Áttekintés

Számviteli és pénzügyek a Stirlingben az Egyesült Királyság legmagasabb 15-ben (Times és Sunday Times Good University Guide 2018), és folyamatosan magas pontszámot kapnak az Országos Nevelési Tanulmányok (NSS).

A BA (Hons) a Professional Accountancy egy hároméves kitüntetést diplomát tervezett diákok, akik olyan fejlett képesítések, akik szeretnék folytatni a karrier a számviteli. Az oklevél jelentős mentességet biztosít az ACCA, a CIMA és a CIPFA szakmai vizsgairól.

Azáltal, hogy ezt a diplomát tanulmányozod, megtanulod, hogy a könyvelés magában foglalja a pénzügyi információk előkészítését és értelmezését, hogy a befektetők, hitelezők, menedzsment, alkalmazottak, kormány és mások pénzügyi döntéseket hozhassanak.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Megkapja a lehetőséget, hogy három éven belül elvégezhesse az akkreditált kitüntetést

# 2 Könyvelés és pénzügy a Stirling rangsorában az első 5 skóciában, az első 15 az Egyesült Királyságban (Times és Sunday Times Good University Guide 2018)

# 3 Előadók szakterületük szakértői, sokan jelentős ipari tapasztalattal rendelkeznek.

Tanfolyam részletei

A diploma első évében számos alapvető modulot tanulmányoz, hogy alapjai legyenek a fejlettebb tanulmányok későbbi szakaszaihoz. Ezek a modulok a pénzügyi számvitel, a menedzsment számvitel, a pénzügyek, a közgazdaságtan és a gazdasági jog területén lesznek.

Az elkövetkező években kritikusabb és analitikusabb megközelítést alakít ki tanulmányaival kapcsolatban. Az Advanced Financial Accounting, a Számviteli Információs és Foglalkoztatási és az Alkalmazott Menedzsment Számviteli modulokat modulokkal együtt a Személyes Pénzügyi Tervezés, a Kvantitatív Módszerek, a Nemzetközi Pénzügyek és a Pénzügyi Elemzés moduljai, valamint a könyvvizsgáló és adózási modulok moduljaival látja el. A kritikus értékelés, elemzés és szintézis magasabb szintű készségeit kibővítik a számviteli és kritikai elemzés témái a számvitel és a pénzügyek területén.

Számos lehetőség nyílik a munkával kapcsolatos készségek fejlesztésére a tanulmányok minden szakaszában.

Tanítás

A normál szállítási mód a három 20 kredit modul számára egy 11 hetes időszak alatt, két félévente. Mindegyik modul rendszerint két órás előadásokból és heti egyórai szemináriumból áll.

Értékelés

A szakmai akkreditáció elérése érdekében a modulok sokaságát egy két órás, láthatatlan, zárt könyv, írásbeli vizsga, valamint egy egyórás, láthatatlan, zárt könyv, számítógép alapú osztályvizsga alapján értékelik.

Az év végi szakaszában nagyobb hangsúlyt fektetnek az esszé és előadások értékelésére.

Külföldön tanulni

Önnek lehetősége nyílik arra, hogy széles körűen bővítse a látókörét és tanulmányozza külföldön számos nemzetközi egyetemén keresztül kialakított kapcsolatainkat.

Tudjon meg többet a külföldi tanulmányokról.

Kapcsolatba lépni

Christopher Coles úr, kurzusvezető

44 (0) 1786 466415

accountingandfinance@stir.ac.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU): 12.140 £
  • Skót és uniós diákok: 1.820 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Program oktatási nyelve:
  • Angol

58 további kurzus University of Stirling »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
36 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,820 GBP
Tengerentúli hallgatók (nem EU): £ 12,140 / skót és uniós diákok: 1,820 £ / diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint