BA Hotel és Étterem menedzsment

IUBH Killarney Campus

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA Hotel és Étterem menedzsment

IUBH Killarney Campus

Kombinálja az elméletet és a gyakorlatot

A hotel és étterem menedzsment program Killarneyben, Írországban ötvözi a gyakorlat orientált tanfolyamot gyakorlati tapasztalattal a munkahelyen. A fontos elméleti ismereteken kívül a Kitchen

tények

Minden tanév két elméleti feltételt fog tartalmazni az egyetemen (október-április) és egy gyakorlati kifejezést a helyi vendéglátásban a májusi és szeptemberi főszezonban.

  • DOKUMENTUM: Bachelor of Arts (BA)
  • DURATION: 9 feltétel (3 év)
  • HITELEK: 180 ECTS
  • Angol nyelv
  • TANULMÁNY TÍPUSA: teljes munkaidőben
  • INTERSHIP: 3
  • CAMPUS: Killarney
  • BEVEZETÉS: Ősz *

Kihasználja a tanulmányt

A kettős vizsgálati modell rendkívül sikeresnek bizonyult - mint az elméleti tanulmányok és gyakorlati tapasztalatok tökéletes keveréke. Németországban a kettős programok a diplomások 97% -os foglalkoztathatóságát eredményezték, és az elmúlt 8 évben 500% -os növekedési ütemet mutattak. Ennek a sikernek nagy része az általunk beállított magas színvonalon, az aktív tanulással és gyakorlati jelentőséggel bíró tantervvel, valamint a vállalati hálózatunkkal kapcsolatos vállalati visszajelzésekkel szemben támasztott magas szintű normákra támaszkodik. Írországban, Killarneyben két lehetőséget kínálunk arra, hogy tanulmányozzuk kettős modellünket:

Egyeztetési folyamat IUBH támogatással - Tanulmány

Amikor a megfelelő vállalatot keresik a gyakorlati foglalkoztatásra, ön nem önálló. Aktívan támogatjuk Önt abban, hogy céget találjunk Killarney régióban. Jól fejlett hálózatra támaszkodhatunk, és együttműködhetünk számos gyakorlati partnerrel, akiknek szabad helyük van a diákjaink számára. A cég általában fizetni fogja a tandíjat.

Egy cég keresése önmagában - A Campuson

Ha tetszik, természetesen megtalálhatja partnerét is a gyakorlati foglalkoztatásra a világon. Ebben az esetben a téli hónapokat Killarneybe töltheti, hogy befejezze elméleti tanulmányi moduljait, és szabadon választhatja ki a gyakorlati tanulmányi részeket a nyári időszakban. Kérjük, beszéljen a vállalatával a tandíj lehetséges feltételezéséről.

Foglalkoztathatóság: a nemzetközi diákok számára kulcsfontosságú kérdés

A kutatási eredmények lenyűgözőek: a nemzetközi hallgatók egyre inkább készségeket szereznek gyakorlati jelentőséggel, hogy közvetlenül a diploma megszerzése után találjanak munkát. Világszerte az IUBH az egyik vezető egyetem a kettős kutatások terén a vállalati partnerkapcsolatok terén, és a legjobb hely a foglalkoztathatóság biztosításában.

Tekintettel a hotelipar dinamikájára, rengeteg lehetőséget kínálnak a munkahelyek és a nagyszerű pályafutás megkérdőjelezésére. Munkatársaink számos funkciót töltenek be, például regionális marketing menedzser, nemzetközi üzleti fejlesztő, marketing stratégiai menedzser vagy projektmenedzser.

Melyek a szálloda professzionális kilátásai?

A diploma megszerzése után számos lehetősége van a karrierjének megkezdéséhez. A potenciális munkáltatók közé tartoznak a nemzetközi szállodaláncok, üdülési és klub üdülőhelyek, konferencia- és vásárszervezők, üzleti tanácsadók vagy szakosodott szolgáltatók a vendéglátás területén. Mint például egy szállodai vállalat menedzsere, például az emberi erőforrások, az elülső iroda, vagy néhány év szakmai tapasztalat után stratégiai menedzsmentben dolgozik. Az árakat kiszámítja, kiváló szolgáltatásminőséget és koncepcionális terveket hoz létre a szálloda további fejlődéséhez. Ön is dolgozhat a marketing, az értékesítés és a PR területén, vagy szakosodott az élelmiszerek

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve April 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
8,875 EUR
Locations
Írország - Killarney, County Kerry
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Írország - Killarney, County Kerry
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies