BA Közgazdaságtan - LIU Post

Long Island University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA Közgazdaságtan - LIU Post

Long Island University

Ról ről

Egy egyre inkább összekapcsolt világban, ahol a kereskedelem, a foglalkoztatás, a banki szolgáltatások, a befektetések, a valuták és a kereskedelem mindenkit érint, a közgazdaságtan oktatás fontosabb, mint valaha. A közgazdászok kezelik a társadalom legsúlyosabb problémáit, beleértve a globalizációt és a fejlődő világban élő életszínvonalat, a közpolitika gazdaságra gyakorolt ​​hatását, valamint a környezetvédelmi célok és a gazdasági növekedés egyensúlyát. A 120-kredit Bachelor of Arts fokozatot program a közgazdaságtan egy átfogó vizsgálata az Egyesült Államok gazdasága és a világ által vezetett kiemelkedő professzorok háttérrel a különböző gazdasági tudományágak.

A közgazdaságtudományi BA diplomásai a vállalati törvények és rendeletek szakirányú ügyvédi ügyvédi pályafutására törekszenek; ipari és pénzügyi elemzők; a kormányok és a nem kormányzati szervezetek számára dolgozó politikai elemzők; a segélymunkások segítik a szegény országokat abban, hogy javítsák gazdaságukat, és az ipar és a kormány közötti kapcsolatokra szakosodott diplomáciákat, hogy csak néhányat említsek.

A kis osztályok, a különböző területek szakértelme, valamint az Egyesült Államok és a világ gazdaságainak átfogó vizsgálata biztosítja a diákok számára a kiváló előmenetel előkészítését.

Felvételi követelmények

  • A beérkező versenyzőknek szilárd B átlagnak kell lenniük (3,0 vagy 82-85 fokos pont átlaga), és átlagos SAT pontszámuk 1000 (kritikus olvasás és matematika kombináció) vagy ACT kompozit 20 vagy annál magasabb.
  • A diákoknak több mint 24 főiskolát kell teljesíteniük. Az alkalmazások felülvizsgálatához legalább 2.0 főiskolai GPA szükséges. Ha 24 kreditnél kevesebbet teljesített, akkor a középiskolai átiratokat és a SAT / ACT pontszámokat is be kell nyújtania.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 27, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Brookville, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Brookville, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt