Tanfolyam áttekintése

Grafikusként képzett tolmácssá válsz, és a nagyszerű ötleteket emlékezetes vizuális üzenetekké változtatod. Valaki, aki bonyolult információkat készít, és megkönnyíti a közönség számára, hogy élvezze és megértse. Valaki, aki ötleteket hoz életre.

A BA Graphic Communication fokozaton megtanulhatja, hogyan használjon szavakat, képeket, színt, metaforát, szimbólumokat és történeteket a kézműves értelmes üzenetekhez. A technikai készségek és a stratégiai gondolkodás pontosítása. És hozzon létre olyan vizuális ötleteket, amelyek tájékoztatják, meggyőzik, provokálják vagy szórakoztatják - az ötleteket, amelyek a közönség ülését és megjegyzéseit teszik.

Fedezze fel a stúdió környezetét, betekintést nyerjen arra, hogy az ipar hogyan működik a valós tapasztalatokkal, és működjön együtt a gyakorlati tervezőkkel, akik vezető szerepet töltenek be.

A gyakorlati, szellemi és szakmai tapasztalat kombinációjával ez a díjnyertes pálya felajánlja Önt a kreatív élménnyel, amelyet ki kell mennie a tervezési világba, és nevet adhat magának.

Tanulás

A kezdetektől fogva gyakorlati tapasztalatokat szerez a gyakorlati stúdió-foglalkozások és workshopok terén - az alapvető anyagi készségek fejlesztése. Az akadémiai munkatársak által vezetett előadások bővítik elméleti megértését az Ön területéről, míg a kisebb, célzott szemináriumok célja az egyéni szellemi és gyakorlati igények kielégítése.

Első tanulmányi évük során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatfelvételre számíthat hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A foglalkoztathatóság

Míg a tanulásodat úgy tervezték, hogy egy lekerekített és képes tervezővé és szellemi formává váljon, a tanterve hasonlóan strukturálódik az Ön potenciáljával.
Mint ilyen, az a hangsúly, amelyet a kreatív és akadémiai szempontból a munka etikájára helyeznek, a valós világ tapasztalatára összpontosít; a kapcsolattartás és az elhelyezés megteremtése az élő rövidnadrágokhoz, és ha úgy dönt, akkor támogathatja saját vállalkozásának kialakítását.

A kurzus kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a londoni tervezőközösséggel és a helyi tervezőirodákkal, valamint a kutatási és kulturális partnerekkel. A diplomások világszerte kiemelkedő pozícióban vannak.

Kiválaszthatja, hogy a második és az utolsó tanulmányi év során egy útvonalat vesz igénybe, ahol vállalkozást folytathat, vagy felkészülhet arra, hogy saját posztját indítsa el a befejezéséig. Az utolsó évben a disszertáció benyújtása helyett lehetősége van részletes üzleti terv kidolgozására.

A CSAD-on töltött ideje alatt találkozik és meghallgatja az iparági szakembereket, tiszteletben tartva készségeit és ötleteit kereskedelmi és szakmai előnyökért. Az interdiszciplináris projektek később felkészítik Önt a csapatmunka számára, míg az élő rövidítések elkészítik a határidőket és a szigorú előírások követelményeit.

A program végzősei jól illeszkednek ahhoz, hogy csatlakozzanak a tervező cégekhez, dolgozzanak tervezőként nagy szervezetekben, vagy saját vállalkozásokat hozzanak létre. Egyesek továbbképzést végeznek, például egy PGCE-t. Néhányan úgy döntenek, hogy továbbtanulják tanulmányaikat a CSAD-nál a mesterképzésben. Lehetőségük van arra, hogy ezt tovább fejlesszék egy professzionális doktorátus a Designban.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy a tervezés iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE-t, hogy az angol nyelvet (vagy a walesi első nyelvet) és a matematikát * a C vagy annál magasabb / 4-es vagy annál magasabb besorolási fokozatba foglalják be. Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartó kérelmezők számára)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

  • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
  • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM - DDM
  • 96-120 pont a skót Highers és a Scottish Advanced Highers kombinációjából
  • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
  • 96 - 120 pont az adott szakon belüli felsőfokú oklevélhez való hozzáférésről

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE-t

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date