BA (Hons) oktatási tanulmányok

Általános információk

Program leírás

Az oktatási tanulmányok tanulmányozása a BGU-n kiváló ismereteket nyújt az oktatásról annak legszélesebb értelmében, országos és globális szinten, és remek választás, ha érdekli a tanári karrier vagy más oktatási vonatkozású területeken gondolkodik.

Legfontosabb tényeket

 • Díj: BA (Hons)
 • UCAS kód: X301
 • Időtartam: 3 év
 • Tanulmányi mód: Teljes munkaidőben
 • Kezdés dátuma: szeptember
 • Díjazó intézmény: Bishop Grosseteste University
 • Intézmény kódja: B38

Hogyan tanulnak az emberek? Mi akadályozza a tanulást? Hol tanulhatnak az emberek a legjobban - és hogyan? Szükségünk van iskolákra? Lehetséges „iskoláztatni” a világot? Változtathat-e az oktatás az emberi jogokban? Női jogok? Nemzetileg? Globálisan? Ez csak néhány a nagy kérdések közül, amelyeket a BGU oktatási tanulmányainak tanulmányozása során fog megvizsgálni. Büszkék vagyunk a rendkívül korszerű, reaktív és kérdésalapú tanfolyamunkra, amelyet gondosan megterveztünk, hogy „nagyobb” képet kapjon az oktatásról a globális társadalomban. A BGU végzettségtudományi végzettsége jól felkészíti Önt a jövőre nézve, függetlenül attól, hogy milyen pályafutása van, de ha továbbtanulást tervez, akkor azt tapasztalja, hogy moduljaink megnyitják a szemét az oktatással kapcsolatos különböző gondolkodásmódok és célja és helye a társadalomban.

Az oktatási tanulmányok tanulmányozása nálunk kiváló ismereteket nyújt az oktatásról a legszélesebb értelemben vett országos és globális értelemben is, és remek választás, ha érdekli a tanári karrier vagy más oktatással kapcsolatos területeken gondolkodik. Ez mély és reflektív ismereteket és megértést nyújt az oktatás korabeli kérdéseiről, közvetlenül kapcsolódva a mindennapi gyakorlathoz. Meg fogja vitatni az oktatási politikát, többet megtudni az oktatási változások mozgatórugóiról Angliában, és kritikusan fontolóra venni az iskolák és az iskolázás különböző megközelítéseit, mind az Egyesült Királyságban, mind globálisan.

Az oktatási tanulmányok egyik fő jellemzője, hogy rád koncentrálsz, mint fejlődő orvosra. Ösztönözni fogja Önt egy erős személyes képzési ideológia kidolgozására, és támogatni fogja a biztonságos foglalkoztathatósági készségek fejlesztésében a munkahelyi elhelyezkedésünk révén. Évente számos alapmodul foglalja magában az iskolai elhelyezéseket vagy más, az oktatáshoz kapcsolódó intézményeket, és a gondosan strukturált elhelyezési feladatok biztosítják, hogy értékes kézből szerezzen gyakorlati tapasztalatokat.

Mit fog tanulni

A tanfolyam hallgatói jelenleg a következő modulok egy részét vagy mindegyikét tanulmányozzák

Tanfolyam modulok

1. év

 • A tanulás perspektívái
 • Tanulók, iskolák és társadalom
 • Agyak mögötte: az intelligencia fogalmai

2. év

 • Befogadás és sokféleség
 • Gondolkodás a pedagógián keresztül
 • A látástól a valóságig?
 • Szakmai háttér
 • Oktatás digitális korszakban
 • Bevezetés a kutatás világába

3. év

 • A 21. századi tanterv
 • Inspiráló tanulás: Readin ',' Ritin 'és Revellin'
 • Nemzetközi dimenziók
 • Független tanulmány
 • A tanulás összefüggései
 • Értekezés

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Belépési követelmények

Alapesetben 96-112 UCAS tarifapontra lesz szüksége (maximum négy haladó szintű képesítésből). Örömmel fogadunk egy sor olyan képesítést, amelyek megfelelnek ennek a követelménynek, például A / AS szintek, BTEC, belépési tanfolyamok, nemzetközi érettségi (IB), Cambridge Pre-U, kibővített projekt stb.

Hogyan fogják megtanítani?

A BGU-nál nincs egy mindenki számára alkalmas tanítási módszer - módszereinket úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek az egyes tantárgyaknak és csoportoknak, a hagyományos egyetemi oktatás legjobb aspektusait ötvözve az innovatív technikákkal a hallgatói részvétel és az interaktivitás előmozdítása érdekében.

Különféleképpen tanítják Önt: előadásoktól, oktatóanyagokatól és szemináriumoktól kezdve a gyakorlati műhelyekig, tanfolyamokig és munkahelyi gyakorlatokig. Kiscsoportos szemináriumok és workshopok lehetőséget adnak az előadások során felvetett kérdések áttekintésére, és elvárják, hogy önálló tanulmányokat végezzen.

Az elhelyezések a BGU diplomájának kulcsfontosságú részei. Gazdagító tapasztalatokat nyújtanak az Ön számára a tanfolyamon elsajátítandó készségek és ismeretek alkalmazásához, és ezzel értékes valós tapasztalatokat adnak a karrierjük fellendítéséhez.

Értékelés

Az oktatási tanulmányokban az értékelést különféle típusú tanfolyamokon keresztül végzik, beleértve esszéket, jelentéseket, szóbeli előadásokat, multimédiás előadásokat, reflektív naplókat és portfóliókat. Nincsenek vizsgálatok. Számíthat arra, hogy egy vagy két szóbeli előadást vagy poszter-előadást tart a hallgatók egy kis csoportjának egyikeként a tanfolyam során. Fokozatosan bővíti a multimédiás prezentációk készségeit, és a harmadéves hallgatók jelenleg egy rövid, értékelt multimédiás filmet mutatnak be társaiknak. A tanfolyam során folyamatosan fejleszteni fogja az íráskészségét, és az első évben rövidebb írásos és két hosszabb esszét készít el, formatív visszajelzéseket kapva oktatóitól, amelyek segítenek felépíteni a tudományos képességeit.

Karrier és további tanulmányok

Az oktatási tanulmányok végzettjei nagyon magas szintű foglalkoztathatóságot élveznek - a tanfolyam rendszeres munkaalapú elhelyezéssel segíti elő személyes és szakmai foglalkoztathatósági képességeit - és hallgatóinkra nagy a kereslet. Jelenleg diákjaink mintegy 70% -a végez tanártanfolyamot, és nagy sikerű általános vagy középiskolai tanár lesz. A BGU végzettségtudományi diplomája azt jelenti, hogy karrierlehetőségei sokfélék. Az oktatási pályafutás mellett az oktatástudományi végzettségűek megfelelő helyzetben vannak az oktatással kapcsolatos egyéb, egészségügyi, szociális, állami tájékoztatási vagy kommunikációs ágazatokban. A tanfolyam jó képzést biztosít az üzleti, szolgáltató ipar, személyzet, múzeumok, galériák vagy jótékonysági szervezetek közötti szerephez. A kurzus változatos jellege lehetővé teszi további tanulmányok folytatását, például posztgraduális tanulmányok elvégzését mesterképzésen.

Érdekel a tanári karrier?

A BGU egyetemi hallgatójaként a diplomája részeként ingyenes helyet kap a Tanulásra való felkészülés (P4T) kurzusok egyikén (jelenleg kizárólag a BGU hallgatói számára).

Tanárképzési szakértőkből álló csapatunk vezetésével a tanfolyam célja, hogy felkészítse Önt arra, hogy jelentkezzen egy PGCE programra. Olyan témákat ölel fel, mint:

 • Hogyan kell alkalmazni
 • Mire lehet számítani egy interjún
 • A tanítás valósága és még sok más

Nemcsak olyan alapvető készségeket szerez, amelyek támogatják Önt a jövőbeni karrierjében, de a tanfolyam elvégzésével garantált interjút is kap az egyik nagyon keresett PGCE tanfolyamunk egyikén.

Támogatás

A BGU-n való tanulás diákközpontú tapasztalat. A személyzet és a hallgatók barátságos és támogató légkörben működnek együtt egy intim campus közösség részeként. A személyzet minden tagját személyesen ismeri meg, és magabiztosan fordul hozzájuk segítségért és tanácsért, és a munkatársak nemcsak látásból, hanem egyedi tehetséggel és érdeklődéssel rendelkező egyénként is felismerik majd.

Ott leszünk, hogy személyesen és tudományos szempontból támogassuk Önt a beiktatástól az érettségiig.

Díjak és pénzügyek

Sok hallgatói pénzügyi információ számos forrásból elérhető, de néha zavaró és ellentmondásos. Ezért a BGU-nál igyekszünk minden információt és támogatást megadni Önnek, amelyhez segítséget nyújthatunk a folyamat során. Hallgatói tanácsadó csapatunk szakértője abban, hogy segítsen a tanulmányok finanszírozásának rendezésében, és számos szolgáltatást kínál, amelyek lépésről lépésre végigvezetik Önt a hallgatói finanszírozás minden aspektusán.

Az alapképzésre jelentkezőknek az UCAS-on keresztül kell jelentkezniük a vonatkozó UCAS-kód segítségével. A jelentkezés díja 12 font egy választásért vagy 23 font egynél több választásért. Minden pályázó számára teljes útmutatás található az UCAS-nál, hogy a lehető legkönnyebben töltse ki online jelentkezését, és adott esetben súgószöveget.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Tovább

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Kevesebb