Hivatalos Leírás

Áttekintés

A teljes BA (Hons) Graphic Design program specifikációját itt töltheti le .

Tanulás az AUB-nál

Választhatja, hogy befejezze diplomáját a következő díjak egyikében

  • BA (Hons) Grafikai tervezés (Motion Graphics)
  • BA (Hons) grafikai tervezés (branding)
  • BA (Hons) grafikai tervezés (információs grafika)
  • BA (Hons) grafikai tervezés (szerkesztés)

Tanári oktatóink rendkívüliek. A közelmúltban a TEF (Teaching Excellence Framework) által aranyat ítéltünk meg, amely értékeli a tanítás minőségét.

Ösztönző tanárok, kutatók, iparági szakemberek és technikusok, akik mindannyian támogatják Önt a tanulmányaival, és segítenek abban, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el.

Nézd meg Alice Stevens elöljáróját, hogy elmondja gondolatait arról, hogy a Grafikai Design hogyan változtatja meg a világot.

4. szint (első év)

Az Ön első évében a grafikai tervezési készségek és megoldások teljes körűvé válnak.

Bemutatjuk Önt egy sor technikára, hogy felfedezzék a tanfolyamot. Megtanulod a fontosságát, hogy rugalmasan tudsz kommunikálni a média széles körében.

Megvizsgálja a képernyőn megjelenő, nyomtatott, interaktív, webes, tipográfiai és elméletileg alapuló kérdéseket. Gyakorlati munkája a készségek készítésétől is függ, hiszen a grafikai tervezés gyakran magában foglalja a szöveggel dolgozó képeket.

Az Ön első éve lehetőséget nyújt a kognitív, kreatív és technikai képességek fejlesztésére integrált elméleti és gyakorlati szerepvállalás révén. A kurzus első szintjén lévő egységek bemutatják az alapvető készségeket, elveket, folyamatokat és tudást.

Az első év minden egysége arra tervezték, hogy tapasztalatokat szerezzen a stúdióban és az informatikai területeken, és elősegítse a grafikai tervezés tanulmányozásához szükséges technikai folyamatok, módszerek és anyagok használatának bizalmát.

A tanulás ezen a szinten a téma szélesebb kontextuális megértését biztosítja. Az elmélet és a gyakorlat tökéletesen illeszkedik minden egységbe. A kutatáshoz, a kritikai elemzéshez és értékeléshez szükséges ismeretek, az egymással összefüggő gyakorlatok és technológiák kommunikációja a hallgató kreatív potenciáljának növelése érdekében történik.

5. szint (második év)

Az 5. szint alatt a kreatív célokat kritikus és kontextuális keretrendszerekre kell összpontosítani.

A tanulási megállapodások ösztönzik az önálló kezdeményezést az "Innovate: Consolidate" egységben. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hangsúlyozzuk a tanítási módszerek fokozatos változását, amely lehetővé teszi számodra, hogy a tanulásban magabiztosabb és visszatükrözőbb megközelítéseket hajtson végre, és demonstráld a megnövekedett önálló tanulásodat.

Az 5. szinten elért elméleti megértés a 4. szinten végzett munkára épül a diákok tudásának kiterjesztése és a vizuális művészetek szélesebb kontextusainak és kérdéseinek megértése megfelelő elméleti keretek között.

Az elmúlt időszakban a grafikai tervezés korszerű gyakorlatát és kontextuális tudatosságát és kutatását kiterjeszti és elmélyíti a "Definiáló és finomító témák és kérdések" egység.

6. szint (harmadik év)

A 6. szint arra ösztönzi Önt, hogy erősítse meg konkrét kreatív törekvéseit, és kiterjessze vizsgálata körét és mélységét.

Minden későbbi egységnek meg kell határoznia tanulmányait a Tanulási Megállapodásokon keresztül, amelyekről tárgyalni fog a tanári csapattal. Ezek középpontjában áll, hogy bemutathassa a tanulás integrációját a tanfolyamon.

A fő projekt egység lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy bemutassa kreativitásának, értelmiségi vizsgálatának és kifejező képességének érettségét. Az Ön végső nagy projektjei az ön személyiségére összpontosítanak, mint egyéni tervezőnek. Ösztönözni fogják, hogy a projektet mint ugródeszkát karrierjükre tekintsék, és használják az ajtókat az iparba.

Hasonlóképpen, a "Vizsgálati Tanulmány" egység lehetőséget nyújt a fejlett független kutatások folytatására, a Major projekthez való kapcsolatok megvizsgálására, vagy bizonyítja, hogy a kutatási készségek szintje; az elemzés, a kritika és a kommunikáció alkalmas a foglalkoztatásra vagy posztgraduális tanulmányokra való belépésre.

Mit csinálnak a diákok?

Többet szeretne megtudni arról, mi folyik a pályán? Bemutathatja a hallgatói munkánk galériáját, és megnézheti azokat a projekteket, amelyeken a jelenlegi hallgatók dolgoztak.

A diákok minden évben sok versenyelőaddal foglalkoznak, és lenyűgöző eredményeket érhetnek el. Erről többet olvashat itt . Ők is elnyerték a tekintélyes és magas rangú díjakat, mint például:

  • Három diák vett részt a Királyi Művészeti Társadalom Diáktervező Díjainak, akik közül az egyiket elismerték
  • Négy YCN díj
  • Egy diák nyert, és még kettőt a Shine Awards kitüntetésben részesült
  • Hat kreatív lelkiismereti dicséret
  • D
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Arts University Bournemouth »

Utoljára frissítve May 29, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Főoldal / EU díjak - évi 9 250 font / nemzetközi (nem EU): 16 500 font
Deadline
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The UCAS deadline for applications is 15th January for entry the following September. This is the deadline for equal consideration, but you can apply at any time until 30th June. UCAS Clearing opens in July.
End Date