Tanfolyam áttekintése

A Cardiff Met BA (Hons) Marketing menedzsmentjét a Chartered Institute of Marketing (CIM) tananyagokkal együtt fejlesztették ki. A kurzus nagyszerű hírnévnek örvend szakmai orientációjával - a „Met Marketer” -re való áttérés lehetővé teszi, hogy megszerezze a tudományos szaktudást és gyakorlati készségeket a marketingiparban való foglalkoztatáshoz.

A Chartered Institute for Management (CIM) a marketinget „az ügyfelek igényeinek nyereséges azonosításáért, előrejelzéséért és kielégítéséért felelős irányítási folyamatnak” nevezi. A marketing kritikus üzleti funkció, és talán a legfontosabb tényező az üzleti jövedelmezőség meghatározásában.

A diplomázás során széleskörű marketing- és vezetői ismeretekkel rendelkezik, amit a marketingszakemberek mondanak majd a legfontosabb tudás-képességek 5 év alatt: a digitális marketing, a márkaépítés, a marketingkommunikáció, a globális és nemzetközi marketing, a PR és a vállalati hírnév. Francia, spanyol vagy mandarin kínai. Személyes képességei is a felsővezetőknek a professzionális marketingszakértőtől elvárják: kreatív, kereskedelemszerű, inspiráló és nem kockázatos.

A BA (Hons) Marketing Menedzsment fokozatunkat elnyerte a CIM Graduate Gateway státusza - ez az akkreditáció lehetőséget nyújt a diákjainknak arra, hogy mentességet kapjanak mind a CIM Tanúsítványtól a professzionális marketingben, mind a professzionális marketing képesítésekben. Ezen kívül részt vehet a CIM hallgatói fejezetben, és a CIM alapú kreatív és vállalkozói tevékenységekben való részvétellel a díjnyertes diákok nyomában járhat. A verseny lehetővé teszi, hogy megtapasztalhassa, mit szeretne egy marketing ügynökség számára dolgozni úgy, hogy kampányt szervez egy jól ismert iparági márka számára, ahol az első 12 döntőbe kerül, hogy meghívják az ötleteiket az ügyfélnek szemtől szemben.

Az oktatóknak akadémiai ismeretekkel és iparági tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy megismerhessék a munkahelyen szükséges készségeket a diploma megszerzése után - csak olvasd el Nick Saunders történetét [link a Bloghoz]. A második évben kötelező munkaközvetítő modult foganatosítani, mivel ez alapvető követelménynek számít minden marketing tanuló számára. Azok számára, akik szeretnének, további lehetőség van arra, hogy szendvicset szerezzen, ahol a harmadik évet megfelelő marketingágazatba lehet fordítani. Cardiff School of Management-nek van egy elkötelezett munkacsoportja, amely segít Önnek.

Tanulás

A tanulásra és az oktatásra irányuló tanulóközpontú megközelítést speciális tanítási stratégiák alkalmazásával ösztönzik; esettanulmányok; projektek; útmutatók; gyakorlati gyakorlatok, amelyeket megfelelő támogató anyagok felhasználásával egészítenek ki; üzleti szakértők előadásai; videók; Számítógépes program. Az aktív anyagokkal való aktív részvétel növeli a tanulást, és sok tanítási stratégia arra törekszik, hogy ezt elősegítse.

A foglalkoztathatóság

A kurzus során fejleszteni fogja a kulcsfontosságú készségeket és a megértést, amely az üzleti életben a marketing menedzsment speciális szakterületeihez szükséges minden üzleti funkció számára. A kurzus sikeres lezárása után megvan a képessége, hogy pozíciót szerezzen a marketing menedzsmentben, készségeit felhasználva hirdetési, marketingkutatási, értékesítési menedzsment, termékmenedzsment, ügyfélszolgálat, PR és üzleti menedzsment pozíciókban.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb fokozatban (4. vagy annál magasabb besorolású pályázók esetében, akik újonnan reformált GCSE-ket tartottak Angliában), plusz 112 pontot legalább két A-szintről (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 112 pont a legalább két A szinttől a CC fokozatba; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Műszaki Diploma DMM
  • 112 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-nél, hogy 2 x H2 fokozatot tartalmazzon. A magasabb szintű alanyok csak a minimális H4-es besorolásúak
  • 112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
  • 112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ültetik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy a matematikát - számozást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Február 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 5 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date