Tanfolyam áttekintése

A turisztikai iparág a világ egyik legnagyobb iparága, és dinamikus és multidiszciplináris. Ez magában foglalja a multinacionális vállalatokat és a kis méretű helyi tulajdonú vállalatokat, valamint a kisebb események és vendéglátóipar számos aspektusát.

Annak érdekében, hogy felfedezzék és felkészülhessenek a karrierre ezen a különféle iparágakban, a turisztikai menedzsment kurzusok olyan alapismeretek keverékét alkotják, amelyek a turizmus gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusát és gyakorlatát tükrözik, és szigorú menedzsment alapjául szolgálnak. A tanfolyam végén kötelező a munkaalapú tanulási modul bevezetése a foglalkoztathatóság megerősítése érdekében.

Eddig a diákok mind a tengerentúlon, mind az Egyesült Királyságon belül végeztek elhelyezéseket. A tengerentúli elhelyezések között szerepel az Universal Studios, a Disney és az USA-ban található üdülőhelyek és vidéki klubok, a Camp America és az európai utazási irodák, köztük Thomas Cook. Az Egyesült Királyságon belül a diákok számos olyan szervezetnél dolgoztak, mint a National Trust, az Youth Hostel Association, a Cardiff Airport, a Wales Nemzeti Múzeuma, a légitársaságok és a turisztikai információs központok.

A modul tartalmának továbbfejlesztése érdekében a kurzus számos iparági szakértő szakértelmére támaszkodik, többek között a Visit Wales, a Cardiff Airport és a Principality Stadium, a Cardiff Motorpoint Arena, a CADW, a Cardiff Castle. A kurzuscsoport gyakran látogat számos helyi turisztikai látványosságra és úticélra.

Ha a terepi tanulmányok egyikét választja, akkor lehetősége van olyan helyekre utazni, mint Alicante és Gambia.

Tanulás

Minden hallgató részesül majd az elkötelezett személyes tutorok csapatából, akik személyes és rendszeres kapcsolatfelvételt biztosítanak. A személyi oktatók szorosan együttműködnek a Programigazgatókkal és az Év oktatóival annak érdekében, hogy a diákok igényeit hatékonyan teljesítsék, és hogy a Cardiff Metropolitan University töltött idejük kellemes és sikeres élmény legyen.

A személyi tanárok mellett az egyéni kurzus-specifikus tudományos támogatást és útmutatást a programigazgató és az adott év oktatója biztosítja. Ez különösen fontos a második és harmadik évben rendelkezésre álló lehetőségek megválasztása és a rendelkezésre álló munkatapasztalatok körében.

A foglalkoztathatóság

A turisztikai iparág sokféle karrierlehetőséget kínál, ezért a diplomások jó helyzetben lesznek ahhoz, hogy biztosítsák a vezetői pozíciókat az idegenforgalmi ágazat magán-, állami és önkéntes szektoraiban, mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon. Lehetőségek vannak a célmarketing és a tervezés, a repülőtéri és a légitársasági műveletek, az utazási és utazási műveletek, az eseménykezelés, a sportmenedzsment és a nemzeti és helyi turisztikai szervezetek, a látogatók látványosságainak kezelése, a vendéglátóipar és a kisvállalkozások fejlesztése (esetleg önmagukhoz való vezetés) érdekében. -foglalkoztatás). A kurzusok vezetői fókuszának köszönhetően a diplomások lehetőségei szélesebb üzleti területeken is léteznek.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb fokozatban (4. vagy annál magasabb besorolású pályázók esetében az újonnan reformált GCSE-ket Angliában), plusz 112 pontot legalább 2 A szintről (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 96-112 pont legalább 2 A szintről, hogy tartalmazza a CC fokozatokat; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma általános osztályú MMM - DMM
  • 96-112 pont legalább 2 skót Advanced Highersből, hogy DD besorolást kapjon
  • 96-112 pont az Ír Leaving Tanúsítványtól a Highers-ben, hogy 3 x H2 fokozatot tartalmazzon. A magasabb szintű alanyok csak a minimális H4-es besorolásúak
  • 96-112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 5 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date