Hivatalos Leírás

Idézet Bachelorstudies.com és mi lemond a jelentkezési díj!

diákok

A Bachelor of Arts in Communications egy szigorú, multidiszciplináris program célja, hogy a diákok elemző, kritikus és kreatív képességek, amelyek alapvető fontosságúak minden karrier az információs korban. A fő biztosít a hallgatók kiváló készségek szóbeli és írásbeli nyelvtudás excel létrehozása, terjesztése és elemzése, üzeneteket. Ezen túlmenően a program elkötelezett integrálása technológiát, oktatás és olyan nemzetközi környezetben a tanulmány a kommunikációs, oly módon, hogy felkészítse a tanulókat az egyre globális ipar. Ez a legfontosabb súlypontja a szellemi fejlődés és etikai érvelés, amely felhatalmazza a diákok, hogy vezető szerepet, és különbséget tenni a különböző területeken belül és kívül egyaránt a hírközlési ágazat.

A diákok a BA kommunikációs mehet a pályára olyan területeken, mint Film és Video Production, Újságírás, Corporate Communications, politika, jog, közösségi szervező és szolgáltatás, az oktatás, menedzsment, és a Non-profit Administration.

Követelmények a diploma

  • A jártassági követelmények az egyetem angol, matematika és idegen nyelv.
  • A General Distribution követelmények az egyetem angol, matematika és természettudomány és Társadalomtudományi Kar, Bölcsészettudományi és Művészeti.

Alaptantervet


1.. COM 101 Public Speaking
2. COM 210 Bevezetés a Cinema
3. COM 220 Média, kultúra, és Társadalom
4. COM 311 Digital Media Kultúra
5. COM 470 Advanced Communication Theory
6. COM 480 Media Ethics
7. Három 300-szintű tanfolyamok Media Studies (CMS)

Major Választani


Amellett, hogy a fenti követelményeknek, a hét minden kurzus COM, CMS, vagy JRN. Tanfolyamok eltérő COM vagy CMS amelyek kapcsolódnak a fő lehet használni, mint nagy választani jóváhagyását követően a minisztérium elnöke.

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus John Cabot University »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
2,170 EUR
- Egy tanfolyam; 3170 € - két tanfolyam
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date