Hivatalos Leírás

Kezdődjön a játék

Élsz és élvezsz videojátékokat? Gyere és tanulja meg a játékfejlesztés, a játékprogramozás és játéktervezés legfontosabb szempontjait az oktatók több mint 20 éves tapasztalatával az iparágban!

Ez a díjnyertes, innovatív kurzus a technikai fejlődés élvonalában a kreatív és együttműködő munka gyakorlati tapasztalatát adja. A készségek valós alkalmazását elengedhetetlen - és lehetősége lesz arra, hogy olyan külső ügyfelekkel és játékkiadókkal dolgozzon, mint a Bethesda és az Ubisoft.

Az LSBU a virtuális és bővített valósággal kapcsolatos játékok kutatásának kiválósági központja Londonban, és fejlesztési tapasztalatokat is kínál az átfogó játékokban.

Lehetőséget biztosítunk minden alapfokú főiskolai / EU-diák számára, hogy teljes munkaidős tanfolyamot folytasson 2019 szeptemberétől kezdődően.


Miért tanulsz játékokat az LSBU-n?

Ezt a kurzust korábban Game Culturesnek hívták.

Akkreditáció

Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód

modulok

Ezen a kurzuson megtanulják a játékiparban szükséges alapvető készségeket, valamint a kreativitás fejlesztését a szenvedélyes játékipar szakemberei irányítása alatt.

Meg fogja tanulni a játék technikai oldalát és a szerencsejáték-iparágat is - megszerzi a játéktermelésre és vezetői szerepekre jellemző kreatív és szervezési készségeket. Számíthat játékra számos játékplatformhoz: számítógépes játékokhoz, arcadejátékokhoz, játékkonzolokhoz, mobiljátékokhoz és online többjátékos játékhoz. A játék és a szinttervezés, az életrajz és az anatómia, a karaktertervezés, az animáció, a hangtervezés, a forgatókönyvírás, a 3D-s modellezés, a mozgásfelvétel - beleértve a nagyszabású független projektet is.

A teljes kurzus értékelésének módszerei: 83% tanfolyam

1. év

 • 2D játéktervezés
 • Művészet és hangtervezés
 • Memória játékok (elméleti modul)
 • 3D modellezés
 • Ipari és szakmai gyakorlat
 • A kreatív iparágak

2. év

 • Történeti tervezés
 • Karaktermodellezés és animáció
 • 3D szintű kialakítás
 • Pihenés
 • Játékprogramozás
 • Együttműködési gyakorlatok

3. év

 • Haladó játékprojekt (tripla modul)
 • Érzékelhető játék
 • Disszertáció (dupla modul)

A modulokat egyéni és csoportos projektek, az iparági szerepkörök (pl. 3D modell vagy játékszkript), kritikák, szóbeli prezentációk és pályák, írásos jelentések és esszék segítségével értékelik.

A foglalkoztathatóság

A becslések szerint az Egyesült Királyság az 5. legnagyobb videojáték-piac 2017-ben, ahol az ország 32,4 millió játékosának idén 4,2 milliárd dollárt költenek (Newzoo). A játékok és a filmipar közötti globális összekapcsolódás is növekszik.

Ez a kurzus felállít egy formatervezéssel kapcsolatos karriert a játékiparban, vagy játékokkal kapcsolatos munkákat a kapcsolódó iparágakban, például az újságírásban és a PR-ben. A közelmúltban érett diplomások a tervezők, a karakterek és a környezetvédelmi művészek, valamint a forgatókönyvírók lettek.

Szeretne többet hallani a diplomásokról? Játékok alumnus Ari Shirazi osztja történetét a karrierépítésről a játékiparban; hogy egy játékossal megszállott kisgyerek a Sony technikai tervezőjeként - és a világ egyik legnépszerűbb videojátékán dolgozik.

Tapasztalat

A tanfolyam során arra ösztönözzük Önt, hogy vegyen részt a külső szakmai testületekkel, hogy növelje a profilodat és tapasztalatokat szerezzen. Diákjaink a TT Fusion, a Crytek, a THQ, az Electronic Arts, a Buena Vista (a Disney játékfejlesztő karja), a Square Enix, a Sega és a PlayGen együtt dolgoztak.

Az elsőéves hallgatók egy csoportját a BBC megbízta a szabadúszó játékok tartalmának elkészítésében. A másodéves hallgatóink egy csoportját sikeresen helyeztük el a nagyszerű Dare, hogy digitális fesztiválra kerüljön sor, melyet a BBC, a Channel Four, a Microsoft, az Electronic Arts, a Skót Executive és a Rockstar támogatott.

Alkalmazhatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.

Felszerelés

Egy dedikált Játékstúdió, mozgóképző stúdió, zöld képernyő, hangstúdió, fotózás stúdió, speciális könyvtári erőforrások.

A játéktervezés és fejlesztés moduljait elsősorban egy speciális játékstúdióban tanítják, amely egyedi, nagy teljesítményű PC-kkel és játékkonzolokkal rendelkezik. A diákok hozzáférhetnek a Game Stúdióhoz a tanítási órákon kívül, hogy játsszanak játékokat és játsszanak játékprojekteken. A termelési idő nagy részét tervezheti, tervezheti és prototípusokat készíthet olyan alkalmazások segítségével, mint például:

 • Az Unity Game Engine
 • 3D Studio Max és Maya
 • Zbrush, Adobe Photoshop
 • Motion Builder
 • Az Unreal Development Kit
 • Oculus Rift SDK
 • Leap Motion VR SDK
 • Cubase, Logic, Sound Forge, Audacity, Audition és FMod.

Filmstúdió és Soundstage

A filmstúdió egy kétágyas szoba, világító rácskal, DMX világítással, zöld képernyő háttérrel, légkondicionálóval, zöld szoba (smink és ruhásszekrény) és hangszigetelés hangszínpadként való használatra.

Fotóstúdió

A Photography Studio egy dupla magasságú helyiség, fényképezőgép-világítási rácskal, légkondicionálóval, zöldfelületekkel (sminkhez és szekrényhez), valamint két colourama különálló rendszernek, különböző háttérválasztékkal (vinyl és papír) is.

Szerkesztőkészletek

A hét Editing Suites ideális video-, hang- és hangrögzítésre. Minden lakosztály rendkívül gyors, 10 Gb / s hálózattal van összekapcsolva, lehetővé téve a szerkesztést és a minősítést, miközben a termelési fájlokat gyors sebességgel osztja meg.

Mac Lab

Az LSBU Mac Lab Elephant Stúdiói négymagos és kétmagos GPU MacPros-val vannak felszerelve, digitális média workshopok és felügyelet nélküli diákmunkák számára.

Szűrés Mozi

Ez a 36 üléses mozi egy 4K-os kivetítővel és egy 5.1-es hangfelvétellel rendelkezik, és ideális a produkciós munka megtekintéséhez, mielőtt nyilvánosságra kerülne.

Tanítás és tanulás

Az Ön oktatói a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, az iparág szempontjából releváns. A kiadóktól, a termelési házaktól és a kreatív stúdióktól származó vendéghangszórók inspirálnak további ismeretekkel és szakmai kapcsolatokkal.

A gyakorlati munkát egy technikai demonstrátor csapat támogatja, és hozzáférést biztosít a csúcstechnológiákhoz.

A megközelítésünk a művészet és a formatervezés hagyományain alapul, de a Game Studies külföldön elterjedt kritikai elméletekből ismert. A játékkutatások során aktív tapasztalt előadók előnyösek a dedikált egy-egy útmutatáson. Ennek eredményeképpen hozzáférhet a legfontosabb élettani kutatásokhoz, amelyek elősegítik a saját gyakorlati és szellemi fejlődését.

Év tanítás

Mint egyetemi művészettörténeti és kreatív iparági hallgatók, az LSBU első három hetében egy megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Az oktatónak kell az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézséged van, ami befolyásolja a munkádat. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus során 30 percig félévente legalább egy személlyel találkozhat személyes tanítóval. További tanácsadókkal vagy e-mailes támogatással fordulhat oktatójához.

Belépési követelmények

2018 Tarifa

 • Egy BCC vagy;
 • BTEC Nemzeti Diploma MMM vagy;
 • Hozzáférés a felsőfokú végzettséghez 9 megkülönböztetés 36 érdemei vagy;
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés 106 UCAS pontot ér
 • A pályázóknak 5 GCSE AC-t kell tartaniuk, beleértve a matematikát és az angol vagy azzal egyenértékű (reformált GCSE 4. vagy magasabb fokozat)
 • Üdvözöljük a világ minden tájáról származó képesítéseket. Angol nyelvű képesítések nemzetközi diákok: IELTS 6.0 vagy Euro Nyelvvizsga vagy Advanced Grade C
Program oktatási nyelve:
Angol

40 további kurzus London South Bank University »

Utoljára frissítve February 24, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 23, 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
jan. 24, 2022
Jelentkezési határidő

szept. 23, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
jan. 24, 2022