalmazása érdekében az alapképzési program. Sokfélesége miatt a pályázók, vannak más nemzetközi képesítések, hogy mi lehet fogadni.

Mivel az oktatás nyelve az angol, akkor lehet, hogy nyújtson be igazolást a nyelvtudás.


Pályázati eljárás


Ballagási követelmények

A rendszeres éves nappali tagozatos képzés keres a hallgató 60 kreditpontot felé a szükséges érettségi összesen 180 kreditpontot (ECTS), teljesíthető három év alatt.

A gyakornoki program és más ünnepi rendezvények / tanulmányi tapasztalatokat az egész tanévben kötelező összetevője a program.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Svájc - Geneva, Geneva
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Geneva, Geneva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt