Hivatalos Leírás

Tanfolyam áttekintése

A BA (Hons) Fashion Design fokozatot úgy tervezték, hogy tükrözze a kortárs gyakorlatot, és inspirálja Önt, hogy sikerüljön ebben a gyorsan változó iparágban.

A divat kifejezi értékeit, kultúráját és társadalmát. Ennél is fontosabb, hogy befolyásolja és formálja őket. Tehát, ha divattervezővé válsz, befolyásolóvá válsz.

A professzionális tervezési folyamat révén felfedezheti az egyéni tehetségeket, ami szabadságot teremt a spontaneitással és a visszaverődéssel. A kurzus az innovációt és a kockázatvállalási jogot beépíti a tervezési folyamatba a koncepciótól a végtermékig, figyelembe véve a kereskedelmi életképességet és a kreativitást.

Több szakképzett, rugalmas, kreatív és kreatív divat-szakemberekké válsz, akik jól fejlett átruházható és interperszonális készségekkel rendelkeznek. Kreatív környezetben fog működni, jól felszerelt műhelyekkel és stúdiókkal, amelyek támogatják és hozzák létre az élénk hallgatói közösségünket, ahol a személyes tehetség és az egyéni fejlődés közös, megosztott és ápolt.

Megérteni fogod a divatipar etikai kérdéseit is. Tehát olyan szakemberként dolgozol, aki készen áll az iparág alakítására.

Tanfolyam tartalom

A kezdetektől fogva dolgozhat a portfólión - az út a divat világába. Rendszeresen hozzáadod hozzá, tekintsd át és finomítsd azt, így amikor végzett, készen áll, hogy bemutassa tehetségét és munkáját.

A stúdióban időt fogsz tölteni, alapvető technológiai készségek fejlesztésével, többek között:

 • Széles körű kreatív kutatás
 • Tervezési folyamatok, kísérletek
 • Divat rajz, kommunikáció
 • Kreatív vágás
 • Tervezés
 • Állvány modellezés
 • Tervezés és szabás
 • Ruházati gyártás és ipari gyártás.
 • Integrációs tervezés, technológia és elmélet.
 • Photoshop, Illustrator és Cad szoftver
 • Szövet, szín, trendek, piackutatás és előrejelzés
 • Tervezés
 • Tervezők szakmai portfólió bemutatása

Ahogy elkezdi elsajátítani ezeket a készségeket, elkezdesz ruhákat építeni és életre kelteni.

Lehetőségek vannak arra is, hogy részt vegyenek az élő rövidnadrágokban, az iparági elhelyezéseken és a külföldi tanulmányi kirándulásokon - mindezt úgy tervezték, hogy kibővítse látókörét, és döntő betekintést nyújtson a dinamikus iparágba.

Tanulás

A Keynote-előadások és a támogató szemináriumok támogatásával jelentős hangsúlyt fektet a stúdióoktatásra. Az egyes hallgatókat jelentős összegű visszajelzés fogja támogatni a csoportkritikusok, az egy- és csoportos oktatók során.

Az első tanulmányi év során minden tanuló várhatóan 14-22 órányi kapcsolatot tart heti hetente előadásokon, szemináriumokon, oktatókon és gyakorlati műhelyeken.

A diákok jelentős szerepet vállalnak tanulmányaikban, saját kutatási fókuszt és szakértelem alapot fejlesztenek ki, és aktívan részt vesznek az értékelési folyamatban és az egyéni szakértelem kifejezésének és tesztelésének módjában.

A hallgatókat önállóan működtetve támogatják, hogy a szigorú, önálló és együttműködő gyakorlatok révén jelentős és egyedi tanulást tudjanak létrehozni.

A foglalkoztathatóság

A kurzus során a kreativitás és az akadémia számára is hangsúlyt fektetnek a munkahelyi etikájára, és jelentős figyelmet szentelnek az igazi tapasztalatoknak az iparágban és a divattervezés világában. Ennek a kurzusnak az ereje az, hogy a tanulmányok magukban foglalják az iparág ragyogását és izgalmát, és magukban foglalják a valós készségek fejlesztését, és nemzetközi kontextusban az etikai és ökológiai gyakorlattal kapcsolatos kihívást jelentő kérdéseket fognak feltenni.

Amellett, hogy a tervező szerepe, a kapcsolódó szakterületek, amelyek érdeklődhetnek, mint a tanulmányaiból származó karrierlehetőségek, a következők: Ruházati technika, Kiegészítők tervezése, Kiskereskedelmi vásárlás, Divat illusztráció, Merchandising, Divat Styling, Textiltervezés, Divat Public Relations, Divatírás /Blogolás.

Belépési követelmények

A pályázóknak erős művészeti és / vagy formatervezési portfólióval kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell a művészet és / vagy a tervezés iránti elkötelezettséget, és előnyösen öt GCSE átutalást kell magukban foglalniuk az angol nyelv és a matematika * számára a C / 4. fokozatba (azon kérelmezők számára, akik Angliában újonnan reformált GCSE-ket tartalmaznak)

Egy interjú és a portfólió értékelése után a tipikus ajánlataink a következők között mozoghatnak:

 • 96 - 120 pont a sikeresen befejezett Art
 • 96 - 120 pont legalább 2 A szintről; A Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge tanúsítvány harmadik tárgynak tekintendő
 • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma: MMM - DDM
 • 96-120 pont az ír elhagyó bizonyítványtól a Highers-től, hogy 2 x H2 fokozatot vegyen fel bármely témáról (a minimális H4 fokozat figyelembe véve)
 • 96-120 pont a skót felsők és a fejlettek kombinációjából
 • 96 - 120 pont az adott szakon belüli felsőfokú oklevélhez való hozzáférésről

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE-t

Program oktatási nyelve:
Angol

76 további kurzus Cardiff Metropolitan University »

Utoljára frissítve January 15, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
12,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date