Read the Official Description

Kezdődjön a játék

Élsz és élvezsz videojátékokat? Gyere és tanulja meg a játékfejlesztés, a játékprogramozás és játéktervezés legfontosabb szempontjait az oktatók több mint 20 éves tapasztalatával az iparágban!

Ez a díjnyertes, innovatív kurzus megkapja a keresett gyakorlati tapasztalatokat a kreatív és együttműködő munka terén, a technológiai fejlődés élvonalában. A készségek valódi alkalmazása alapvető fontosságú - és lehetősége nyílik arra, hogy külső ügyfelekkel és játékkiadókkal, például a Bethesda-val és az Ubisoft-rel dolgozzon.

Az LSBU a londoni virtuális és bővített valóságos játékok kutatásának kiválóságának központja, valamint fejlett fejlesztési tapasztalatokat nyújt az átfogó játékokban.


Miért tanuljon játékokat az LSBU-n?

 • Boldog hallgatók: No.1 London Modern Egyetem a Design Tanulmányok (National Student Survey 2016) és a No.3 Londonban, a diákok elégedettségét a művészet és a design területén (Complete University Guide 2018).

 • Megszakító határok: A kurzus a londoni virtuális és bővített valóságos játékok kutatásának kiválósága, valamint az átfogó játékélmény fejlesztési tapasztalata.

 • A játékiparban dolgozó szakemberek tanítják, hogy a kurzus tartalma előrelátó és túlmutat az iparági tendenciákon annak érdekében, hogy végigmegy a legmodernebb képességekkel.

 • Használja ki az iparági kapcsolatainkat, például olyan nemzetközi játékfejlesztési projekteken dolgozik, mint az UNICEF.

 • Többmillió font Elephant Studios: olyan létesítményekkel, mint játéktervezési központ, digitális tervezési lakosztályok és iparilag kész filmek és fotós stúdiók.

 • Munkatapasztalat: Az Ubisoft és a Bethesda játékkiadókkal és az Eurogamerrel, a BAFTA-val, a Sony-val, az Eidos-szal, az Ubisoft-szal, a Bethesda-val és a Nintendo-lel, valamint a videojáték-magazinokkal foglalkozó kiadványainkkal, beleértve a Future and Imagine-t.

Ezt a kurzust korábban Game Culturesnek hívták.


Akkreditáció


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Ezen a kurzuson megtanulják a játékiparban szükséges alapvető készségeket, valamint a kreativitás fejlesztését a szenvedélyes játékipar szakemberei irányítása alatt.

Meg fogja tanulni a játék technikai oldalát és a szerencsejáték-iparágat is - megszerzi a játéktermelésre és vezetői szerepekre jellemző kreatív és szervezési készségeket. Számíthat játékra számos játékplatformhoz: számítógépes játékokhoz, arcadejátékokhoz, játékkonzolokhoz, mobiljátékokhoz és online többjátékos játékhoz. A játék és a szinttervezés, az életrajz és az anatómia, a karaktertervezés, az animáció, a hangtervezés, a forgatókönyvírás, a 3D-s modellezés, a mozgásfelvétel - beleértve a nagyszabású független projektet is.

A teljes kurzus értékelésének módszerei: 83% tanfolyam

1. év

 • 2D játéktervezés
 • Művészet és hangtervezés
 • Memória játékok (elméleti modul)
 • 3D modellezés
 • Ipari és szakmai gyakorlat
 • A kreatív iparágak

2. év

 • Történeti tervezés
 • Karaktermodellezés és animáció
 • 3D szintű kialakítás
 • Pihenés
 • Játékprogramozás
 • Együttműködési gyakorlatok

3. év

 • Haladó játékprojekt (tripla modul)
 • Érzékelhető játék
 • Disszertáció (dupla modul)

A modulokat egyéni és csoportos projektek, az iparági szerepkörök (pl. 3D modell vagy játékszkript), kritikák, szóbeli prezentációk és pályák, írásos jelentések és esszék segítségével értékelik.


A foglalkoztathatóság

A becslések szerint az Egyesült Királyság az 5. legnagyobb videojáték-piac 2017-ben, ahol az ország 32,4 millió játékosának idén 4,2 milliárd dollárt költenek (Newzoo). A játékok és a filmipar közötti globális összekapcsolódás is növekszik.

Ez a kurzus felállít egy formatervezéssel kapcsolatos karriert a játékiparban, vagy játékokkal kapcsolatos munkákat a kapcsolódó iparágakban, például az újságírásban és a PR-ben. A közelmúltban érett diplomások a tervezők, a karakterek és a környezetvédelmi művészek, valamint a forgatókönyvírók lettek.

Szeretne többet hallani a diplomásokról? Játékok alumnus Ari Shirazi osztja történetét a karrierépítésről a játékiparban; hogy egy játékossal megszállott kisgyerek a Sony technikai tervezőjeként - és a világ egyik legnépszerűbb videojátékán dolgozik.


Tapasztalat

A tanfolyam során arra ösztönözzük Önt, hogy vegyen részt a külső szakmai testületekkel, hogy növelje a profilodat és tapasztalatokat szerezzen. Diákjaink a TT Fusion, a Crytek, a THQ, az Electronic Arts, a Buena Vista (a Disney játékfejlesztő karja), a Square Enix, a Sega és a PlayGen együtt dolgoztak.

Az elsőéves hallgatók egy csoportját a BBC megbízta a szabadúszó játékok tartalmának elkészítésében. A másodéves hallgatóink egy csoportját sikeresen helyeztük el a nagyszerű Dare, hogy digitális fesztiválra kerüljön sor, melyet a BBC, a Channel Four, a Microsoft, az Electronic Arts, a Skót Executive és a Rockstar támogatott.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Felszerelés

Egy dedikált Játékstúdió, mozgóképző stúdió, zöld képernyő, hangstúdió, fotózás stúdió, speciális könyvtári erőforrások.

A játéktervezés és fejlesztés moduljait elsősorban egy speciális játékstúdióban tanítják, amely egyedi, nagy teljesítményű PC-kkel és játékkonzolokkal rendelkezik. A diákok hozzáférhetnek a Game Stúdióhoz a tanítási órákon kívül, hogy játsszanak játékokat és játsszanak játékprojekteken. A termelési idő nagy részét tervezheti, tervezheti és prototípusokat készíthet olyan alkalmazások segítségével, mint például:

 • Az Unity Game Engine
 • 3D Studio Max és Maya
 • Zbrush, Adobe Photoshop
 • Motion Builder
 • Az Unreal Development Kit
 • Oculus Rift SDK
 • Leap Motion VR SDK
 • Cubase, Logic, Sound Forge, Audacity, Audition és FMod.


Filmstúdió és Soundstage

A filmstúdió egy kétágyas szoba, világító rácskal, DMX világítással, zöld képernyő háttérrel, légkondicionálóval, zöld szoba (smink és ruhásszekrény) és hangszigetelés hangszínpadként való használatra.


Fotóstúdió

A Photography Studio egy dupla magasságú helyiség, fényképezőgép-világítási rácskal, légkondicionálóval, zöldfelületekkel (sminkhez és szekrényhez), valamint két colourama különálló rendszernek, különböző háttérválasztékkal (vinyl és papír) is.


Szerkesztés

A hét Editing Suites ideális video-, hang- és hangrögzítésre. Minden lakosztály rendkívül gyors, 10 Gb / s hálózattal van összekapcsolva, lehetővé téve a szerkesztést és a minősítést, miközben a termelési fájlokat gyors sebességgel osztja meg.


Mac Lab

Az LSBU Mac Lab Elephant Stúdiói négymagos és kétmagos GPU MacPros-val vannak felszerelve, digitális média workshopok és felügyelet nélküli diákmunkák számára.


Screening Cinema

Ez a 36 üléses mozi egy 4K-os kivetítővel és egy 5.1-es hangfelvétellel rendelkezik, és ideális a produkciós munka megtekintéséhez, mielőtt nyilvánosságra kerülne.


Tanítás és tanulás

Az Ön oktatói a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, az iparág szempontjából releváns. A kiadóktól, a termelési házaktól és a kreatív stúdióktól származó vendéghangszórók inspirálnak további ismeretekkel és szakmai kapcsolatokkal.

A gyakorlati munkát egy technikai demonstrátor csapat támogatja, és hozzáférést biztosít a csúcstechnológiákhoz.

A megközelítésünk a művészet és a formatervezés hagyományain alapul, de a Game Studies külföldön elterjedt kritikai elméletekből ismert. A játékkutatások során aktív tapasztalt előadók előnyösek a dedikált egy-egy útmutatáson. Ennek eredményeképpen hozzáférhet a legfontosabb élettani kutatásokhoz, amelyek elősegítik a saját gyakorlati és szellemi fejlődését.


Év tanítás

Mint egyetemi művészettörténeti és kreatív iparági hallgatók, az LSBU első három hetében egy megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Az oktatónak kell az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézséged van, ami befolyásolja a munkádat. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus során 30 percig félévente legalább egy személlyel találkozhat személyes tanítóval. További tanácsadókkal vagy e-mailes támogatással fordulhat oktatójához.


Belépési követelmények

 • A BCC szint vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma MMM vagy
 • A felsőoktatásban való részvétel 9 megkülönböztetéssel 36 érdemei vagy
 • Egyenértékű 3. szintű minősítés, 106 UCAS pontért.
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE 4. vagy azt meghaladó fokozat).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019