BA digitális kommunikáció

Link Campus University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA digitális kommunikáció

Link Campus University

KONTEXTUS

A jó technikai tudás alapján kell kezelni sikeresen a design és a kreativitás. A digitális média és az IKT (információs és kommunikációs technológiák) fejlődési sebessége, az új szakemberek számára folyamatos kihívások elindítása, valamint a Bachelor és a Master of Arts kurzusok program kívánnak nyújtani a szükséges eszközöket, hogy foglalkozzon velük.

A folyamatos kutatás és tanulmányozás révén tehát a digitális világot elsajátíthatod, hogy azt avantgárd termékek készítésének eszközévé teheted, és új, vonzóbb felhasználói szolgáltatásokat vonhatsz.

CHARATERISTTICS A TANFOLYAM

A képzési programokat egy jelentős kísérleti komponens jellemzi, amely az egyetem belső kutatóközpontjaival és más vele összefüggő valóságokkal együttműködve a "valósághűvé tétel" különböző laboratóriumi tevékenységének eredménye, elsősorban az elméleti szempontoknak a tanórák órái.

A kurzus egy másik sajátossága az olyan magasan képzett oktató személyzet jelenléte, akiket az IKT és az interakcióterv világ vezetői képviselnek, amelyek mind nemzeti, mind nemzetközi szinten jelentős tapasztalattal rendelkeznek, és ez biztosítja a tapasztalatok, a szakértelem és a tudás átadását pályafutásuk során felkarolták a beiratkozott diákokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Olaszország - Rome, Lazio
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Rome, Lazio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt