Tanfolyam áttekintése

Az illusztrációnak mindig van célja, összetett elképzeléseinek megértése. Mint illusztrátorok, úgy fogsz dolgozni, hogy minden nap megértsd; az irodalom és a költészet gazdagítása, valamint a tudomány, az orvostudomány, a politika és a közgazdaságtan társadalmi kérdéseire való reagálás.

Felkérik, hogy vizsgálja meg és kísérletezzen az anyagokkal, a technikai készségekkel és a kihívást jelentő tárgyakkal, vizuális nyelveket fejlesztve, amelyek viscerális módon kommunikálnak. Az Ön érdekeitől és erősségeitől fogod meghatározni a célodat, és azáltal, hogy ötletekkel és témákkal ki vannak téve, nem szokták szokni.

Az animációval, filmekkel, nyomtatott és digitális médiákkal együtt teszteli, hogyan működik a képek a különböző környezetekben és forgatókönyvekben. Az illusztráció folyamatosan bővül, és függetlenül attól, hogy az ügyfelekkel és munkatársakkal dolgozik-e, vagy saját projektek készítésével és irányításával, számos átruházható készséggel fog diplomázni.

Egy olyan iparágban, amely folyamatosan növekszik, fel fogják kérni, hogy a vizuálisan telített világban mérlegeljék a képek erejét, és alakítsák ki a saját gyakorlatot, amely lehetővé teszi a munkát, hogy a közönségnek olyan módon, hogy hasznos, alázatos és befogadó módon beszéljen.

Tanulás

A kezdetektől fogva gyakorlati tapasztalatokat szerez a gyakorlati stúdió-foglalkozások és workshopok terén - az alapvető anyagi készségek fejlesztése. Az akadémiai munkatársak által vezetett előadások bővítik elméleti megértését az Ön területéről, míg a kisebb, célzott szemináriumok célja az egyéni szellemi és gyakorlati igények kielégítése.

Az első tanulmányi év során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatot tart heti hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A foglalkoztathatóság

A kurzus célja, hogy egy kerek és képes illusztrátor és intellektuális legyen. Ez egy olyan tantervre épül, amely az Ön potenciálját szem előtt tartja. Mint ilyen, az a hangsúly, amelyet a kreatív és akadémiai szempontból a munkahelyi etikára helyeznek, a valós tapasztalatokra összpontosít. Ez magában foglalja a kapcsolatok és az elhelyezések, valamint az élő rövidnadrágok építését is. Önnek támogatást fog kapni saját vállalkozásának kialakításában, ha ezt választja.

Kiválaszthatja, hogy a második és az utolsó tanulmányi év során egy útvonalat végezzen, ahol kapcsolatba léphet a vállalkozásokkal, vagy előkészítheti saját vállalkozásának elindítását. Az utolsó évben a disszertáció benyújtása helyett lehetősége van részletes üzleti terv kidolgozására.

A program befejezői jól csatlakoznak a design cégekhez, illusztrátorokként és tervezőkként dolgoznak nagy szervezetekben, vagy saját vállalkozásokat hozhatnak létre. Egyesek továbbképzést végeznek, például egy PGCE-t. Néhányan úgy döntenek, hogy továbbtanulják tanulmányaikat a CSAD-nál egy mesterképzésre való tanulmányozással, és lehetőség van arra, hogy ezt még jobban meg lehessen vinni egy professzionális doktoranduszon keresztül.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy design iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE-t, hogy az angol nyelvet (vagy a walesi első nyelvet), a matematikát * és a tudományt a C vagy annál magasabb fokozatban vagy 4. fokozatban vagy fent (az Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartó kérelmezők számára)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

  • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
  • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM / DDM
  • 96-120 pont a skót Highers és a Scottish Advanced Highers kombinációjából
  • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
  • 96 - 120 pont az adott szakon belüli felsőfokú oklevélhez való hozzáférésről

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 16, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date