BA (Hons) labdarúgó edzés (kevert)

Általános információk

Program leírás

Ez a fokozat 2020 szeptemberében kezdődik .

Áttekintés

  • Vegyes kézbesítés (Online plusz Wembley vagy Etihad Campus)

A BA (Hons) Labdarúgás Coaching (Kevert) fokozatot azok számára tervezték, akik tovább akarják tudásukat és megértésüket a labdarúgó edzői környezetben való munkáról. Amellett, hogy lehetőséget biztosít az edzői gyakorlat fejlesztésére, a program lehetőséget kínál számos olyan alapvető terület bevonására, mint például a játékosok felkutatása és toborzása, pszichológiai és szociológiai megfontolások, táplálkozás és kondicionálás, tehetségfejlesztés, technikai és taktikai tudatosság, reflektáló gyakorlat és teljesítmény elemzés. Ideális a futballiparban dolgozó jelenlegi szakemberek számára, akik inkább a rugalmasabb szállítási módot választják a pusztán campus alapú program helyett.

Azzal a lehetőséggel, hogy saját otthonuk vagy munkahelyük kényelmét megtanulják, a program résztvevői további képesítést szerezhetnek karrierlehetőségeik javítása érdekében olyan formátumban, amely rugalmas órákat kínál és lehetőséget arra, hogy diktálják saját munka és magánéletük egyensúlyát a illeszkedjen más kötelezettségvállalásokhoz.

Ez a program kevert fokozat, vagyis a tanulmányainak nagy része online az UCFB dedikált online központjában keresztül UCFB . Ugyanakkor lehetősége nyílik arra, hogy az egyetemen mindkét UCFB két hete alatt tanuljon az UCFB Wembley-ben, Londonban vagy az UCFB Etihad Campus-ban (Manchester).

modulok

Ez a program jelenleg érvényesítés alatt áll. A modulokat bejelenti, amint a fokozatot jóváhagyják.

A tervezett modulok olyan területekre terjednek ki, mint a játékosok felderítése és toborzás, pszichológiai és szociológiai megfontolások, táplálkozás és kondicionálás, tehetségfejlesztés, technikai és taktikai tudatosság, reflektáló gyakorlat és teljesítményértékelés.

Belépési követelmények

A program szokásos belépési követelményei a következők:

A pályázókat felkérik, hogy szerezzenek 112 UCAS-pontot az UCAS-pontrendszer keretében. A szakmai tapasztalat és az ipari képesítés a szükséges UCAS-pontok nélkül értékelhető a pályázók számára.

Ezenkívül előnyös lenne, ha a jelöltek már rendelkeznek 1-es FA-szinttel, és még inkább, ha a 2.-es FA-szinttel vagy azzal egyenértékű képesítéssel dolgoznának.

Valamennyi pályázó rendelkezésére áll a hallgatói szolgáltatásokkal kapcsolatos információk, amelyekkel kapcsolatba léphetnek, ha további támogatásra vagy tanácsra van szükségük, valamint a megfelelő ösztöndíjakkal és pénzeszközökkel kapcsolatos információk.

A nem többségi angol nyelvű országokból érkező pályázóknak angol nyelvű képesítést kell kérniük, amely teszteli a beszédet, a hallgatást, az olvasást és az írást, és 6.0 (5.5) vagy azzal egyenértékű IELTS-t kell elérniük.

Hogyan kell alkalmazni

UCAS kódok:

Online tanfolyam kódja: FCB1
Intézmény: U10
Campus: W vagy E

Karrier kilátások

Az UCFB BA (Hons) Labdarúgás Coaching (Blended) fokozatú diplomásainak UCFB közé tartozik a labdarúgó- UCFB belüli labdarúgó-tanácsadás. A hallgatók a tradicionális üzleti, sportmenedzsment vagy vezetői szerepek iránti kérelmet is benyújthatják az egész program során kifejlesztett diplomás tulajdonságok alapján.

A program során az UCFB megismeri minden hallgató igényeit és elvárásait. Ez lehetővé teszi az egyéni támogatást az egyes hallgatók karrierfejlesztése körül. Végül ez segít nekik abban, hogy helyüket megtalálják a futball- és sportiparban. Azok számára, akik diplomájuk végén szeretnék meghosszabbítani tanulmányaikat, ösztönözni kell a lehetõségeket a mesterképzésre.

díjak

  • Egyesült Királyság / EU hallgatók: évi 9 250 font
  • Nemzetközi hallgatók: évi 14 250 GBP

További költségek
Vegyes tanulás: Az UCFB tanulás részeként a koncentrált osztályok UCFB egyetemein való részvétel költségei UCFB . Ezek a költségek magukban foglalják az utazást, a szállást és az ellátást.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Tovább

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Kevesebb
Manchester , Wembley , London , Burnley + 3 Több Kevesebb