Hivatalos Leírás

Tanfolyam áttekintése

Azok a terek, ahol élünk, mélyen befolyásolják gondolkodásunkat és érzelmi állapotunkat, és megtanulod, hogy teret használjunk a harmónia, az energia és a termelékenység ösztönzésére.

A BA Interior Design fokozatban megtudhatja, hogyan keverhető össze a funkció és az esztétika, az élvezetes élhető egyensúly a kellemes és a praktikus között. Megtanulod, hogyan kell megvizsgálnod egy helyet minden szögből, és megtanulod minden lehetőséget. Kívánságos szemet fog kifejleszteni a részletekért - a belsőépítészek műszaki, jogi és logisztikai ismereteinek megértésével együtt. Ön kísérletet tesz fény, hang, anyag, szín és technológia - és hozza össze őket, hogy ösztönző és hatékony terek az élet, a munka és a játék.

Ez a kurzus bőséges lehetőségeket kínál arra, hogy részt vegyen a kortárs tervezési gyakorlatban és tanuljon a vezető szakemberektől és a tudósoktól. Ami azt jelenti, hogy amikor elhagysz minket, akkor megvan a képessége, tudása és kreatív elképzelése, hogy karrierjét vezesse.

Tanulás

A Keynote-előadások és a támogató szemináriumok támogatásával jelentős hangsúlyt fektet a stúdióoktatásra. Az egyes hallgatókat jelentős összegű visszajelzés fogja támogatni a csoportkritikusok, az egy- és csoportos oktatók során.

Első tanulmányi évük során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatfelvételre számíthat hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A diákok jelentős szerepet vállalnak tanulmányaikban, saját kutatási fókuszt és szakértelem alapot fejlesztenek ki, és aktívan részt vesznek az értékelési folyamatban és az egyéni szakértelem kifejezésének és tesztelésének módjában.

A hallgatókat önállóan működtetve támogatják, hogy a szigorú, önálló és együttműködő gyakorlatok révén jelentős és egyedi tanulást tudjanak létrehozni.

A foglalkoztathatóság

Miközben a tanulásodat arra tervezték, hogy egy lekerekített és alkalmas belsőépítész / művész és szellemi alkotássá váljon, a tanterve hasonlóan strukturálódik az Ön potenciáljával. Mint ilyen, az a hangsúly, amelyet a kreatív és akadémiai szempontból a munkahelyi etikára helyeznek, a valós tapasztalatokra összpontosít; a kapcsolattartás és az elhelyezés megteremtése az élő rövidnadrágokhoz, és ha úgy dönt, akkor támogathatja saját vállalkozásának kialakítását.

Önnek lehetősége lesz arra, hogy az ügyfelekkel és az utolsó évben részt vegyen, és lehetősége legyen arra, hogy részletes üzleti tervet dolgozzon ki, ha helyénvaló lenne, nem pedig értekezés benyújtására.

A program végzősei jól illeszkednek a belsőépítészeti cégek csatlakozásához, független tervezőként dolgoznak. Egyesek továbbképzést végeznek, például egy PGCE-t. Néhányan úgy döntenek, hogy továbbtanulják tanulmányaikat a CSAD-nál mesterképzésre való tanulmányozással, és lehetőség van arra, hogy ezt még tovább vegyék, egy professzionális tervezői doktori vagy PhD-n keresztül.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy a tervezés iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE-t, hogy „angol nyelvet (vagy walesi első nyelvet) és matematikát * vegyenek figyelembe a C vagy annál magasabb fokozatú 4. fokozatban vagy annál magasabb szinten. (az Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartó kérelmezők számára)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

  • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
  • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM / DDM
  • 96-120 pont a skót Highers és a Scottish Advanced Highers kombinációjából
  • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
  • 96 - 120 pont az adott szakon belüli felsőfokú oklevélhez való hozzáférésről

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve January 19, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date