BA (Hons) olaszul

Általános információk

Program leírás

BA (Hons) olaszul

Az olasz nyelv nemcsak a saját országában, hanem több mint 15 millió ember Svájcban, Észak-Amerikában és Ausztráliában beszél. Az olasz nyelv tanulásával Ön egy eszközt adhat olasz kulturális gazdagságának felfedezésére és a római örökség, a reneszánsz, a modern építészet és a divat megnyitására.

Az olasz az egyik első nyelvi osztály volt, amelyet Kent-en hoztak létre, és büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan tanulmányi kurzust kínálunk, amely lehetővé teszi az olasz nyelv magas színvonalú megtanulását és az olasz kultúra megismerését. A kurzus olyan témákat ölel fel, mint az olasz irodalom története, a 19. és 20. századi olasz fikció, a fasizmus, a neorealista és a poszt-neorealista mozi, valamint a női írók. Tudod tanulni olaszul Kenten, hogy van-e A-szintű vagy GCSE-t olaszul, vagy kezdőként. A teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben tanulhat.

Az olasz oktatók többsége anyanyelvi beszélő, és általában több tanuló van a tanszéken belül, így lehetősége van arra, hogy a nyelvbe merüljön. Ezt kiváló technikai eszközök egészítik ki, köztük három műholdas TV csatornát, videót, DVD-t és számítógéppel támogatott nyelvtanulást.

A külföldön töltött év alatt lehetősége van arra, hogy Olaszországban tanuljon vagy dolgozzon. Ez egy fantasztikus módja a nyelvi készségek fejlesztésének és az olasz kultúra alapos megértésének.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering ... Tovább

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering all aspects of European cultural life Kevesebb
Canterbury , Párizs , Róma , Athén + 3 Több Kevesebb