BA Ipari Tervezés

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az Ipari Tervezés Tanszék kiképezi a hallgatókat arra, hogy képesek legyenek olyan eredeti mintákat készíteni, amelyek hiteles és megkülönböztető képességgel rendelkeznek szakterületükön. A hallgatókat az ipari formatervezési ágazat jövőbeli karrierjéhez vezetik, miután megtanultak beépíteni a kreativitást a tervekbe, valamint megszerezték a munkahelyi problémamegoldó és analitikus gondolkodási készségeket. Az egyetemen biztosított minőségi szolgáltatások segítenek a hallgatók teljes potenciáljának kiaknázásában. A tervező laboratóriumokat és az osztálytermeket számítógépek és informatikai infrastruktúra támogatják. Más stúdiók hagyományos felszereléseket biztosítanak a műszaki és a kézi rajzhoz. Lehetőségeket biztosítanak a hallgatók számára, hogy angolul tanuljanak. Ezenkívül egy tapasztalt oktatókkal folytatott mentori program segíti a hallgatókat a munkatapasztalat megszerzésében.

126578_126320_Yasar.jpg

Programszerkezet

Általános tanfolyamokat kínálnak a művészet, a formatervezés és a kreativitás területén. Ezen túlmenően vannak speciális tanfolyamok, amelyek fejlesztik a hallgatók számítógépes alapú tervezési képességét bizonyos területeken. Szintén felajánlott egy speciális gyakorlati tanfolyam-választási lehetőség, amelyet a hallgatók érdeklődésük szerint választanak.

Karrierlehetőségek

A diplomások a magán-, állami és kereskedelmi intézmények tervezési, gyártási, értékesítési és menedzsment részlegein dolgozhatnak. Részt vesznek a mindennapi életben használt ipari termékek tömeggyártásában. A diplomások saját tervező stúdiókat is létrehozhatnak, és terveket készíthetnek a nemzetközi arénában számos ágazatban működő vállalatok számára. Dolgozhatnak tanácsadókként vagy egyetemeken egyetemi oktatókként is.

Ipari termékek előállítása magában foglalja:

 • Elektromos és elektronikus berendezések
 • Háztartási termékek
 • Szállító járművek
 • Bútor
 • Ágazatspecifikus (világítási egységek kiegészítői-emléktárgyak, kerámiák, ékszerek, fürdőszoba-konyhai termékek, játékok és irodaszerek)

A nemzetközi diákok belépési követelményei

 • Kész online jelentkezési lap href = "https://apply.yasar.edu.tr/
 • Középiskolai diploma, iskolai végzettség, átirat és referencia levél az egyetemi hallgatók számára
 • Egyetemi diploma, átirat és tudományos referencia levél diplomás pályázóknak
 • Az angol nyelvtudás bizonyítása
 • Útlevél másolása
 • Útlevél fényképek
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Tovább

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Kevesebb