Hivatalos Leírás

Művészettörténet és a képzőművészet

Paris egy neves fővárosban a művészet kínál ünnep a művészet szerető szemébe. A párizsi építészetet magát impresszionista mesterművek a Musée d'Orsay, hogy a nagy gazdaságok a legendás Louvre és sok kevésbé ismert múzeumok, vannak szinte végtelen kincsek felfedezéséhez.

A nagy kiadók és a kiskorúak művészettörténet és Képzőművészeti az American University of Paris merítenek a rendkívüli számos múzeum és jelentős műemlékek a Paris-és Európa egésze.

A könnyű hozzáférést ezekhez az európai városok és gazdag gyűjtemény lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon ki egy azonnali és intim megértése nagy műalkotások-művek jöttek létre az évezredek során.

művészettörténet

Tanulmányutak szerves részét képezik a művészettörténet tapasztalat

Amellett, hogy tantermi foglalkozások és múzeumlátogatások, sok kurzusok közé tanulmányúton. Ezek az utak lehetővé teszik a mélyreható megértését a kultúrák, társadalmak, és körülményeket is generált jelentős művészeti alkotások és emlékművek.

Az elmúlt években az európai turisztikai célpont természetesen-specifikus tanulmányúton van tüntetve Velence, Madrid, Amszterdam, Róma, London, Bayeux, Antwerpen, Firenze, Arles, Basel, Nîmes, Brüsszel, Chartres, Bruges, Hága, és a Fontainebleau.

Kutatási területek és készségek: Művészettörténet

A hallgatók szerezzenek átfogó megértése az evolúció a művészettörténet, különös megértése fontos fejlesztést és meghatározó vallási, politikai, filozófiai és irodalmi. Megtanulják, hogy vizsgálja meg alaposan, hogy tanulmányozza és elemezze munkák kritikusan, és dolgozzon ki egy éles vizuális memória. Diákok jön egy szilárd megértése tárgyát és tartalmát, valamint a finom felértékelődése a fejlesztési stílusban. Kutatási készségek folyamatosan és módszeresen csiszolta, és a diákok eléri az optimális szintet írásbeli és szóbeli kifejezőkészség.

MAJOR művészettörténet (BA)

Az oktatási tapasztalat Művészettörténeti szakon az American University of Paris kínál egy alapos megértése fejlesztése Nyugati Művészetek például a termék és az ügynök a történelem és a társadalom. Amellett, hogy osztály előadások, rendkívüli expozíció eredeti művek az európai művészet és az építészet, mind a múzeum és a helyszínen, szerves része a tanulmányok.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus The American University of Paris »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date