BA Hospitality Management (éttermi és vendéglátó-ipari menedzsment)
Kendall College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Chicago, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
BA Hospitality Management (étterem és Foodservice Management)
Étterem tulajdonjoga vagy menedzsment megköveteli a finom egyensúlyt az esztétikai és az üzleti ismeretek. Ebben koncentráció, akkor felfedezni alkalmazható témák, mint a koncepció éttermek, különleges események és a finom ételeket.
Az étterem és a Gasztronómia Management koncentráció tanfolyam középpontjában a jövedelmezőség, marketing és fejlesztési étel és ital műveleteket. Diplomások tovább, hogy vezető pozíciókat szállodák, fine-dining és franchise éttermek, intézményi környezetben on- és off-site vendéglátás, és így tovább.
Természetesen Mintavétel:
- Borok, szeszes italok és Élelmiszer Affinitie s - Tanítják bor, sör és a szeszes italok növelik a vacsoráért. A diákok megtanulják, hogy párosítani őket különböző élelmiszereket. Ital merchandising van kiemelve, mint a stratégia növekvő eladások. A diákok legalább 21 éves.
- Különleges események és Event Marketing - fókuszál irányító különleges események megfelelő és hogyan kell használni események egy marketing eszköz, hogy támogassák a vállalat vagy ok - koncertek, sportesemények, utcai vásárok, stb
- Gasztronómia stratégiák és trendek - Kihasználja esettanulmányok elemzésére valós és szimulált vendéglátó-ipari vállalkozások, a vizsgálati hipotézisek és megtanulják felismerni a pénzügyi hatása a különböző döntéseket.
- A fenntartható turizmus - bemutatja a struktúrákat és a gazdaság a modern turizmus. Hangsúlyozza az ökoturizmus és a fenntartható fejlődés. Kihasználja Chicago idegenforgalmi hatóságok, kezelése reális projektek kritikus a tervezés és fejlesztés a cél.
- Bevezetés tervezzünk - Presents alapvető tervezési elvek lencséjén keresztül a lakberendezés. Magában foglalja a korábbi, valamint a jelenlegi design trendeket.
- A Világgazdaság - Borítók hagyományos makroökonómia téma nemzetközi kontextusban. A témák között szerepel a nemzeti jövedelem számításánál, az infláció, a munkanélküliség, a fiskális politika, a pénz, a bankrendszer és a monetáris politika. Makro-gazdasági egymásrautaltság a nemzetek közötti és annak következményei a politika, a globális kereskedelem és a nemzetközi szervezetek vizsgálják, csakúgy, mint a közgazdaságtan a társadalmi felelősségvállalás.
- Jogi kérdések Hospitality Management - Leírja a jogait és kötelezettségeit a szállodák, étel és ital szolgáltatók, vendégek és az alkalmazottak. Tartalmazza létrehozása, végrehajtása és betartása eljárásokat fenntartani a törvényt, és a kockázat csökkentésére.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franciaország
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spanyolország