Kreatív írás

A Cardiff Metri kreatív írástudomány tanulmánya a Cardiff Oktatási és Szociálpolitikai Iskolán belül a BA Humanitárius és Oktatási Közös Kitüntetések program részét képezi.

A diplomád kreatív írása eleme a szöveges és gyakorlati feltáráson keresztül fejleszti a gondolkodásodat, és a különböző műfajok (fikció, költészet, forgatókönyvírás, nem-fikció stb.) Vonatkozásában számos írási készséggel és módszertannal rendelkezik.

Ösztönözni fogják, hogy a szöveges befolyást és a különböző stílusokkal kísérletezzék. A fokozat középpontjában az író és a készségek fejlesztése áll, amelyek segítségével számos kreatív iparágban, például a kiadásban, az újságírásban és a marketingben találhat munkát.

Az egyéni hang- és írási stílusát a felülvizsgálat és szerkesztés révén ápolja, és támogató és értékelő környezetben megoszthatja írásait és gondolkodását diákjaival. Bátorítjuk és támogatjuk diákjainkat a közzététel és a leendő munkáltatók számára írásos portfólió kialakítása érdekében.

Média

A Cardiff Met-i Média tanulmánya a BA Humanitárius és Oktatási Közös Honorok program részét képezi a Cardiff Oktatási és Szociálpolitikai Iskolán belül.

A téma a média elméleti elemzését ötvözi, mint pl. A film, a TV és a digitális média a digitális médiában, a médiaírásban és az újságírásban, különös tekintettel a „szakirodalomra”, mint például a film, a zene, a divat és a sport újságírás.

A jelenlegi szakemberek és kutatók akadémiai tanárai ezt a megkülönböztető fokozatot is erős foglalkoztatási fókusszal bírják, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy elméleti perspektívákat és gyakorlati szakismereteket ötvözjenek. A diákok erős kommunikációs és analitikai készségekkel rendelkeznek, amelyek a mai munkaerőpiacon nagyra értékelnek. Ezeket a készségeket munkahelyi gyakorlatok erősítik.

Részeként a közös kitüntetéssel diplomát, a program jól integrált, és arra ösztönzi a diákokat, hogy a kapcsolatot a tanterv. A tanfolyam a gazdag és változatos tudományos fókusz mellett az izgalmas tanórán kívüli lehetőségeket is élvezi, beleértve a látogató média szakembereket és a kulturális kirándulásokat. A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy több egyetem és külsö kiadvány munkájához hozzájáruljon és rendszeresen publikáljon munkacsoportot.

Tanulás

Számos oktatási környezetet használunk fel a legjobban a tanulási igényekhez. A szállítás magában foglalja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Ahol csak lehetséges, a hangsúly a kiscsoportos munkára és az egyéni tanulási igényekre vonatkozik, amelyeket az Ön személyes és szakmai fejlesztési tervében azonosítottak. Egy személyi oktatót kap, aki minden évben támogatni fogja Önt.

Értékelés

Elkötelezettek vagyunk az innovatív értékelési gyakorlatok iránt, amelyek megfelelnek a modulod és a végzettséged azonosított tanulási eredményeinek. Ez azt jelenti, hogy ha lehetséges, a felmérés nemcsak a tárgyi tudás, hanem a foglalkoztatási lehetőségek fejlesztésében létfontosságú készségek fejlesztéséhez is kapcsolódik. Az értékelés példái közé tartoznak a kutatási portfóliók, a kreatív portfóliók, a kritikus és a reflektív gyakorlat, a felülvizsgálatok és az előadások.

A foglalkoztathatóság

Cardiff Londonon kívül az egyik legnagyobb média- és kreatívipar, többek között a BBC Wales, az ITV Wales, az S4C, a BBC Radio Wales és a Media Wales (walesonline.co.uk, a Western Mail és az Echo).

Ön jól fekszik, hogy felhasználhasson egy sor lehetőséget az elmélet és az „alkalmazott gyakorlat” összekapcsolására, és támogassa és ösztönözze a magasan értékelhető készségek és gyakorlatok portfóliójának kifejlesztését, erős pozícióba helyezve, amikor a karrier felé halad. .

A diplomások karrierjét olyan szakmákban folytatják, mint az írás (fikció, költészet, forgatókönyv), újságírás, kiadás, szerkesztés, médiatermelés, tanítás, előadás, PR, copywriting, reklám, videojáték-előállítás, webtartalom-generálás, kutatás és a közszolgálat . A PGCE-n, a mester- vagy a doktori szinten további tanulmányok folytathatók.

A média erős kommunikációs és analitikai készségeket nyújt a hallgatók számára, akiket a mai munkaerőpiacon nagyra értékelnek, a készségeket, amelyeket a hallgatói munkahelyi lehetőségek megerősítenek. A kurzus diplomái számos iparágban folytatták pályafutását, beleértve a médiát, az újságírást, a kiadást, az oktatást, a PR-t, a marketinget és az örökséget. A hallgatók egy része a posztgraduális tanulmányokat is folytatta mesterképzésben vagy doktori szinten.

A program részeként megszerzett készségek sokasága a fent felsoroltaktól eltérő iparágakban is hasznos. A tanterv segíti az egyének, mint diplomások fejlesztését, a következő készségek és attribútumok bemutatásával:

  • Problémamegoldás
  • Személyközi és hálózati készségek
  • A globális polgár (a sokszínűség ismeretében)
  • Rugalmasság
  • Hatékony kommunikációs készségek
  • Kreatív
  • Digitális írástudás
  • Fényvisszaverő gyakorlat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date