Tanfolyam áttekintése

A BA (Hons) Fashion Buying és Brand Management fokozatot a Cardiff Met-nél a diákok számára tervezték, akik karrierjüket szeretnék fejleszteni a dinamikus divatipar vásárlási, trend-előrejelzési, értékesítési és márkanevezési funkciói között. A fokozat ötvözi a Cardiff menedzsment iskolájának szakterületeit a divatprogram kreatív elemeivel.

A diplomát a Chartered Institute of Marketing (CIM) keretében fejlesztették ki annak érdekében, hogy a tananyag tartalma összhangban legyen az iparági elvárásokkal. A kurzus elnyerte a CIM Graduate Gateway státuszát - ez az akkreditáció lehetőséget nyújt a diákjainknak arra, hogy mentességet kapjanak mind a CIM Tanúsítványtól a professzionális marketingben, mind a professzionális marketing képesítésekben. Minden divat üzleti kurzusunknak híres a szakmai orientációjuk, ami azt jelenti, hogy megszerzi az akadémiai ismereteket és gyakorlati készségeket, amelyek a branding és / vagy karrier vásárlásához szükségesek.

Tanulás

A tanulásra és az oktatásra irányuló tanulóközpontú megközelítést speciális oktatási stratégiák, esettanulmányok, projektek, oktatóanyagok, gyakorlati gyakorlatok felhasználásával ösztönzik, kiegészítve a megfelelő támogató anyagok használatával, üzleti szakértők, videók és számítógépes szoftverek előadásaival. Az aktív anyagokkal való aktív elkötelezettség növeli a tanulást, és számos alkalmazott tanulási stratégia ezt elősegíti.

A foglalkoztathatóság

A divatvásárlás és a márka menedzsment dinamikus és gyorsan változó karrier-választás. Az új technológiák és a szociális kommunikációs médiumok növekedésével a programban szereplő készségek jobban igénylődnek, mint valaha. A kurzus során fejleszteni fogja a divat üzletág számára szükséges alapvető készségeket és megértéseket. A kurzus sikeres lezárása után megvan a képessége, hogy elnyerje a pozíciót a divatvásárlás és a márka menedzsment területén, és készségeit felhasználja a vásárlási, értékesítési, beszerzési, termékfejlesztési, trendkutatási, termékmenedzsment, marketing, márkafejlesztés terén és menedzsment, és így tovább.

Ezt a kurzust a CIM-mel közösen tervezték annak érdekében, hogy lehetőséget kapjon arra, hogy kivételeket szerezzen szakmai képesítésüktől. Ön is csatlakozhat a CIM hallgatói fejezetünkhöz, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a marketing-tanulási közösségünkben a kulcsszórók megszervezésével és a marketingközpontú események kezelésével. Dinamikus hangszórók beépítése és hasznos hálózati események növelik a tanulási élményt. Végezetül vállalkozói tevékenységeket is folytathat, mint például a CIM Pitch-be.

Belépési követelmények

Öt GCSE jár, beleértve az angol nyelvet és matematikát * a C vagy annál magasabb színvonalon (a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozat az újonnan reformált GCSE-ket Angliában), plusz 96-112 pontot legalább két A szinttől (vagy azzal egyenértékű).

A tipikus ajánlatok a következők lehetnek:

  • 96-112 pont legalább két A-szinttől a CC-fokozatokhoz; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány, amely harmadik tárgynak tekintendő
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma általános osztályú MMM - DMM. A témától és a tapasztalattól függően.
  • 96-112 pont az ír Leaving Tanúsítványtól a Highers-nél, hogy 2 X H2-ot tartalmazzon, a minimális H4-es pontszámot a pontok ajánlatában számítva
  • 96-112 pont legalább két skót Advanced Highers-től, hogy DD besorolást kapjon
  • 96-112 pont a felsőoktatási diplomától

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve Január 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date