BA kémia

Általános információk

Program leírás

kémia

A kémia nagyobb vagy kisebb, a lehetőségek korlátlanok. A folytatódó tanulmány a kémia a posztgraduális szinten, megszerzése munkát a kémiai vagy gyógyszeriparban, vagy hogy a szilárd alapot a karrier az egészségügyi szakmák, a kémia tanszékének a Concordia College kaput nyit meg a jövőben.

A Concordia College kémia tanszékének büszke arra egy első osztályú oktatásban minden diák számára egyaránt az osztályteremben és laboratóriumban. Kémia is keményen dolgozik a szobák széles választékát kínálja a lehetőségeket a tantermen kívül a kutatástól a kar szakmai és azon túl. Az osztály rendelkezik egy state-of-the-art instrumentális laboratóriumi és egy élvonalbeli lézeres berendezés spektroszkópiai kutatások, amelyek egyaránt alaposan igénybe veszik mind a tanítás, és számos kutatócsoportot.

A részleg egy normál kémia szak, és egy American Chemical Society-certified fő opcionális szakirányok neurokémiai és biokémiai. Több kémia kar tagjai is aktívan részt vesz a neurológia programot, egy új interdiszciplináris terület, amely felhívja a széles körben, a kémia, a biológia és a pszichológia.

Kar kutatási

Függetlenül attól, hogy a tanév során, vagy a nyári, sok a kémia kar aktívan részt vesznek az élvonalbeli kutatást. Területeket a vizsgált tartományban zajos fény spektroszkópiával, korrózió gátlására, degradációja környezeti gyógyszeripari szennyezőanyagok, valamint zöld szintetikus utakon az új gyógyászati ​​molekulák.

Oktató közben megtanulják

Abban, hogy oobleck (kukoricakeményítő és víz), hogy figyeli a hajuk égnek állt megérintésével a Van de Graaff-generátor, a gyerekek szeretik tudni, hogyan működnek a dolgok. A kémia tanszék Tudományos Akadémia, a Concordia diák megy a közösségbe, és azt mutatják, az általános iskolai tanulók kis móka gyakorlati válaszokat.

Kutatás

Kar és a diákok együtt dolgoznak a kutatás egyik Concordia fémjelzik, és a kémia tanszék támogatja ezeket a lehetőségeket a 100 százalékot.

  • Kutatási tapasztalatok az egyetemi hallgatókra - diákok elfogadták a nagy egyetemek szerte az országban.
  • Nyári Kutatási Program - mintájára tisztelt REU program, a diákok nem hands-on kutatási kar, részt vehet előadások és a vita, és még van egy kis szórakozás társasági események más diákokkal.
  • Szerzői Oldalak - Diákok rendszeresen megjelennek társszerzőként kar a papírok rangos lektorált tudományos folyóiratokban.

Miután Concordia

Concordia kémia diákok fognak kiemelkedő doktori iskolák szerte az országban - a Cornell, a MIT, Creighton és USC hogy csak néhányat említsünk. Ők tanul fogászat, gyógyszertár, orvosi és fizikai, analitikai, szerves és szervetlen kémia. Legutóbbi grads dolgozik egy törvényszéki laborban Chicagóban, a National Institute of Standards and Technology in Boulder, Colorado., Valamint a Hennepin Megyei Egészségügyi Központ, mint egy AIDS gyógyszerészét.

Utoljára frissítve dec. 2015

Az iskoláról

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Tovább

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Kevesebb