Dráma

A Cardiff Metsi dráma tanulmánya a Cardiff Oktatási és Szociálpolitikai Iskolán belül a BA Humanitárius és Oktatási Közös Kitüntetések program részét képezi.

A színpad drámai oldala számos színházi műfajra, színészi és gyakorlati szakemberre mutat be szöveges és gyakorlati kutatást. Ösztönözni fogják, hogy vegyék figyelembe azokat a hatásokat, amelyekből a színház készül, kísérletezzen a teljesítménystílusokkal és elemzi a színházi gyakorlatot. Emellett lehetősége van arra, hogy saját készségeit fejleszthesse színházi készítőként, mint előadó és rendező.

Azt is meg fogja vizsgálni, hogy a dráma hogyan alkalmazható-e a közösség és az oktatási környezet számos területén, ami kiegészíti a második év munkahelyi elhelyezését.

Média

A téma a média elméleti elemzését ötvözi, mint pl. A film, a TV és a digitális média a digitális médiában, a médiaírásban és az újságírásban, különös tekintettel a „szakirodalomra”, mint például a film, a zene, a divat és a sport újságírás.

A jelenlegi szakemberek és kutatók akadémiai tanárai ezt a megkülönböztető fokozatot is erős foglalkoztatási fókusszal bírják, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy elméleti perspektívákat és gyakorlati szakismereteket ötvözjenek. A diákok erős kommunikációs és analitikai készségekkel rendelkeznek, amelyek a mai munkaerőpiacon nagyra értékelnek. Ezeket a készségeket munkahelyi gyakorlatok erősítik.

A közös elismerés fokozatának részeként a program jól integrálódik, és arra ösztönzi a diákokat, hogy a tantervet összekapcsolják. A gazdag és változatos akadémiai fókusz mellett a kurzus izgalmas extra tantervi lehetőségeket is kínál, beleértve a látogató média szakembereket és a kulturális kirándulásokat. A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy több egyetem és külsö kiadvány munkájához hozzájáruljon és rendszeresen publikáljon munkacsoportot.

Tanulás

Az ülések gyakorlati műhelyek, felügyelt próbák, egyéni oktatók és előadások keveréke. Van egy-egy és csoportos ülések a tanszék technikusával. Ez lehetővé teszi a teljesen felszerelt dráma stúdióink használatát önálló próbamenetekben, valamint a menetrendszerű műhelyeken.

Számos oktatási környezetet használunk fel a legjobban a diákok tanulási igényeihez. A szállítás magában foglalja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Ahol csak lehetséges, a hangsúly a kiscsoportos munkára és az egyéni tanulási igényekre irányul. Minden hallgatónak egy személyes oktató is van.

A foglalkoztathatóság

A tanfolyam befejezése után számos lehetőség áll rendelkezésre. Lehet, hogy folytatni kívánja tanulmányait, vagy folytatja karrierjét.
Az akadémiai útvonalak a következők:

 • Alkalmazzon posztgraduális tanulmányokat színészi, rendezői és közösségi színházban
 • Másodlagos PGCE dráma kurzus a Cardiff Met
 • Elsődleges PGCE tanfolyam Cardiff Met

A karrierlehetőségek:

 • Támogatott színházi / művészeti cégek (pl. Oktatási tisztviselő, marketing és adminisztráció)
 • Saját közösségi művészeti projektek létrehozása
 • Diplomás belépési pozíciók számos iparágban.

A média erős kommunikációs és analitikai készségeket nyújt a hallgatók számára, akiket a mai munkaerőpiacon nagyra értékelnek, a készségeket, amelyeket a hallgatói munkahelyi lehetőségek megerősítenek. A kurzus diplomái számos iparágban folytatták pályafutását, beleértve a médiát, az újságírást, a kiadást, az oktatást, a PR-t, a marketinget és az örökséget. A hallgatók egy része a posztgraduális tanulmányokat is folytatta mesterképzésben vagy doktori szinten.

A program részeként megszerzett készségek sokasága a fent felsoroltaktól eltérő iparágakban is hasznos. A tanterv segíti az egyének, mint diplomások fejlesztését, a következő készségek és attribútumok bemutatásával:

 • Problémamegoldás
 • Személyközi és hálózati készségek
 • A globális polgár (a sokszínűség ismeretében)
 • Rugalmasság
 • Hatékony kommunikációs készségek
 • Kreatív
 • Digitális írástudás
 • Fényvisszaverő gyakorlat.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date