Tanfolyam áttekintése

Innovatív BA (Hons) fokozatot biztosítunk a korai gyermekkori tanulmányokban, amely a gyakorlat és az elméleti modulok széles skáláját kínálja.

Két Pathways tanulmány elérhető:

  • RD43 - BA (Hons) korai gyermekkori tanulmányok (korai szakemberekkel)
  • RW43 - BA (Anrh) Astudiaethau Plentyndod Cynnar (orvosháztartás Ymarferydd y Blynyddoedd Cynnar SYBC) (Dwyieithog) *

Ezeken a programokon belül a korai év gyakorlati szakemberének (EYPS) minősítést kapja, gyakorlati tapasztalatszerzéssel, elméleti és szakpolitikai ismeretekkel, valamint a hatékony korai évek gyakorlatához szükséges átruházható készségekkel, beleértve a korai évek beállításait is. . A programot a Walesben és az Egyesült Királyságban a korai években nyújtott változásokra adott közvetlen válaszként fejlesztették ki, hogy a kisgyermekekkel és családtagjaikkal dolgozó szakképzett, korai gyermekkori szakembereket biztosítsák.

* A kétnyelvű fokozat (RW43) a korai gyermekkori tudományos és gyakorlati megértésének fejlesztésére összpontosít kétnyelvű környezetben. Míg a program egy része angol nyelven kerül megrendezésre, a kétnyelvű kurzus nagy része a walesi nyelvben érhető el, beleértve a walesi közepes személyi tutor támogatását a walesi közepes elhelyezési lehetőségekkel. Az értékelések angolul vagy walesi nyelven nyújthatók be, és a walesi tartalom testreszabható az Ön nyelvi képességeihez. A kurzus célja, hogy kielégítse a kétnyelvű képességekkel és képesítésekkel rendelkező diplomások iránti növekvő keresletet.

Annak érdekében, hogy a kétnyelvű díjat megszerezzék, a diákoknak minden évben legalább 80 kreditet kell fizetniük a walesi nyelv segítségével. Az ezt az utat követõ diákok a három év alatt akár 3000 font értékû Coleg Cymraeg Cenedlaethol ösztöndíjra is jogosultak.

Tanulás

Számos olyan oktatási megközelítést alkalmazunk, amely a tanulási igények széles skálájához igazodik. Ide tartoznak a workshopok, szemináriumok, előadások, virtuális tanulási környezetek, kirándulások és látogatások. Minden diák szabadtéri tapasztalatokat szerez a tanulásról az erdőterületeken töltött idővel, a természeti környezet feltárásával és annak lehetőségeivel. A munkahelyi elhelyezések a kurzus egészére beágyazódnak. Minden 10 kreditmodulnak hozzávetőlegesen 100 órányi tanulmánya van. Ezek közül 24-et oktatott üléseken, például előadásokon, szemináriumokon és workshopokon fognak kézbesíteni, amelyeket rendszerint heti két órában terveznek. Körülbelül 26 órát rendeltek meg a tanítási és előkészítési feladatokra, amelyeket hetente a tanított részek részeként állítanak be, a fennmaradó 50 óra pedig egy önirányított tanulmány, amelyben a diákok elvégzik a modulhoz szükséges olvasást és elvégzik a szükséges értékelést.

A foglalkoztathatóság

A foglalkoztathatósági készségek mind a munkahelyi elhelyezések tapasztalatai révén jönnek létre; a tanítási és tanulási környezetben, és számos közösségi elkötelezettségi projekten keresztül. A programon kívül lehetősége van arra, hogy továbbfejlessze tudását, készségeit és tapasztalatait. Például további lehetőségeket biztosítunk az erdei iskola és az NSPCC-képesítések akkreditációjának megszerzéséhez kétlépcsős modulokban.

A diplomások hozzáférést biztosítanak a munkahelyek és a foglalkoztatási lehetőségek széles skálájához, beleértve a továbbtanulást az oktatásban az Oktatási vagy Diplomás Tanári Programban. Diplomataink számos területen folytatták pályafutását, beleértve az óvodai menedzsmentet, az oktatási jólétet és a helyi oktatási hatóságok helyi oktatási tisztviselőit. A diplomások a családi támogatási munkában és a szociális ellátásban is pályafutást folytattak.

Haladás a PGCE tanárképzéshez:

Örömünkre szolgál, hogy egy interjút biztosítunk a Cardiffban megrendezett PGCE elsődleges kurzusra a program minden diplomájától. Egy Honour-féle minimális 2: 2-es besorolásra van szükség, és a walesi képzésre vonatkozó törvényes belépési követelményeket (beleértve a B-fokozatokat vagy a GCSE-ben az angol és matematikai osztályok, a C-fokozat a tudomány számára) is be kell tartani.

Belépési követelmények

A pályázóknak 104 pontot kell kapniuk legalább 2 A szintről (vagy azzal egyenértékű). A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 104 pont legalább 2 A szintről egy A-fokozatú C. fokozatba. A walesi érettségi bizonyítvány - továbbfejlesztett készségek kihívás tanúsítványa harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC 3. szint Nemzeti kibővített diploma / Cambridge Műszaki kiterjesztett diploma, MMM-ekkel
  • CACHE diploma C fokozatban (minimum 96 pont)
  • 104 pont az ír elhagyó bizonyítványról a Highers-nél, hogy 2 x H2-es besorolást tartalmazzon (a minimális minősítés H4)
  • 104 pont a Scottish Advanced Highers-től egy D-fokozatba
  • 102 pont a felsőoktatási diplomától
Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date