Kreatív írás

A Cardiff Metri kreatív írástudomány tanulmánya a Cardiff Oktatási és Szociálpolitikai Iskolán belül a BA Humanitárius és Oktatási Közös Kitüntetések program részét képezi.

A diplomád kreatív írása eleme a szöveges és gyakorlati feltáráson keresztül fejleszti a gondolkodásodat, és a különböző műfajok (fikció, költészet, forgatókönyvírás, nem-fikció stb.) Vonatkozásában számos írási készséggel és módszertannal rendelkezik.

Ösztönözni fogják, hogy a szöveges befolyást és a különböző stílusokkal kísérletezzék. A fokozat középpontjában az író és a készségek fejlesztése áll, amelyek segítségével számos kreatív iparágban, például a kiadásban, az újságírásban és a marketingben találhat munkát.

Az egyéni hang- és írási stílusát a felülvizsgálat és szerkesztés révén ápolja, és támogató és értékelő környezetben megoszthatja írásait és gondolkodását diákjaival. Bátorítjuk és támogatjuk diákjainkat a közzététel és a leendő munkáltatók számára írásos portfólió kialakítása érdekében.

Dráma

A Cardiff Metsi dráma tanulmánya a Cardiff Oktatási és Szociálpolitikai Iskolán belül a BA Humanitárius és Oktatási Közös Kitüntetések program részét képezi.

A színpad drámai oldala számos színházi műfajra, színészi és gyakorlati szakemberre mutat be szöveges és gyakorlati kutatást. Ösztönözni fogják, hogy vegyék figyelembe azokat a hatásokat, amelyekből a színház készül, kísérletezzen a teljesítménystílusokkal és elemzi a színházi gyakorlatot. Emellett lehetősége van arra, hogy saját készségeit fejleszthesse színházi készítőként, mint előadó és rendező.

Azt is meg fogja vizsgálni, hogy a dráma hogyan alkalmazható-e a közösség és az oktatási környezet számos területén, ami kiegészíti a második év munkahelyi elhelyezését.

Tanulás

Számos oktatási környezetet használunk fel a legjobban a tanulási igényekhez. A szállítás magában foglalja a workshopokat, szemináriumokat, kutatási szemináriumokat, előadásokat, virtuális tanulási környezeteket, távoli napokat, kirándulásokat és látogatásokat. Ahol csak lehetséges, a hangsúly a kiscsoportos munkára és az egyéni tanulási igényekre vonatkozik, amelyeket az Ön személyes és szakmai fejlesztési tervében azonosítottak. Egy személyi oktatót kap, aki minden évben támogatni fogja Önt.

Az ülések gyakorlati műhelyek, felügyelt próbák, egyéni oktatók és előadások keveréke. Van egy-egy és csoportos ülések a tanszék technikusával. Ez lehetővé teszi a teljesen felszerelt dráma stúdióink használatát önálló próbamenetekben, valamint a menetrendszerű műhelyeken.

Értékelés

Elkötelezettek vagyunk az innovatív értékelési gyakorlatok iránt, amelyek megfelelnek a modulod és a végzettséged azonosított tanulási eredményeinek. Ez azt jelenti, hogy ha lehetséges, a felmérés nemcsak a tárgyi tudás, hanem a foglalkoztatási lehetőségek fejlesztésében létfontosságú készségek fejlesztéséhez is kapcsolódik. Az értékelés példái közé tartoznak a kutatási portfóliók, a kreatív portfóliók, a kritikus és a reflektív gyakorlat, a felülvizsgálatok és az előadások.

A foglalkoztathatóság

Cardiff Londonon kívül az egyik legnagyobb média- és kreatívipar, többek között a BBC Wales, az ITV Wales, az S4C, a BBC Radio Wales és a Media Wales (walesonline.co.uk, a Western Mail és az Echo).

Ön jól fekszik, hogy felhasználhasson egy sor lehetőséget az elmélet és az „alkalmazott gyakorlat” összekapcsolására, és támogassa és ösztönözze a magasan értékelhető készségek és gyakorlatok portfóliójának kifejlesztését, erős pozícióba helyezve, amikor a karrier felé halad. .

A tanfolyam befejezése után számos lehetőség áll rendelkezésre. Lehet, hogy folytatni kívánja tanulmányait, vagy folytatja karrierjét.
Az akadémiai útvonalak a következők:

  • Alkalmazzon posztgraduális tanulmányokat színészi, rendezői és közösségi színházban
  • Másodlagos PGCE dráma kurzus a Cardiff Met
  • Elsődleges PGCE tanfolyam Cardiff Met

A karrierlehetőségek:

  • Támogatott színházi / művészeti cégek (pl. Oktatási tisztviselő, marketing és adminisztráció)
  • Saját közösségi művészeti projektek létrehozása
  • Diplomás belépési pozíciók számos iparágban.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date